PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

GeForce4 MX 440 - 4576 bodů v 3DMarku 2001SE
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=6727
Stránka 1 z 2

Autor:  bokononista [ st 18. únor 2004, 22:11 ]
Předmět:  GeForce4 MX 440 - 4576 bodů v 3DMarku 2001SE

mam 4576 bodu v 3dMarku2001SE ... to je dost malo, co? mam detonatory 45.23

//Upraven název threadu - TomV

Autor:  TomV [ st 18. únor 2004, 22:36 ]
Předmět: 

Vždyť máš GF4MX, co bys chtěl ? :? Je to normální... Takovéhle skóre mívám s GF3Ti500, která je co do výpočetního výkonu ještě silnější, než GF4MX...

Autor:  bokononista [ st 18. únor 2004, 22:44 ]
Předmět: 

jo, ja jsem se orientoval podle jinych benchmarku tady (podle jinych geforce mx 440 podobnych sestav), ktere mely 6500 apod. jenze byly pretaktovane - me se zdalo, ze mx 440 se neda zas tak moc nakopnout. ale dik, potesils me :)

Autor:  Butch [ čt 19. únor 2004, 08:47 ]
Předmět: 

TomV napsal:
Vždyť máš GF4MX, co bys chtěl ? :? Je to normální... Takovéhle skóre mívám s GF3Ti500, která je co do výpočetního výkonu ještě silnější, než GF4MX...


Co že???
To já mám s Geforce 2Ti kolem 4500 bodů, když Athlon T jede na 1,25Ghz + DDR 266.

S Geforce 3 Ti bys měl mít alespoň o půlku víc :o

Pokud jedeš tu Ge force 3 Ti na tom svým Barthonu, tak bys měl mít alespoň kolem 7000 bodů.

Autor:  Sentenced [ čt 19. únor 2004, 08:59 ]
Předmět: 

Souhlas s Butchem - Z ti500 musis vyrvat podstatne vyssi skore.... Jinak 4500-5300 je limitni hranice pro geforce 4MX at jede na cemkoliv. (nepretočena MX)

Autor:  ICE [ čt 19. únor 2004, 15:58 ]
Předmět: 

jo.. donce bych rekl ze je to lepsi nez bych cekal...

Autor:  TomV [ čt 19. únor 2004, 19:05 ]
Předmět: 

Butch napsal:
TomV napsal:
Vždyť máš GF4MX, co bys chtěl ? :? Je to normální... Takovéhle skóre mívám s GF3Ti500, která je co do výpočetního výkonu ještě silnější, než GF4MX...


Co že???
To já mám s Geforce 2Ti kolem 4500 bodů, když Athlon T jede na 1,25Ghz + DDR 266.

S Geforce 3 Ti bys měl mít alespoň o půlku víc :o

Pokud jedeš tu Ge force 3 Ti na tom svým Barthonu, tak bys měl mít alespoň kolem 7000 bodů.
No mně se vždycky zdálo, že je to nějak málo... :? Zkusím to s 3DMarkerm 2001SE a uvidím... Doufám, že mi to SEčko pojede...

Autor:  random [ čt 19. únor 2004, 19:19 ]
Předmět: 

No tak to je naozaj malo....... nieje to nahodou verzia SE?!?
ja som na plnohodnotnich Geforce4 MX( mam ich v databazy z vysledkami aspon 25 ) mal skore aspon 6000-7000 bodov v 3D marku 2001SE.......
Na dobre pretaktovanej Geforce4 MX440 380/560 som mal dokonca skore okolo 8100 bodov...........
A to vacsinou na podobnej zostave ( Athlon XP2200+ 512MB,MSI KT4V..... ale v databaze su aj ine zostavy podla toho co sa zrovna montovalo )

Autor:  Mtex [ čt 19. únor 2004, 19:31 ]
Předmět: 

Sentenced napsal:
Souhlas s Butchem - Z ti500 musis vyrvat podstatne vyssi skore.... Jinak 4500-5300 je limitni hranice pro geforce 4MX at jede na cemkoliv. (nepretočena MX)


