Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 25. leden 2020, 15:00

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Instalace 3dMarku2003
PříspěvekZaslal v: st 4. únor 2004, 13:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Včera jsem si domu konečně dotahl tento test a co se nestalo, po zahajeni instalace zařval (přeloženo): Nemate misto na cilovem disku, uvolnete vice prostoru nebo f..k off!!! Stalo se to nekomu?? Nevim co s tim :sad:

Hippy

P.S.: Disk C: cca 450 MB, Disk D: cca 7,5 GB (instaloval jsem na D:)

_________________
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 4. únor 2004, 13:44 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Ne. Mně se nainstaloval (a funguje) normálně...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět: Re: Instalace 3dMarku2003
PříspěvekZaslal v: st 4. únor 2004, 14:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. říjen 2003
Bydliště: Praha, Tábor
Nahoru
hippygamer napsal:
Včera jsem si domu konečně dotahl tento test a co se nestalo, po zahajeni instalace zařval (přeloženo): Nemate misto na cilovem disku, uvolnete vice prostoru nebo f..k off!!! Stalo se to nekomu?? Nevim co s tim :sad:

Hippy

P.S.: Disk C: cca 450 MB, Disk D: cca 7,5 GB (instaloval jsem na D:)


A jakou si stáhnul velikost?


 Profil  
 Předmět: Re: Instalace 3dMarku2003
PříspěvekZaslal v: st 4. únor 2004, 14:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Pajik napsal:
hippygamer napsal:
Včera jsem si domu konečně dotahl tento test a co se nestalo, po zahajeni instalace zařval (přeloženo): Nemate misto na cilovem disku, uvolnete vice prostoru nebo f..k off!!! Stalo se to nekomu?? Nevim co s tim :sad:

Hippy

P.S.: Disk C: cca 450 MB, Disk D: cca 7,5 GB (instaloval jsem na D:)


A jakou si stáhnul velikost?


cca 180MB... teď mě napadlo, jestli se mu nahodou nelibi velikost C, kam to chce rozbalit... ale myslim, ze 450MB (swap file je odecten) by mu melo stacit

_________________
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,


 Profil  
 Předmět: Re: Instalace 3dMarku2003
PříspěvekZaslal v: st 4. únor 2004, 15:47 
Nováček
Nováček

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
Ako mam docielit, aby som mal plnu verziu 3DMark 2003? Lebo nemozem nic menit. Mam len default nastavenie.

_________________
moja zostava: AMD 1700XP+@2116Mhz(184/11.5) 1.68V, MB Soltek 75FRN2-L, 256 Kingmax(6-3-2-2.5), Gainward GF 4 Ti 4200 @315/608, HDD Barr. 20 GB, Kry Neon light silv.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 4. únor 2004, 17:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2003
Bydliště: Chomutov
Nahoru
to Janyno
:-D můžeš se zaregistrovat a to něco stojí (hodně) nebo si stáhni .... (to už zavání žlutou kartou) :oops:

_________________
Barton 2500+ @2200MHz (11x200 1,675V)+ WhisperRock IV + sání a výfuk (38°C při netu 56°C v P95), MB DFI NFII Ultra AL, 1x DDR Seitec 512MB 400MHz (11-3-3-2CL), Hitachi 7K250 160GB + cool, combo DVD Teac 16x 48x24x48, MSI FX5900SP VTD 128MB (450/780), AOC Klr 19'', Logitech klávesnice a myš, pohon 300W v case Sweex Xenon XB


 Profil  
 Předmět: Re: Instalace 3dMarku2003
PříspěvekZaslal v: st 4. únor 2004, 19:24 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
hippygamer napsal:
cca 180MB... teď mě napadlo, jestli se mu nahodou nelibi velikost C, kam to chce rozbalit... ale myslim, ze 450MB (swap file je odecten) by mu melo stacit

Nainstalovanej 3DMark ma skoro 500MB, takze jestli to nejdriv rozbaluje nekam na C, tak ti tech 450 opravdu nemusi stacit.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.