PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Výkon sestavy s FX 5200 v 3DMarku 2001
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=7681
Stránka 2 z 2

Autor:  Vizi [ ne 7. březen 2004, 16:31 ]
Předmět: 

ne není tu nic kromě Menu MSI Clock a tam jsou ty položky ve dvou řadach pod seboou s posuvnýma jezdcama na zvíšení Mhz u pamětí a jádra a u každého ještě tlačítka Apply a Default ,navíc u pamětí Auto Adjust toď vše jenom nev proč to tam davaj když se to po restartu PC změní zpět na puvodní hodnoty :wink: a přetaktování se nekoná :-D

Autor:  Alois [ ne 7. březen 2004, 16:36 ]
Předmět: 

protoze je to bezpecnejsi...

pouzij nejakou utilitu,ktera tu volbu ma.. na www.slunecnice.cz jich najdes dost

Autor:  Vizi [ ne 7. březen 2004, 16:48 ]
Předmět: 

jak koukam tak koukam a nic tu není jenom dva jezdci pro nastavení Mhz u pamětí a Jadra,pořád se to vrací zpět je to nanic tady to nastavení pro přetaktování. Neznáš nejakej spolehlivej programek utilitku na přetakt pro FX 5200 od MSI? dík ...........

Autor:  Vizi [ ne 7. březen 2004, 16:50 ]
Předmět: 

ty maš s nějakou zkušenosti a ještě když to přetaktuju mužu to tak nechat samozřejmě v nastavení tak akorát ? :wink: dík

Autor:  Alois [ ne 7. březen 2004, 16:55 ]
Předmět: 

Visitors napsal:
jak koukam tak koukam a nic tu není jenom dva jezdci pro nastavení Mhz u pamětí a Jadra,pořád se to vrací zpět je to nanic tady to nastavení pro přetaktování. Neznáš nejakej spolehlivej programek utilitku na přetakt pro FX 5200 od MSI? dík ...........

Jsem to kdysi delaval v powerstrip...

kdyby tvy nastaveni casem nebylo dobry...jen to krapet stahnes..nevim na co s eprense ptas

Autor:  Vizi [ ne 7. březen 2004, 20:48 ]
Předmět: 

oki už sem našel programek kterej na to použiju ,jo a ptal sem se na to na cos mi odpověděl tak je to gut :D ted jenom doufam že to nepřeženu s tím samotným taktováním he ......nerad bych oni přišel i když je nic moc grafarna :wink: ještě nejsou love na novou :(

Autor:  C@Rlos [ so 13. březen 2004, 18:55 ]
Předmět: 

podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA

Autor:  Vizi [ so 13. březen 2004, 23:29 ]
Předmět: 

C@Rlos napsal:
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA





Ted sem s toho dostal s tou FX 5200 64Mb64bit v 3D Marku2001 6200b to podle mě je maximum co s té karty dostanu a je to poznat hlavně ve hrách ,ale určitě mam v planu koupit něco vykonějšího na toho Dooma :-D doufam že mi to pak dá aspon v 3DM2001 kolem 10 000 b jinak se naštvu :twisted: a koupim pentium he :wink: :)

Autor:  ManchesterUnited [ so 13. březen 2004, 23:31 ]
Předmět: 

Visitors napsal:
C@Rlos napsal:
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA





Ted sem s toho dostal s tou FX 5200 64Mb64bit v 3D Marku2001 6200b to podle mě je maximum co s té karty dostanu a je to poznat hlavně ve hrách ,ale určitě mam v planu koupit něco vykonějšího na toho Dooma :-D doufam že mi to pak dá aspon v 3DM2001 kolem 10 000 b jinak se naštvu :twisted: a koupim pentium he :wink: :)


Az budes u toho nakupovani tak nezapomen koupit vic pameti a hlavne vykonejsi pameti :-D

Autor:  TomV [ so 13. březen 2004, 23:36 ]
Předmět: 

2 Visitors : Přesně tak, jak říká Alois. Já to tak mám taky, takže to asi jít musí... :-D

Autor:  Vizi [ so 13. březen 2004, 23:53 ]
Předmět: 

ManchesterUnited napsal:
Visitors napsal:
C@Rlos napsal:
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA





Ted sem s toho dostal s tou FX 5200 64Mb64bit v 3D Marku2001 6200b to podle mě je maximum co s té karty dostanu a je to poznat hlavně ve hrách ,ale určitě mam v planu koupit něco vykonějšího na toho Dooma :-D doufam že mi to pak dá aspon v 3DM2001 kolem 10 000 b jinak se naštvu :twisted: a koupim pentium he :wink: :)


