PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Nízký výkon FX 5600- 3D MARK 03 -2265 bodů
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=7711
Stránka 1 z 2

Autor:  Neoman [ ne 7. březen 2004, 17:20 ]
Předmět:  Nízký výkon FX 5600- 3D MARK 03 -2265 bodů

Nevíte někdo jak je možný že mám tak málo bodů v tom testu? Od té grafiky nečekám žádný velký výkony,ale tohle mi připadá dost málo. Ovladače mám 56.55. Když jsem testoval v 3D MARK 2001 SE tak mi vyšlo 8320, což celkem jde, aspoň doufám. Mám dost málo ramky tak jestli to není tím. Díky za radu

Autor:  Carlos [ ne 7. březen 2004, 17:39 ]
Předmět:  Re: Nízký výkon FX 5600- 3D MARK 03 -2265 bodů

Neoman napsal:
Nevíte někdo jak je možný že mám tak málo bodů v tom testu? Od té grafiky nečekám žádný velký výkony,ale tohle mi připadá dost málo. Ovladače mám 56.55. Když jsem testoval v 3D MARK 2001 SE tak mi vyšlo 8320, což celkem jde, aspoň doufám. Mám dost málo ramky tak jestli to není tím. Díky za radu

Kolik Mhz má ta ramka?? Výsledek v 3D marku 2001se je taky dost malej.

Autor:  Neoman [ ne 7. březen 2004, 17:46 ]
Předmět: 

No v Aida 32 to píše Real Clock 200 MHz a Effective clock 400 MHz tak že je to asi 400.

Autor:  Carlos [ ne 7. březen 2004, 19:30 ]
Předmět: 

400 Mhz. Tak to fakt nevim. Zkus si stim pohrát v BIOSu. :oops:

Autor:  ICE [ ne 7. březen 2004, 21:41 ]
Předmět: 

400 MHz hlavni ramky nebo na grafice?

Autor:  Neoman [ po 8. březen 2004, 00:40 ]
Předmět: 

Těch 400 MHz to myslím hlavní ramku.

Autor:  wallot [ po 8. březen 2004, 09:14 ]
Předmět:  Re: Nízký výkon FX 5600- 3D MARK 03 -2265 bodů

Neoman napsal:
Nevíte někdo jak je možný že mám tak málo bodů v tom testu? Od té grafiky nečekám žádný velký výkony,ale tohle mi připadá dost málo. Ovladače mám 56.55. