Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 6. duben 2020, 22:37

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Slabý výkon GF4 Ti4200 v 3DMarku 03
PříspěvekZaslal v: pá 5. březen 2004, 19:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Chrudim
Nahoru
no teda jsem z výsledku testu mého kompotu poněkud rozpačitej.......není to nějak málo.......nemám něgde něco špatně?...
Testovací program 3D MARK 03....tastovaná sestava je v podpisu....výsledek testu bez jakého koliv OC....1570 bodú:-((

//Upraven název threadu - TomV


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. březen 2004, 19:55 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Na GF4TI bez taktu je to standartní skore,- je to tim že gk nepodporuje DX9 a 3dm03 je test na DX9 karty.
Nahoď skore z 3dm01 tam se pozná líp jestli máš něco špatně.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. březen 2004, 20:57 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Presne tak na Geforce4Ti je to uplne normalne skore......... viac ako 1600-1650 urcite s karty nedostanes ani pri velkom pretaktovany....
Ved karta nepodporuje DX 9 tak snad si necakal viac?
( ja mam na svojej domacej 1574 bodov v 2003... )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. březen 2004, 22:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Chrudim
Nahoru
No sem mahor sem si nuvědomil...ty DX 9 ky(((

trochu jsem jí poškádlil.....290/540

Test 3D MARK 2001
1600x1200
Antialiazing 2x
Frame buffer 2x

4264....Bodů
asi není nic špatně


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. březen 2004, 22:53 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
Paintsoldier napsal:
No sem mahor sem si nuvědomil...ty DX 9 ky(((

trochu jsem jí poškádlil.....290/540

Test 3D MARK 2001
1600x1200
Antialiazing 2x
Frame buffer 2x

4264....Bodů
asi není nic špatně

Udelej test ve standardnim 1024x768 bez AA, AF, jinak ti tezko nekdo poradi jestli je to dost nebo malo, to by to kvuli tobe musel testovat se stejnym nastavenim.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 18:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Chrudim
Nahoru
Tak......testy dokončeny 3D MARK 2001 SE

Defaultní nastavení 3D Marku a grafiky 250/513.......výsledek 9450 bodú

Po taktnutí na 294/540....výsledek 9957 bodú

Zatím to asi nebudu již víc pokoušet...nemám lepší chlazení ,ale s vodníkem by to byl masakr....a výkon .......snad to celkem ujde...na to jak je stará


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 18:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
No, já mám s GF3 Ti500 9590b. v 3DMarku 2001. Nemáš trochu málo ?? :?

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 20:02 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
2 Paintsoldier:
Řeklbych že to je trochu míň, já měl na sestavě viz podpis s GF4TI4200 250/530 skore cca 11500.
Zkus si pohrát v biosu s nastavením pamětí.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 21:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. říjen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
jednou sem mel pucenou Abit Siluro GF4 TI 4200,no sice to byl nadprumernej vysavac co se tyce hlucnosti,ale zase v defaultu delal 12k:)
myslim ze 13 by vyflusla taky

_________________
P4E 540J 3.2 @ 4.03 GHz(1,325V) * Asus P5WD2 (i955x) *4x512MB Apacer 533@672MHz (4-3-10-4) *club3D X1800XL

playing EverQuest II on Runnyeye server


 Profil  
 Předmět: Re: Slabý výkon GF4 Ti4200 v 3DMarku 03
PříspěvekZaslal v: st 10. březen 2004, 20:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Někde v Brně
Nahoru
[quote="Paintsoldier"]no teda jsem z výsledku testu mého kompotu poněkud rozpačitej.......není to nějak málo.......nemám něgde něco špatně?...
Testovací program 3D MARK 03....tastovaná sestava je v podpisu....výsledek testu bez jakého koliv OC....1570 bodú:-((

Ty brdo to neni mozny ja ji mam z 64Mb Ram a dam pres 2000.Mozna ze je to tim ze jsem v tom 3dmarku nic nenastavoval,tak tam nejspis nebyl zaplej antialising(omlouvam se nevim jak se to pise nejsem anglictinar).To je divny ne? :cry:

_________________
Amd 3800X2,ASUS M2N32-sliDELUXE, 2x 2Gb DDR667Mhz Kingstone, WD 250Gb 16Mb SATAII,Hitachi 500Gb SATAII, ATi Radeon X4850, Enermax Liberty 500W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.