PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Slabý výkon GF4 Ti4200 v 3DMarku 03
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=7628
Stránka 1 z 1

Autor:  Paintsoldier [ pá 5. březen 2004, 19:00 ]
Předmět:  Slabý výkon GF4 Ti4200 v 3DMarku 03

no teda jsem z výsledku testu mého kompotu poněkud rozpačitej.......není to nějak málo.......nemám něgde něco špatně?...
Testovací program 3D MARK 03....tastovaná sestava je v podpisu....výsledek testu bez jakého koliv OC....1570 bodú:-((

//Upraven název threadu - TomV

Autor:  Jája [ pá 5. březen 2004, 19:55 ]
Předmět: 

Na GF4TI bez taktu je to standartní skore,- je to tim že gk nepodporuje DX9 a 3dm03 je test na DX9 karty.
Nahoď skore z 3dm01 tam se pozná líp jestli máš něco špatně.

Autor:  random [ pá 5. březen 2004, 20:57 ]
Předmět: 

Presne tak na Geforce4Ti je to uplne normalne skore......... viac ako 1600-1650 urcite s karty nedostanes ani pri velkom pretaktovany....
Ved karta nepodporuje DX 9 tak snad si necakal viac?
( ja mam na svojej domacej 1574 bodov v 2003... )

Autor:  Paintsoldier [ pá 5. březen 2004, 22:39 ]
Předmět: 

No sem mahor sem si nuvědomil...ty DX 9 ky(((

trochu jsem jí poškádlil.....290/540

Test 3D MARK 2001
1600x1200
Antialiazing 2x
Frame buffer 2x

4264....Bodů
asi není nic špatně

Autor:  Jiri Drak [ pá 5. březen 2004, 22:53 ]
Předmět: 

Paintsoldier napsal:
No sem mahor sem si nuvědomil...ty DX 9 ky(((

trochu jsem jí poškádlil.....290/540

Test 3D MARK 2001
1600x1200
Antialiazing 2x
Frame buffer 2x

4264....Bodů
asi není nic špatně

Udelej test ve standardnim 1024x768 bez AA, AF, jinak ti tezko nekdo poradi jestli je to dost nebo malo, to by to kvuli tobe musel testovat se stejnym nastavenim.

Autor:  Paintsoldier [ ne 7. březen 2004, 18:48 ]
Předmět: 

Tak......testy dokončeny 3D MARK 2001 SE

Defaultní nastavení 3D Marku a grafiky 250/513.......výsledek 9450 bodú

Po taktnutí na 294/540....výsledek 9957 bodú

Zatím to asi nebudu již víc pokoušet...nemám lepší chlazení ,ale s vodníkem by to byl masakr....a výkon .......snad to celkem ujde...na to jak je stará

Autor:  TomV [ ne 7. březen 2004, 18:57 ]
Předmět: 

No, já mám s GF3 Ti500 9590b. v 3DMarku 2001. Nemáš trochu málo ?? :?

Autor:  Jája [ ne 7. březen 2004, 20:02 ]
Předmět: 

2 Paintsoldier:
Řeklbych že to je trochu míň, já měl na sestavě viz podpis s GF4TI4200 250/530 skore cca 11500.
Zkus si pohrát v biosu s nastavením pamětí.

Autor:  DeLamer [ po 8. březen 2004, 21:57 ]
Předmět: 

jednou sem mel pucenou Abit Siluro GF4 TI 4200,no sice to byl nadprumernej vysavac co se tyce hlucnosti,ale zase v defaultu delal 12k:)
myslim ze 13 by vyflusla taky

Autor:  spajk [ st 10. březen 2004, 20:56 ]
Předmět:  Re: Slabý výkon GF4 Ti4200 v 3DMarku 03

[quote="Paintsoldier"]no teda jsem z výsledku testu mého kompotu poněkud rozpačitej.......není to nějak málo.......nemám něgde něco špatně?...
Testovací program 3D MARK 03....tastovaná sestava je v podpisu....výsledek testu bez jakého koliv OC....1570 bodú:-((

Ty brdo to neni mozny ja ji mam z 64Mb Ram a dam pres 2000.Mozna ze je to tim ze jsem v tom 3dmarku nic nenastavoval,tak tam nejspis nebyl zaplej antialising(omlouvam se nevim jak se to pise nejsem anglictinar).To je divny ne? :cry:

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/