PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Rekordnich 10008 bodu v 3DMarku 03
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=7234
Stránka 1 z 1

Autor:  VerteX [ pá 27. únor 2004, 00:01 ]
Předmět:  Rekordnich 10008 bodu v 3DMarku 03

Nejakej typek s trosku silnejsim kompikem prekonal 10 tisic 3DMarks v 03. Docela vtipny, kdyz ja jsem udelal s pretaktovanou MSI FX5900SP na 3GHz Pentiu 4 neco pres 6000.

http://service.futuremark.com/compare?2k3=2113980

Autor:  Mtex [ pá 27. únor 2004, 08:02 ]
Předmět:  Re: Rekordnich 10008 bodu v 3DMarku 03

VerteX napsal:
Nejakej typek s trosku silnejsim kompikem prekonal 10 tisic 3DMarks v 03. Docela vtipny, kdyz ja jsem udelal s pretaktovanou MSI FX5900SP na 3GHz Pentiu 4 neco pres 6000.

http://service.futuremark.com/compare?2k3=2113980


Ja mnel na Radeone 9600Pro 470/680 take 6000 bodu v 3D 03, ale v 640x480 :D

Autor:  Rajče [ pá 27. únor 2004, 08:43 ]
Předmět: 

Docela by mě zajímalo, s jakou konfigurací toho dosáhnul :?

Autor:  Lukin [ pá 27. únor 2004, 09:01 ]
Předmět: 

Rajče napsal:
Docela by mě zajímalo, s jakou konfigurací toho dosáhnul :?

http://service.futuremark.com/compare?2k3=2113980 S touhle :wink:

Autor:  Wiruz [ pá 27. únor 2004, 09:13 ]
Předmět: 

no nic moz celkem ubohe, jen P4EE@4,5 DDR500, a obyc trosicku pretocenej R9800XT, takze hold jen obyc podprumer :o :o :o , kazdopadne to bylo asi pekny delo, te se nemusi bat, ze mu v nejblizzsich letech nepujde nejaka hra.

Autor:  Slezman [ pá 27. únor 2004, 09:15 ]
Předmět: 

Proč tam nemá všechny testy, taky ten CPU na 4,2 GHz, hmmm, zvuk mu to nevyzkoušelo. Není ten test nějakej divnej

Autor:  Borg [ pá 27. únor 2004, 09:39 ]
Předmět: 

Ten test se mi zdá nějakej nekompletní, nevím sice jak velkej vliv to má výsledný počet bodů, ale když tam někdo hodí takovejhle test, kde půlka věcí chybí, tak to moc důveryhodný není. 8-)

Autor:  Geeker [ pá 27. únor 2004, 09:57 ]
Předmět: 

Nema to zadny vliv na vysledek. Body se pocitaji pouze z prvnich 4 testu ty pridavne uz ne.

Autor:  Paja [ pá 27. únor 2004, 11:31 ]
Předmět: 

presunuto ze sekce AMD...

veskere "-marky" reste v teto sekci....

Autor:  random [ pá 27. únor 2004, 13:55 ]
Předmět: 

Presne tak vyledne body sa pocitaju len s prvich 4 scen.......
a skore sa zda celkom slusne :) ...............................
Rozhodne by som to na svojej domacej masine uvital .......... to by som potom buduce 3 mesiace nemusel upgradovat :D ..........

Autor:  Sentenced [ pá 27. únor 2004, 14:08 ]
Předmět: 

random napsal:
Rozhodne by som to na svojej domacej masine uvital .......... to by som potom buduce 3 mesiace nemusel upgradovat :D ..........

Možná :lol: :lol: Dneska už se nedá veřit ničemu.... A bůh ví na čem nakonec ten Doom III bude "běhat" :lol:

Autor:  martin_CZ [ so 28. únor 2004, 19:00 ]
Předmět: 

me se libilo jak nekde tady na PCT bylo napsany ze CPU mel -85°C :)))

Autor:  Wiruz [ so 28. únor 2004, 19:06 ]
Předmět: 

martin_CZ napsal:
me se libilo jak nekde tady na PCT bylo napsany ze CPU mel -85°C :)))


no jo no, mit takovehle chlezeni, tak musi jit kazdej procak na 4,5GHz, kam se hrabe vodnik

Autor:  martin_CZ [ so 28. únor 2004, 19:25 ]
Předmět: 

Wiruz napsal:
martin_CZ napsal:
me se libilo jak nekde tady na PCT bylo napsany ze CPU mel -85°C :)))


no jo no, mit takovehle chlezeni, tak musi jit kazdej procak na 4,5GHz, kam se hrabe vodnik
na tomshardware s dusikem dostali nakyho pentaka na >5GHz :-D
nevite nekdo jestli se nekdo o neco podobnyho nepokusil s AMDckem?

Autor:  Wiruz [ út 2. březen 2004, 11:08 ]
Předmět: 

no mam pocit ze na AMD nejsou tak dobre desky, navic XP nema jadro delany na takove frekvence to je u 2300MHz na hranici, a A64 je na tom jeste hure, ponevadz na deskach je nefunkcni AGP lock, tudiz smula, ale da se koupit sestava s chlazenim MACHIII a A64@2,8GHz

Autor:  JanoF [ út 2. březen 2004, 21:48 ]
Předmět: 

no ale mne sa zda ze ten test bol cisto ibe na procesor nie na grafaren :?

Autor:  Jirik [ út 2. březen 2004, 22:06 ]
Předmět: 

stranka toho borce http://www.akiba-pc.com/news.php
tenhle clovek je oc king :thumbsup:

Autor:  mooroo [ ne 7. březen 2004, 14:21 ]
Předmět: 

Někde sem čet že maximum přetaktovani Athlon XP 2500+ je 2,7GHz, ale to mzuselo bejt dusikem a takovejch kousku je asi malo

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/