Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 6. duben 2020, 23:10

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: mx440 64-bit
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 10:34 
Nováček
Nováček

Založen: 30. prosinec 2003
Nahoru
Já mám u 64-bit mx440 jen 2800 bodů....to je fakt krutě málo. Je to normální s celeronem 800Mhz? mám jí taktlou na 393/393 ale žádnej nárůst výkonu to nepřineslo. :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 10:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Další kolega ( :lol: ) má Duron 800 + mojí bývalou MSI MX440 64bit a má 3000 bodů, takže ten výsledek je normální

ta karta je na prd, ale na starších počítačích je akorát, tak okolo té 800. Můžeš hrát i Call Of Duty a straší 3D akce, takže na LAN akce stačí.

Chceš víc kup úplně nový stroj.

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 10. březen 2004, 18:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Slezman(CZE) napsal:
A to je pod XP? Kámoš měl 128 bit MX440 a na W98 SE mu to hodilo 4800, na XP 4300.
Já měl celer 2.4 + MX440 64 bit a pod Win ME tak tak, že 4000
Další kolega (bývali jsme MXclub :( ) Celer 1.7 + MX440 128 bit = 4400 (XP)
Celer 2.4 + Jetway MX440 64 bit + Jetway deska P4XFCP (asi jeden z důvodů) = 3500 (winME)
Celer 2.4 + Sparkle MX440 64 bit. = 3525 (XP).

Toliko výsledky s celery. Stačí?


S XP...ještě nedávno měl rozdělenej disk a měl tam i 98 - to samý(asi 4050) Tak nevim - možná ten RivaTuner detekuje kraviny...Jo aještě je zajímavý, že to vyhazuje pořád stejnej s výsledek (teda ne přesně na bod,ale téměř stejnej) v 640x480 a v 1600x1200 - to taky nechápu...

_________________
http://jebcorliss.net
http://jokkesommer.com/


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 10. duben 2004, 16:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. prosinec 2003
Bydliště: [Praga]
Nahoru
Duron 800@900 GF4MX440 64DDR 128bit(podle aidy) .. -> prostě 2nd PC v podpisu .. A dávám 3800b. ..

_________________

Duron 1.8@2.2(11*200)Ghz | WhisperRock IV | A7N8X-X (nForce2) 1.0.0.9 | Ati Radeon 9550GE@R9600Pro 250@450Mhz/400@600Mhz + [80x80 + TT Ramsink Copper] | 2 x ST380011A 80GB = 160GB | 512DDR 400Mhz Kingstone [8-3-3-2.5]2.8V | CDRW Teac W540E | DVD Toshiba | SB Live! 5.1 | Repro 4.1 FPS1600 | Genius Video Wonder Pro III | Fortron FSP350-60PN(PF)350W| Win XP Professional | Microsoft 4.0A | 17" Hyundai ImageQuest Q790
.:: 3DMark01 SE = 13000b. 3DMark03 = 3700b. 3DMark05 = 1500b. ::.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. duben 2004, 18:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
no, ja uz ji stejne nejaky ten patek nemam ... byla to 64bitova mx440 ... tedka mam toho radeona 9200 a je to mnohem slusnejsi (obecne) viz podpis - pez pretaktu

... ale diky za srovnani !!! :)

_________________
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 08:19 
Nováček
Nováček

Založen: 30. prosinec 2003
Nahoru
No já mám na svý kartě necelých 3000bodů v 2001se mám teda 64-bit a celerona 800MHz ale zdá se mi to strašně málo. Výrobce je Sparkle a mám ji natáhlou na 390/390 dělá mi tak málo bodů ten slabej procik?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 08:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
urcite je to procesorem ... a pak mas 64bit .... rekl bych, ze to odpovida tvoji sestave

_________________
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 08:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
bokononista napsal:
urcite je to procesorem ... a pak mas 64bit .... rekl bych, ze to odpovida tvoji sestave


určitě, Duron800 udělá s tímhle taky 3000. Víc z toho nedostaneš. Ale na Call of Duty to stačí, tak co?

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.