PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

GeForce4 MX 440 - 4576 bodů v 3DMarku 2001SE
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=6727
Stránka 2 z 2

Autor:  Hulin [ po 8. březen 2004, 10:34 ]
Předmět:  mx440 64-bit

Já mám u 64-bit mx440 jen 2800 bodů....to je fakt krutě málo. Je to normální s celeronem 800Mhz? mám jí taktlou na 393/393 ale žádnej nárůst výkonu to nepřineslo. :(

Autor:  Slezman [ po 8. březen 2004, 10:45 ]
Předmět: 

Další kolega ( :lol: ) má Duron 800 + mojí bývalou MSI MX440 64bit a má 3000 bodů, takže ten výsledek je normální

ta karta je na prd, ale na starších počítačích je akorát, tak okolo té 800. Můžeš hrát i Call Of Duty a straší 3D akce, takže na LAN akce stačí.

Chceš víc kup úplně nový stroj.

Autor:  Rajče [ st 10. březen 2004, 18:50 ]
Předmět: 

Slezman(CZE) napsal:
A to je pod XP? Kámoš měl 128 bit MX440 a na W98 SE mu to hodilo 4800, na XP 4300.
Já měl celer 2.4 + MX440 64 bit a pod Win ME tak tak, že 4000
Další kolega (bývali jsme MXclub :( ) Celer 1.7 + MX440 128 bit = 4400 (XP)
Celer 2.4 + Jetway MX440 64 bit + Jetway deska P4XFCP (asi jeden z důvodů) = 3500 (winME)
Celer 2.4 + Sparkle MX440 64 bit. = 3525 (XP).

Toliko výsledky s celery. Stačí?


S XP...ještě nedávno měl rozdělenej disk a měl tam i 98 - to samý(asi 4050) Tak nevim - možná ten RivaTuner detekuje kraviny...Jo aještě je zajímavý, že to vyhazuje pořád stejnej s výsledek (teda ne přesně na bod,ale téměř stejnej) v 640x480 a v 1600x1200 - to taky nechápu...

Autor:  [Might] [ so 10. duben 2004, 16:39 ]
Předmět: 

Duron 800@900 GF4MX440 64DDR 128bit(podle aidy) .. -> prostě 2nd PC v podpisu .. A dávám 3800b. ..

Autor:  bokononista [ út 13. duben 2004, 18:12 ]
Předmět: 

no, ja uz ji stejne nejaky ten patek nemam ... byla to 64bitova mx440 ... tedka mam toho radeona 9200 a je to mnohem slusnejsi (obecne) viz podpis - pez pretaktu

... ale diky za srovnani !!! :)

Autor:  Hulin [ pá 16. duben 2004, 08:19 ]
Předmět: 

No já mám na svý kartě necelých 3000bodů v 2001se mám teda 64-bit a celerona 800MHz ale zdá se mi to strašně málo. Výrobce je Sparkle a mám ji natáhlou na 390/390 dělá mi tak málo bodů ten slabej procik?

Autor:  bokononista [ pá 16. duben 2004, 08:30 ]
Předmět: 

urcite je to procesorem ... a pak mas 64bit .... rekl bych, ze to odpovida tvoji sestave

Autor:  Slezman [ pá 16. duben 2004, 08:57 ]
Předmět: 

bokononista napsal:
urcite je to procesorem ... a pak mas 64bit .... rekl bych, ze to odpovida tvoji sestave


určitě, Duron800 udělá s tímhle taky 3000. Víc z toho nedostaneš. Ale na Call of Duty to stačí, tak co?

Stránka 2 z 2 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/