Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 06:59

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Test hardware s bootovacieho cd
PříspěvekZaslal v: čt 24. srpen 2006, 12:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. listopad 2005
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Caute nevedeli by ste mi povedat nazov nejakeho dobreho programu na odtestovanie funkcnosti hardwaru v pc?

Mam nove pc a mam problemi s winxp. Bud mi nenabehnu vobec alebo mam skoro vzdy zatazeny procesor..ked pohybujem oknami vo win mam ho zatazeny na 100%(zatazuje ho explorer)..skusil som instalaciu 3x..aj som kompletne naformatoval disk..dakujem za radu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. srpen 2006, 12:25 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Co si představuješ pod pojmem funkčnost ? V sekci počítačové sestavy je thread, kde je vypsán postup co dělat a jak otestovat PC v případě, že je nestabilní.

Pokud chceš pomoci s nějakým problémem, tak by nebylo do věci taky vypsat sestavu.

Neběží ti disky v PIO módu ? Máš správně nainstalované ovladače ke grafické kartě a o ostatním komponentám ? Není tam nějaký konflikt mezi straým a novým HW - tzn. nepřidáváal jsi do PC v poslední době něco ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. srpen 2006, 12:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Nahoru
Jenom bych doplnil. Tady zjištíš jak na PIO mód.

_________________
?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. srpen 2006, 12:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. listopad 2005
Bydliště: Bratislava
Nahoru
CPU AMD ATHLON 64 3500+ soc.939 HT BOX, L2-512KB Venice,
HDD MAXTOR 200GB 7200RPM 8MB s-ata,
MB Asus, So939,NF4Sli,4DDR,4SATA(R), GbLAN,PCX,ATX ,
2xDDRAM 512MB PC400 Kingston CL3,
Ati X300SE 128MB, 64-bit, PCI Express, VGA/DVI/TVo L-Ret.

Ovladace su naistalovane korektne..neni ziadny konflikt..Sata disk moze byt v pio mode?
Ale safe mode mi nabehne bez problemov..
normalne spustenie je problemove..
Ta doska a procesom su nove..robil som upgrade..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. srpen 2006, 13:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. listopad 2005
Bydliště: Bratislava
Nahoru
NO nasiel som bootovaci test na pamate..chcem sa spytat ci neni nieco take aj na mainboard lebo som nic take nenasiel...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.