PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

3D mark 2001 se
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=6159
Stránka 1 z 1

Autor:  ivomir [ ne 8. únor 2004, 04:19 ]
Předmět:  3D mark 2001 se

nemůžu ju na XP spustit
pořát mi píše hlášku že nemám DX 8.1 přitom mám stažený 9.0
nevíte?

nedělá mi to grafika?
Voodoo 3 stb velocity 100
?

Autor:  Borg [ ne 8. únor 2004, 07:50 ]
Předmět: 

Musíš si stáhnout jinou verzi 3Dmark2001SE, taky mi to dělalo (zřejmě nějaká chybová verze), ale s tou novější je to v pohodě :D

Autor:  Luboss [ ne 8. únor 2004, 08:19 ]
Předmět: 

Borg napsal:
Musíš si stáhnout jinou verzi 3Dmark2001SE, taky mi to dělalo (zřejmě nějaká chybová verze), ale s tou novější je to v pohodě :D


stačí stáhnout opravu Build 330 :wink:

Autor:  hyde [ ne 8. únor 2004, 11:20 ]
Předmět: 

http://www.futuremark.com/download/?3dmark2001patch.shtml



8-) :D

Autor:  Apocalyptus [ út 17. únor 2004, 18:00 ]
Předmět: 

Borg napsal:
Musíš si stáhnout jinou verzi 3Dmark2001SE, taky mi to dělalo (zřejmě nějaká chybová verze), ale s tou novější je to v pohodě :D


Zdarec Borgu. Prosimte jakto ze mas o 1000b vic v Benchi01 ?? :o

Autor:  Borg [ st 18. únor 2004, 13:34 ]
Předmět: 

Apocalyptus napsal:
Borg napsal:
Musíš si stáhnout jinou verzi 3Dmark2001SE, taky mi to dělalo (zřejmě nějaká chybová verze), ale s tou novější je to v pohodě :D


Zdarec Borgu. Prosimte jakto ze mas o 1000b vic v Benchi01 ?? :o


No spíš je otázka proč ty máš míň.
1. Radeon 9500@Pro 275/270@385/315 8pipelines, ten tvůj má jenom 4pipelines.
2. Paměti mi běžej na 333@350 MHz při CL2
3. Procík 1666MHz@1838MHz 10.5x175

Takže asi takhle :-D

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/