Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 06:39

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Problem s Aquamarkem, po dokonceni testu spadne.
PříspěvekZaslal v: st 17. květen 2006, 20:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Cuss,

dnes jsem chtel testovat v aquamarku, pustil jsem tedy test, kochal se detaily podmorskeho sveta, ale po skonceni testu to spadlo do woken a hodilo to nejakou chybovou hlasku, stahnul jsem tedy jiny, preinstaloval ale to same.Nevite co s tim?

PS : sestava viz podpis,projeto antivirakem, spybotem,proste kompletni vycisteni systemu :wink:

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. květen 2006, 21:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
mel si ho tam i pred tim nebo to byla nova instalace?

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 18. květen 2006, 05:21 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Lord napsal:
mel si ho tam i pred tim nebo to byla nova instalace?


nova instalace, na starym zeleze to jelo v pohode(AMD Athlon 1700+, 6600GT) :?

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět: chybějící dll
PříspěvekZaslal v: čt 18. květen 2006, 10:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: PRAG@FM
Nahoru
Pro korektní chod aquamarku potřebuješ přepsat staré Direcpll.dll novějším, stáhnout si jej můžeš zde http://www.entechtaiwan.com/files/direcpll.dll
Pak by již vše mělo běhat korektně.

_________________
Ryzen 3600@Radeon
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk


 Profil  
 Předmět: Re: chybějící dll
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2006, 05:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
liquidfunk napsal:
Pro korektní chod aquamarku potřebuješ přepsat staré Direcpll.dll novějším, stáhnout si jej můžeš zde http://www.entechtaiwan.com/files/direcpll.dll
Pak by již vše mělo běhat korektně.


diky, pomohlo to :wink:

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2006, 07:51 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
ono by taky stacilo hledat ze http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=aquamark :roll:

Je smutne machaliku ze jses tady reglej uz dva roky a porad neumis hledat :x

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2006, 17:14 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
cool.user napsal:
ono by taky stacilo hledat ze http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=aquamark :roll:

Je smutne machaliku ze jses tady reglej uz dva roky a porad neumis hledat :x


promin, priste uz to neudelam, ja tohle potreboval na rychlo tak se nezlob, chybovat je prece lidske :)

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.