Tech 4500-5300bodu si myslel pro GF4MX440 64Bit - to je pravda, ale pro 128Bit je to kolem 6500Bodu 275Mhz GPU a 400Mhz Memory. Ja mnel MSI MX440 64MB DDR 128Bit a dala na Athlone 2400+ 6500Bodu. Pretaktovana okolo 7200Bodu

Autor:  TomV [ čt 19. únor 2004, 19:35 ]
Předmět: 

Butch napsal:
TomV napsal:
Vždyť máš GF4MX, co bys chtěl ? :? Je to normální... Takovéhle skóre mívám s GF3Ti500, která je co do výpočetního výkonu ještě silnější, než GF4MX...


Co že???
To já mám s Geforce 2Ti kolem 4500 bodů, když Athlon T jede na 1,25Ghz + DDR 266.

S Geforce 3 Ti bys měl mít alespoň o půlku víc :o

Pokud jedeš tu Ge force 3 Ti na tom svým Barthonu, tak bys měl mít alespoň kolem 7000 bodů.


No já čumim... :o Na Bartonu jsem jí vlastně ještě netestoval... A to, co jsem teď viděl je sakra rozdíl oproti tomu, co předváděla ta karta s XP2100+ a Biostarem s KT400. :o :o :o

9590 bodů v 3D Marku 2001 v200 (ne SE)... Ale jelikož normálně jedu na mírném přetaktu (který jsem na ten test shodil), tak to zkusím s tím a uvidíme, jak to bude vypadat... :)

Autor:  bokononista [ čt 19. únor 2004, 20:19 ]
Předmět: 

to je hruza, ja nevim, jak tu moji sunku nataktovat, ona je bez vetraku - ma jen takove ty koliky ... a pritom zvedam core o 5mhz a pamet o 10 a furt pohoda. stale to zatezuju 3dmarkem2001se .... mam core na 300 a pamet na nejakych 480 a furt nic ... me se to nezda, jak jsem se tak dival, 480 u pameti by uz melo davno delat problemy, natoz prakticky bez vetraku. ....

Autor:  Sentenced [ čt 19. únor 2004, 21:05 ]
Předmět: 

Tak je videt ze jsou v tech MX kách obrovský rozdíly, pac kdyz jsem je jeste daval do compu tak snad žádná neudelala pres 5200 a to byly 128bit. Ono je to stejne jedno - pac na tyhle karte dneska hrat je celkem solidni utrpení - at ma bodu kolik chce, 3dm neni vsechno.

Autor:  Borec [ so 21. únor 2004, 20:19 ]
Předmět: 

Sentenced napsal:
Tak je videt ze jsou v tech MX kách obrovský rozdíly, pac kdyz jsem je jeste daval do compu tak snad žádná neudelala pres 5200 a to byly 128bit. Ono je to stejne jedno - pac na tyhle karte dneska hrat je celkem solidni utrpení - at ma bodu kolik chce, 3dm neni vsechno.

tak tak, ja ji mam a novy hry se mi ani uz nepodarilo spustit
treba ten novej princ mi de ale strasne sekane :x
ale ja s nim mam 7200b a to je jen decentně taktovaná
ale když sem ji netaktoval tak to dalo 5400b

Autor:  Jan Machalík [ ne 22. únor 2004, 19:18 ]
Předmět: 

No, já bych řek že mírně zaostáváš.Bez přetaktování grafiky mám něco kolo 5500 bodů, když jí přetaktuju,mám tak 6200 bodů.Kdyžtak zkus stáhnout VIA Service pack.Nedávej tam novější jak 4.47.Tam je to už jen o stabilitě.Já tam mám 4.43 a vytáhnu s tim těch zmíněných 6200b.Tady ti dám odkaz a kdyžtak napiš, jak to dopadlo !!!

http://downloads.guru3d.com/downloadget ... 7fbd11ea84

Autor:  bokononista [ út 24. únor 2004, 22:05 ]
Předmět: 

hodilo mi to asi o 100b vic v benchmarku ... no, tak uz fakt nevim, na cem vsem to zavisi :) ... ale i tak dik, asi jsou ty 4.43 lepsi

