Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 27. leden 2021, 21:54

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: PCMark05-problém
PříspěvekZaslal v: pá 4. srpen 2006, 21:14 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Nahoru
Udělá všechny testy kromě grafiky (WMV Video Playback a WMencoder). Neví někdo kde je chyba nebo co mi chybí nainstalovat? Dík

_________________
CPU: AMD AthlonXP Barton 2800+ | MB: ASUS A7N8X - E Deluxe | RAM: Kingmax 2x512MB Dual-Channel DDR 400MHz CL2.5-3-3-7 | GPU: Radeon X800GT 256 MB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.8 80GB ATA100 | DVD±RW: Lite-On LDW-411SV03 | Mouse: Genius Ergo 525 | Monitor: 19" Hyundai Q995 1600x1200/75Hz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. srpen 2006, 22:27 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Koukni sem http://www.futuremark.com/download/pcmark05/

V Minimum System Requirements máš i tohle

# Microsoft Media Player 10 installed
# Microsoft Media Encoder 9 installed

To ti zřejmě chybí.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. srpen 2006, 22:47 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Nahoru
To tam mám nainstalované. Test proběhne ale neukuže celkový výsledek. V testu grafiky /WMV Video Playback/ hodí error

_________________
CPU: AMD AthlonXP Barton 2800+ | MB: ASUS A7N8X - E Deluxe | RAM: Kingmax 2x512MB Dual-Channel DDR 400MHz CL2.5-3-3-7 | GPU: Radeon X800GT 256 MB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.8 80GB ATA100 | DVD±RW: Lite-On LDW-411SV03 | Mouse: Genius Ergo 525 | Monitor: 19" Hyundai Q995 1600x1200/75Hz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 12. srpen 2006, 09:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2005
Nahoru
Taky jsem prave po upgradu sveho CPU nainstaloval pcmark05 znova a po probehnuti vsech testu mi to proste neukaze zadny vysledek.
Vse potrebne mam nainstalovane.
Nevim co s tim.

_________________
CPU:AMD Athlon64 X2 4200+(Manchaster) @ 2750MHz 1,45V - GB G-Power Pro MB:DFI LanParty nForce4 SLI-DR RAM:2x G.Skill 1GB DDR400(2,5-3-3-7 1T - 2.80V) GPU:Sparkle 7800GT 256MB PCI-E @ 485/1220MHz HDD1:WD Raptor 36,7GB 10 000RPM SATA HHD2:Hitachi 250GB 7200RPM SATA-II DVD:SONY DVD-RW DRU800A Screen:CRT 19" PSU:Enermax Noisetaker 600W Benchmarks 3DMark06: 4700 - 3DMark05: 8630 - 3DMark03: 18021 - PCmark05: 6326


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. srpen 2006, 04:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2005
Nahoru
Ha! Tak uz jsem to nejak zahadne vyresil a funguje to.
Pred spustenim testu jsem preinstaloval ten Windows Media Encoder 9 a taky Media Player 10, nestavil jsem svuj Theme na WinXP a v nastaveni systemu, vzhledu, jsem to mel nastavene Optimalizovat pro vzhled, no a ted uz mi to hazi vysledek.
Doufam za to bude fungovat i u jinych. :D

_________________
CPU:AMD Athlon64 X2 4200+(Manchaster) @ 2750MHz 1,45V - GB G-Power Pro MB:DFI LanParty nForce4 SLI-DR RAM:2x G.Skill 1GB DDR400(2,5-3-3-7 1T - 2.80V) GPU:Sparkle 7800GT 256MB PCI-E @ 485/1220MHz HDD1:WD Raptor 36,7GB 10 000RPM SATA HHD2:Hitachi 250GB 7200RPM SATA-II DVD:SONY DVD-RW DRU800A Screen:CRT 19" PSU:Enermax Noisetaker 600W Benchmarks 3DMark06: 4700 - 3DMark05: 8630 - 3DMark03: 18021 - PCmark05: 6326


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. srpen 2006, 23:28 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Nahoru
Atomexpert napsal:
Ha! Tak uz jsem to nejak zahadne vyresil a funguje to.
Pred spustenim testu jsem preinstaloval ten Windows Media Encoder 9 a taky Media Player 10, nestavil jsem svuj Theme na WinXP a v nastaveni systemu, vzhledu, jsem to mel nastavene Optimalizovat pro vzhled, no a ted uz mi to hazi vysledek.
Doufam za to bude fungovat i u jinych. :D


Co ze si to nastavil Theme? Co to je?

_________________
CPU: AMD AthlonXP Barton 2800+ | MB: ASUS A7N8X - E Deluxe | RAM: Kingmax 2x512MB Dual-Channel DDR 400MHz CL2.5-3-3-7 | GPU: Radeon X800GT 256 MB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.8 80GB ATA100 | DVD±RW: Lite-On LDW-411SV03 | Mouse: Genius Ergo 525 | Monitor: 19" Hyundai Q995 1600x1200/75Hz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. srpen 2006, 23:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. listopad 2005
Nahoru
buenos napsal:
Co ze si to nastavil Theme? Co to je?


Dle logické dedukce lze vysledovat, že se jedná o vzhled Windows - Themes. :-D

_________________
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 15. srpen 2006, 06:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2005
Nahoru
Lukke napsal:
buenos napsal:
Co ze si to nastavil Theme? Co to je?


Dle logické dedukce lze vysledovat, že se jedná o vzhled Windows - Themes. :-D


Ano, vzhled tvych oken.
Promin za spatne vysvetleni.

_________________
CPU:AMD Athlon64 X2 4200+(Manchaster) @ 2750MHz 1,45V - GB G-Power Pro MB:DFI LanParty nForce4 SLI-DR RAM:2x G.Skill 1GB DDR400(2,5-3-3-7 1T - 2.80V) GPU:Sparkle 7800GT 256MB PCI-E @ 485/1220MHz HDD1:WD Raptor 36,7GB 10 000RPM SATA HHD2:Hitachi 250GB 7200RPM SATA-II DVD:SONY DVD-RW DRU800A Screen:CRT 19" PSU:Enermax Noisetaker 600W Benchmarks 3DMark06: 4700 - 3DMark05: 8630 - 3DMark03: 18021 - PCmark05: 6326


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. srpen 2006, 10:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. březen 2006
Bydliště: Blatnice pod Sv.Ant
Nahoru
Nechci zakládat nový příspěvek tak to napíšu sem.Mám stejný problém nezobrazí se mi score.A vypisuje mi to chybu že nemám nainstalovaný Microsoft Media Encoder 9 ale já to nikde nemůžu najít na netu.

_________________
Intel Core 2 Duo E6300 ASUS P5W DH Sapphire Atlantis X1900GT KiNgston 2x1GB 667MHz CL5 WD CaviarXL WD2500KS Winfast TV 2000XP Expert LG 4163B Enermax Liberty 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. srpen 2006, 10:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. červenec 2006
Bydliště: Košice
Nahoru
http://www.download.com/Windows-Media-Encoder/3000-2140_4-10211788.html?tag=lst-0-2

_________________
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
Tak som jeden SFORMÁTOVAL :-)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.