Az budes u toho nakupovani tak nezapomen koupit vic pameti a hlavne vykonejsi pameti :-D




Jo to určitě nezapomenu koupit he :-D paměti u teto FX sou naštěstí v poho podařilo se mi je dostat s 250/405@300/480 ale pak sem to stáhl na 427 a jedo to v poho :roll: A jestli myslíš pameti Ram tak ty koupi brzo protože 256 na 266Mhz je nic moc a podle mě to jen brzdí main PC :wink:
mám v planu koupit 2*256 na 400Mhz do Dualu :)

Autor:  Vizi [ so 13. březen 2004, 23:56 ]
Předmět: 

TomV napsal:
2 Visitors : Přesně tak, jak říká Alois. Já to tak mám taky, takže to asi jít musí... :-D


jo už to de :) použil sem RivaTuner a v poho a našel sem v ovladačích přimo že to tam je taky to přetakt ale RivaTuner je lepší :wink:

Autor:  ManchesterUnited [ so 13. březen 2004, 23:56 ]
Předmět: 

Visitors napsal:
ManchesterUnited napsal:
Visitors napsal:
C@Rlos napsal:
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA





Ted sem s toho dostal s tou FX 5200 64Mb64bit v 3D Marku2001 6200b to podle mě je maximum co s té karty dostanu a je to poznat hlavně ve hrách ,ale určitě mam v planu koupit něco vykonějšího na toho Dooma :-D doufam že mi to pak dá aspon v 3DM2001 kolem 10 000 b jinak se naštvu :twisted: a koupim pentium he :wink: :)


Az budes u toho nakupovani tak nezapomen koupit vic pameti a hlavne vykonejsi pameti :-D




Jo to určitě nezapomenu koupit he :-D paměti u teto FX sou naštěstí v poho podařilo se mi je dostat s 250/405@300/480 ale pak sem to stáhl na 427 a jedo to v poho :roll: A jestli myslíš pameti Ram tak ty koupi brzo protože 256 na 266Mhz je nic moc a podle mě to jen brzdí main PC :wink:
mám v planu koupit 2*256 na 400Mhz do Dualu :)


Jo myslel sem pameti RAM :-D Kup rovnou 2x512 :lol: Ale to uz je docela zahul na penezenku :o Ty pameti co mas ted te brzdej :wink:

Autor:  Vizi [ ne 14. březen 2004, 00:03 ]
Předmět: 

ManchesterUnited napsal:
Visitors napsal:
ManchesterUnited napsal:
Visitors napsal:
C@Rlos napsal:
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA





Ted sem s toho dostal s tou FX 5200 64Mb64bit v 3D Marku2001 6200b to podle mě je maximum co s té karty dostanu a je to poznat hlavně ve hrách ,ale určitě mam v planu koupit něco vykonějšího na toho Dooma :-D doufam že mi to pak dá aspon v 3DM2001 kolem 10 000 b jinak se naštvu :twisted: a koupim pentium he :wink: :)


Az budes u toho nakupovani tak nezapomen koupit vic pameti a hlavne vykonejsi pameti :-D




Jo to určitě nezapomenu koupit he :-D paměti u teto FX sou naštěstí v poho podařilo se mi je dostat s 250/405@300/480 ale pak sem to stáhl na 427 a jedo to v poho :roll: A jestli myslíš pameti Ram tak ty koupi brzo protože 256 na 266Mhz je nic moc a podle mě to jen brzdí main PC :wink:
mám v planu koupit 2*256 na 400Mhz do Dualu :)


Jo myslel sem pameti RAM :-D Kup rovnou 2x512 :lol: Ale to uz je docela zahul na penezenku :o Ty pameti co mas ted te brzdej :wink:





Že by? 2*512 :-D :-D hmm :roll: to bude pak palba he :)

Autor:  TomV [ ne 14. březen 2004, 00:30 ]
Předmět: 

Zaíháte do OT, pánové. Pozor na to... :stern:

Autor:  ManchesterUnited [ ne 14. březen 2004, 00:34 ]
Předmět: 

To TomV: Ja uz sem skoncil s OT. A velkej pozor :stern: si samozrejme davam, hlavne na Tebe :-D

Autor:  TomV [ ne 14. březen 2004, 00:39 ]
Předmět: 

Jak tak na to koukám, tak už byl dotaz více než zodpovězen, takže LOCK.

Stránka 2 z 2 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/