Autor:  bokononista [ út 24. únor 2004, 22:06 ]
Předmět: 

sorry o 300b ... na nejakych 4860 ... to uz je lepsi ale porad to neni ono ;)

Autor:  Rajče [ ne 7. březen 2004, 12:19 ]
Předmět: 

Mtex napsal:
Sentenced napsal:
Souhlas s Butchem - Z ti500 musis vyrvat podstatne vyssi skore.... Jinak 4500-5300 je limitni hranice pro geforce 4MX at jede na cemkoliv. (nepretočena MX)


Tech 4500-5300bodu si myslel pro GF4MX440 64Bit - to je pravda, ale pro 128Bit je to kolem 6500Bodu 275Mhz GPU a 400Mhz Memory. Ja mnel MSI MX440 64MB DDR 128Bit a dala na Athlone 2400+ 6500Bodu. Pretaktovana okolo 7200Bodu


Tak to teda čumim...Brácha má s GF4MX440 128-bit(od pro mě neznámý firmy 3DManli) a s celeronem 1.8 v 3DMarku2001SE asi 3900 bodů(frekvence má na normalu - asi těch 275@200)...Podle toho co píšete by měl mít aspoň 6000...To mám já se svym kompíkem, kterej je na tom, myslim si, o dost líp...

Autor:  Slezman [ ne 7. březen 2004, 12:34 ]
Předmět: 

Rajče napsal:
Mtex napsal:
Sentenced napsal:
Souhlas s Butchem - Z ti500 musis vyrvat podstatne vyssi skore.... Jinak 4500-5300 je limitni hranice pro geforce 4MX at jede na cemkoliv. (nepretočena MX)


Tech 4500-5300bodu si myslel pro GF4MX440 64Bit - to je pravda, ale pro 128Bit je to kolem 6500Bodu 275Mhz GPU a 400Mhz Memory. Ja mnel MSI MX440 64MB DDR 128Bit a dala na Athlone 2400+ 6500Bodu. Pretaktovana okolo 7200Bodu


Tak to teda čumim...Brácha má s GF4MX440 128-bit(od pro mě neznámý firmy 3DManli) a s celeronem 1.8 v 3DMarku2001SE asi 3900 bodů(frekvence má na normalu - asi těch 275@200)...Podle toho co píšete by měl mít aspoň 6000...To mám já se svym kompíkem, kterej je na tom, myslim si, o dost líp...




rozhodně pak nemá 128bit, 128bit by na tom celeru měla udělat cca 4400.
Je to na beton 64bit, já ji měl na celeru2.4 a měl jsem 3900
a ta frekvence by měla být cca 275/400 nebo tak nějak
to Mtex: 6000 MX nikdy neudělá(to by musel abýt sestava nabušená jako kráva a to pak nechápu, na co by tam byla...), jak psal Sent, 600O je schopna udělat až 128bit FX5200 (na celeru2.4)

Autor:  Rajče [ ne 7. březen 2004, 15:35 ]
Předmět: 

Mno....já teda nevim-krabici, ani cokoliv jinýho od toho nemá, ale RivaTuner to detekuje jako 128-bit...ale stejně, ty čísla, který tu padly mi připadaj bejt hrozně vysoký.

Autor:  Slezman [ po 8. březen 2004, 10:27 ]
Předmět: 

A to je pod XP? Kámoš měl 128 bit MX440 a na W98 SE mu to hodilo 4800, na XP 4300.
Já měl celer 2.4 + MX440 64 bit a pod Win ME tak tak, že 4000
Další kolega (bývali jsme MXclub :( ) Celer 1.7 + MX440 128 bit = 4400 (XP)
Celer 2.4 + Jetway MX440 64 bit + Jetway deska P4XFCP (asi jeden z důvodů) = 3500 (winME)
Celer 2.4 + Sparkle MX440 64 bit. = 3525 (XP).

Toliko výsledky s celery. Stačí?

Stránka 1 z 2 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/