Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 25. leden 2020, 14:56

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 29 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. březen 2004, 22:13 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Jo ovladače k desce mám nejnovější. Zkoušel jsem i flashnout Bios, ale nepomohlo to.Nahrál jsem zpátky ovladače 53.03, ale ještě jsem to netestoval,ale stejně to bude určitě stejný jako s těma 56.55 nebo ještě horší.

_________________
AMD Barton 2500+ BOX; 256MB PC 3200 DDR; ASUS A7V600(Bios Rev. 1007); Inno 3D FX 5600 128MB 128bit (270/500 MHz @ 380/550 MHz); HDD SEAGATE Barracuda 7200.7- 80 GB, 2MB cache


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. březen 2004, 22:21 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Neoman napsal:
Jo ovladače k desce mám nejnovější. Zkoušel jsem i flashnout Bios, ale nepomohlo to.Nahrál jsem zpátky ovladače 53.03, ale ještě jsem to netestoval,ale stejně to bude určitě stejný jako s těma 56.55 nebo ještě horší.

hmm na tyhle sestave z ty grafarny vyc nevymacknes holt kt600 neni nic moc a fx5600 taky neni zrovan "nejake" delo

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 10. březen 2004, 19:18 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
cool.user napsal:
Neoman napsal:
Jo ovladače k desce mám nejnovější. Zkoušel jsem i flashnout Bios, ale nepomohlo to.Nahrál jsem zpátky ovladače 53.03, ale ještě jsem to netestoval,ale stejně to bude určitě stejný jako s těma 56.55 nebo ještě horší.

hmm na tyhle sestave z ty grafarny vyc nevymacknes holt kt600 neni nic moc a fx5600 taky neni zrovan "nejake" delo


KT600 je naprosto vpohodě akorát ta FX5600 je prostě sra*ka. :wink:

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 10. březen 2004, 19:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
no nerikam ze kt600 je sracka (sam ji mam) , ale kdyby to hodil na nforce2 tak by urcite nejakej ten bodik navic

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 10. březen 2004, 21:04 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Kdybych věděl že je ta grafárna takový šméčko tak bych ji určitě nekoupil a přemýšlel bych rači o ATI.Ale už stejně nebylo moc peněz :(

_________________
AMD Barton 2500+ BOX; 256MB PC 3200 DDR; ASUS A7V600(Bios Rev. 1007); Inno 3D FX 5600 128MB 128bit (270/500 MHz @ 380/550 MHz); HDD SEAGATE Barracuda 7200.7- 80 GB, 2MB cache


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. březen 2004, 07:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Č.Budějovice
Nahoru
...na cca. srovnatelne sestave ale s ATI - viz "podpis" mam cca. stejny vysledek (o neco vyssi v 3DM2003 - kolem 2500 bodu) - Sapphire 9600 me vysla urcite levnejc nez tebe ta FX5600, navic vyhoda ze ma jen pasivni chlazeni.

Vic pameti vysledek nijak neovlyvni - teda, absolutne ne v 3D marku 2003 , velmi mirne v 2001. U 3DM2003 s vysledkem nehne moc ani vyssi takt CPU, jde skutecne hlavne o vykon grafiky...

Vykon u FX5600 i R9600 nijak prevratny, ale da se s tim nejaky ten patek existovat - stejne nevychazi z her nic co by za to stalo... :?

_________________

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. březen 2004, 09:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Lucifer napsal:
...na cca. srovnatelne sestave ale s ATI - viz "podpis" mam cca. stejny vysledek (o neco vyssi v 3DM2003 - kolem 2500 bodu) - Sapphire 9600 me vysla urcite levnejc nez tebe ta FX5600, navic vyhoda ze ma jen pasivni chlazeni.

Vic pameti vysledek nijak neovlyvni - teda, absolutne ne v 3D marku 2003 , velmi mirne v 2001. U 3DM2003 s vysledkem nehne moc ani vyssi takt CPU, jde skutecne hlavne o vykon grafiky...

Vykon u FX5600 i R9600 nijak prevratny, ale da se s tim nejaky ten patek existovat - stejne nevychazi z her nic co by za to stalo... :?


Když říkáš, že nataktování CPU s bodama nepohne... proč jsou 3DM2003 dva testy na CPU?

_________________
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. březen 2004, 09:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Č.Budějovice
Nahoru
...to netusim, ale s pretaktovanym CPU jsem dosahl temer identickeho vysledku :wink: Teda - asi fakt k necemu ty testy "CPU1" a "CPU2" jsou - ale vysledek se zmeni skutecne jen malinko. 3DM2001 je na rychlosti CPU XYZ - krat zavyslejsi... :?

_________________

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. březen 2004, 09:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
aj podľa mňa má pravdu

ja som pretaktoval athlonxp 2000@3200 (200*11) a výsledok v 3D MARKU03 je rovnaký.

na FX 5600 (325/500) iba 2300 bodov

pretaktovaním CPU sa skóre vôbec nezmenilo

V 3D Mark 2001 sa to zdvihlo len o 500 bodov

Tie FX 5600 sú veľmi slabé karty, keď už tak aspoň FX 5700 alebo rovno FX 5900 XT


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 29 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.