Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 27. leden 2021, 21:45

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Málo bodů v 3DMarku
PříspěvekZaslal v: út 13. červen 2006, 00:31 
Nováček
Nováček

Založen: 13. červen 2006
Nahoru
Mám tuto sestavu:

AMD3200+(Venice S939) OC 2,2Ghz
MSi K8N Sli-nForce4 Sli
MSi nVidia 7600GT-heat pipe
2x512MB Kingston HyperX CL 2-3-2-6 1T
WD 250GB SataII,16MB

v 3DMarku 01 16500 bodů-----dost málo
v 3DMarku 05 4200 bodú---dost málo


Zkoušel jsem originál ovladače i novější a nic,rozdíl minimální.
Vypadá to,jako by ta karta jela tak na 70%. Poradte,kde může být chyba,mělo by to mít v testech podstaně víc bodů. Děkuji


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. červen 2006, 02:35 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
a co to presne je ya kartu

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. červen 2006, 07:47 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Je karta taktovaná ? Zkusil jsi přeinstalovat drivery k MB ? Byla tam předtím jiná GK, nbeo je to nová sestava ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. červen 2006, 07:56 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Mno to mas vazne dost malo.. Ja jsem zatim ve fazi testovani u sve 6800 (dlouha rec..) a mam ve 3DMARK 2005 4760 bodu a to jsem se teprve s ni rozjel 8)

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. červen 2006, 23:05 
Nováček
Nováček

Založen: 13. červen 2006
Nahoru
Karta je ta co jsem napsal MSI 7600GT a neni taktovana. Je to uplne nova sestava,v patek jsem to dal po komponentech dohromady. Zkusim jeste ten jinej driver k MB a uvidime. Nemuze to byt nejakym nastavenim v biosu ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. červen 2006, 23:33 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2005
Bydliště: Radnice okr. Rokycany
Nahoru
Nemáš náhodou zapnuté vyhlazování hran a filtrování textur?

_________________
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. červen 2006, 08:39 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Quakes napsal:
Nemáš náhodou zapnuté vyhlazování hran a filtrování textur?

To je dobry napad jak zacit zjistovat tvuj problem - mrkni do nastaveni ovladacu ke graf. karte a zkontroluj jestli nemas zapnutou vertikalni synchronizaci a anizotropní filtrování a antialising atd.. :wink:

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. červen 2006, 20:28 
Nováček
Nováček

Založen: 13. červen 2006
Nahoru
Vypnul jsem co šlo v nastavení grafiky a nic,zase jen 4253 bodů,kua. Asi budu muset za nějakým odborníkem,já tomu zase až tak nerozumím.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. červen 2006, 21:38 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Batistuta napsal:
Vypnul jsem co šlo v nastavení grafiky a nic,zase jen 4253 bodů,kua. Asi budu muset za nějakým odborníkem,já tomu zase až tak nerozumím.

Podle me to bude zdrojem, co mas za zdroj? Nejaky no-name spolecne s CASE? Napis vice info.. Minimalne na takovou sestavu bych koupil alespon LC-POWER 420W - 550W... nejlepe Enermax liberty 400W nebo rovnou 500W :oops:
Jestli jsi mel v sestave jinou VGA, odinstaloval jsi poradne vsechny zbytky po ni? Co takhle utiliti Driver Cleaner, pouzil jsi treba?? Urcite by pomohlo naformatovat HDD a nainstalovat vse hezky "nacisto" 8)

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. červen 2006, 21:48 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Tohle utáhne kvalitní 400ka a možná i 350ka bez problémů. Hned bych to nehorotil s 500W zdrojem :roll: (pokud je ten zdroj ok)

kotas napsal:
Jestli jsi mel v sestave jinou VGA, odinstaloval jsi poradne vsechny zbytky po ni?


Batistuta napsal:
Je to uplne nova sestava,v patek jsem to dal po komponentech dohromady.


:roll:

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. červen 2006, 22:13 
Nováček
Nováček

Založen: 13. červen 2006
Nahoru
Všechno je úplně nové a v sobotu nainstalované,takže to není ničím zašvihlý. Zdroj je ATX 450W,v tom problém nevidím.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. červen 2006, 10:22 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2003
Bydliště: Hlučín
Nahoru
me taha 400W EC A64 1GB X1800GTO@XT... takze ve zdroji bych problem urcite nevidel

_________________
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. červen 2006, 12:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
from_CZ napsal:
me taha 400W EC A64 1GB X1800GTO@XT... takze ve zdroji bych problem urcite nevidel

Taha, ale jak dlouho jeste bude?....

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 00:01 
Nováček
Nováček

Založen: 13. červen 2006
Nahoru
Tak jsem zjistil,že grafika běží jen na PCI-E x1 a ne 16x. To bude nejspíš asi to,proč to běží tak pomalu. Kde to změním na 16 x ? Jsem lama,tak sry,že se ptám. :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 08:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: UHB
Nahoru
Jo, změťo na 16x a bude to OK. 8-) Už se to jednou řešilo u GK nVidia, mohl ses mrknout... 8)

_________________

...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 16:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. říjen 2005
Nahoru
Zda se mi ze mam nejak malo bodu v 3DMarcich.
Kdyz dam procesor na 2450Mhz, RAM na 400Mhz, a svoji grafarnu mam taktnutou na 690/750Mhz(vic se ji nechce).
Tak sem mel max namereny hodnoty
V 3DMarku05-- 10454
V 3DMarku06-- 4963
Sou to maximalni hodnoty ktery sem se svoji sestavou dal, tusim na Catalystech 6.2

Docela me stve ze nekteri maji s x1900gt dokonce vic, a to jsou pomerne slabsi karty, ne? Vim ze ty ramky docela shit, procik tky, ale fakt se mi to zda docela malo :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 16:23 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Batistuta napsal:
Tak jsem zjistil,že grafika běží jen na PCI-E x1 a ne 16x. To bude nejspíš asi to,proč to běží tak pomalu. Kde to změním na 16 x ? Jsem lama,tak sry,že se ptám. :)


Zmenis to nekde v biosu, ale podle me nemas nainstalovane drivery na chipset, tohle se resilo i s AGP.Misto aby jela karta v AGP modu, jela v rezimu PCI, ptz nebyli nainstalovany ovladace od chipsetu.Tohle vypada na ten samej problem, takze rada zni : ,,nainstaluj ovladace na chipset" :wink:

//edit : tady mas link na ty ovladace ftp://216.228.115.13/Windows/nForce/sta ... tional.exe

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.