PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Sandra 2004 nefunguje!!!
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=6702
Stránka 1 z 1

Autor:  Ricardo [ st 18. únor 2004, 16:03 ]
Předmět:  Sandra 2004 nefunguje!!!

Při spuštění Sandry 2004 mi napíše hlášku: Could not initialise database! Make sure file is ok, install latest MDAC. Sandra se sice spustí, ale nefunguje porovnání výsledků s jinými konfiguracemi. Nevím si s tím rady, neví někdo jak to napravit? Všem děkuji.

Autor:  Borg [ st 18. únor 2004, 16:51 ]
Předmět: 

Musíš nainstalovat MDAC, nevím k čemu to přesně slouží, ale bez toho ti Sandra nepude. Zvláště na starších woknech 95/98/ME to bylo potřeba.
Bohužel nevím link, ale mrkni na Microsoftí stránky, tam to snad najdeš. 8-)

Autor:  Ricardo [ st 18. únor 2004, 17:28 ]
Předmět: 

Měls pravdu, našel jsem poslední verzi MDAC na microsoft.cz a sandra běží. Díky!

Autor:  Boin [ út 20. duben 2004, 23:46 ]
Předmět: 

Když spustim Sandru a chci otestovat procesor,nebo jiné komponenty, tak se test nespustí a píše v current CPU:N/A a dole benchsmarking stresses componets
nechápu to :oops:
Je to příliš vysokými otáčkami chladiče na procesoru a tedy obavy programu ze znčení CPU....?

Autor:  TomV [ st 21. duben 2004, 00:37 ]
Předmět: 

Boin napsal:
Když spustim Sandru a chci otestovat procesor,nebo jiné komponenty, tak se test nespustí a píše v current CPU:N/A a dole benchsmarking stresses componets
nechápu to :oops:
Je to příliš vysokými otáčkami chladiče na procesoru a tedy obavy programu ze znčení CPU....?


Sandra hlásí, že tam nemáš CPU... :lol: :lol: To je dobrý... :)

Ne, vážně : Ta hláška dole (benchmarking stresses components...) je normální, tu ukazuje vždycky. Jinak, Sandře je srdečně jedno, jestli ti CPU zničí, nebo ne :-)...

Vážně jsi chtěl napsat "příliš VYSOKÝMI" ? :?

Autor:  Boin [ st 21. duben 2004, 06:17 ]
Předmět: 

No nikdy jsem si toho nevšímal, že to tam píše, ale jak to že to nehodí žádnej výsledek? S těma oáčkama mě to napadlo, že jsem tam viděl WARNING :shock:

Autor:  miho [ st 21. duben 2004, 07:18 ]
Předmět: 

Boin napsal:
No nikdy jsem si toho nevšímal, že to tam píše, ale jak to že to nehodí žádnej výsledek? S těma oáčkama mě to napadlo, že jsem tam viděl WARNING :shock:


Asi proto ze jsi jeste nespustil ten test :) Kdysi se spoustel automaticky (coz byl opruz kdyz jsi se chtel podivat jen na ref. vysledky) ted je ho treba spustit rucne "refresh" tlacitkem.

Autor:  Boin [ st 21. duben 2004, 12:47 ]
Předmět: 

Tak to bylo ono!
Byl jsem zvyklej na starou Sandru.
Takže dík :wink:

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/