Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 26. únor 2020, 10:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Barton 2500+......2813 v 3DMark 03 Málo????
PříspěvekZaslal v: pá 9. duben 2004, 11:21 
Nováček
Nováček

Založen: 22. březen 2004
Nahoru
Čauky moje sestava oproti jinýn kouskům podáva nic moc výkon. Na to co mám bych tipoval asi tak jednou tolik-aspon podle toho, co udáváte. V 3DMark03 - 2813. Čím to může být,je to normální číslo na netaktlej počítač?
Citace:
: CPU: AMD XP Barton 2500+,MB:ASUS A7N8X-e-Dlx,[b]RAM: 2xDDR256MB PC400 Brand,VGA:GeForce FX5700 128MB DDR-VIVO,HDD:Samsung 120GB 8MB,DVD:Combo Teac,TV-FM:ASUS TV/FM card


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. duben 2004, 11:26 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
no to máš hodně mizerné, zkoušel jsi to už taktovat? Co máš za ovladače?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. duben 2004, 11:28 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
no ta 5700 by mela dat neco pres 3000, já mám 3059 (viz podpis). Jinak to vypada reálně ten výsledek, pokud máš v 2001SE mezi 10000 a 11000, tak ok.

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. duben 2004, 11:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
bigbalu napsal:
no to máš hodně mizerné, zkoušel jsi to už taktovat? Co máš za ovladače?


mizerný? Máš všechno taktlý, proto tvůj výsledek, kolik jsi měl ty v defaultu?

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. duben 2004, 12:01 
Nováček
Nováček

Založen: 22. březen 2004
Nahoru
Taktovat jsem to zkoušel, na 3200+ to jelo ale nezkoušel jsem to zatěžovat.Jen jsem si to tam dal pro zajímavost, jestli to vymačknu.Nemam s tím zkušenosti,Mel jsem tam 11x200, a vcore1,7, nižší hodnoty padaly.Dá se ještě někde zvýšit napětí? Ovladače na grafiku mám ty nejnovější Detonátory 5.6.7.2. Vše jsem vrátil na původní hodnoty.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. duben 2004, 14:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
nuchal napsal:
Taktovat jsem to zkoušel, na 3200+ to jelo ale nezkoušel jsem to zatěžovat.Jen jsem si to tam dal pro zajímavost, jestli to vymačknu.Nemam s tím zkušenosti,Mel jsem tam 11x200, a vcore1,7, nižší hodnoty padaly.Dá se ještě někde zvýšit napětí? Ovladače na grafiku mám ty nejnovější Detonátory 5.6.7.2. Vše jsem vrátil na původní hodnoty.


vyšší VCORE by ti mělo jít nastavit v BIOSU a pokud ne, tak nevím. Tak to zkus hodit na tu 3200+ a trošku nataktovat grafiku a pak dej výsledek. Určitě budeš mít mnohem více.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. duben 2004, 14:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
Slezman(CZE) napsal:
bigbalu napsal:
no to máš hodně mizerné, zkoušel jsi to už taktovat? Co máš za ovladače?


mizerný? Máš všechno taktlý, proto tvůj výsledek, kolik jsi měl ty v defaultu?


na default fakr nevím, vždy mě spíše zajímal nejvýšší výsledek :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. duben 2004, 14:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
bigbalu napsal:
Slezman(CZE) napsal:
bigbalu napsal:
no to máš hodně mizerné, zkoušel jsi to už taktovat? Co máš za ovladače?


mizerný? Máš všechno taktlý, proto tvůj výsledek, kolik jsi měl ty v defaultu?


na default fakr nevím, vždy mě spíše zajímal nejvýšší výsledek :wink:


ok, jenom mu nepiš, že má mizerný výkon (bolí to :old9: ), když jeho výkon psal pro default. podle mě ta čísla jsou odpovídající.

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. duben 2004, 20:37 
Nováček
Nováček

Založen: 22. březen 2004
Nahoru
Slezman(CZE) napsal:
bigbalu napsal:
Slezman(CZE) napsal:
bigbalu napsal:
no to máš hodně mizerné, zkoušel jsi to už taktovat? Co máš za ovladače?


mizerný? Máš všechno taktlý, proto tvůj výsledek, kolik jsi měl ty v defaultu?


na default fakr nevím, vždy mě spíše zajímal nejvýšší výsledek :wink:


ok, jenom mu nepiš, že má mizerný výkon (bolí to :old9: ), když jeho výkon psal pro default. podle mě ta čísla jsou odpovídající.

Vcore mi jde bez problemu tušim až někde okolo 8,5, ale nevím na co to je a jestli bych neupekl procesor.Grafiku bych taky rád taktnul ,ale nevím jak se to dělá, kde se zvyšuje frekvence nebo co.V biosu to mám dojem není.Poradíte mi?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. duben 2004, 22:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
asi si myslel vcore na 1,85V ne?

grafika se taktuje v ovladačích nebo nejpépe pomoci RivaTuneru


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 10. duben 2004, 07:22 
Nováček
Nováček

Založen: 22. březen 2004
Nahoru
bigbalu napsal:
asi si myslel vcore na 1,85V ne?

grafika se taktuje v ovladačích nebo nejpépe pomoci RivaTuneru

Jo ja sem se spletl-překlep 1,85V.Může mi někdo vysvětlit, na co to Vcore je?Je to na přísun štávy do procesoru?O kolik to můžu zvednout?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 10. duben 2004, 08:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
Je to napětí, které pouštíš do procesoru. No být sebou, tak mu dám nejvíce 1,8Vcore co se týče dlouhodobého provozu. Na krátkodobý můžeš dát i více, ale max 1,9Vcore


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.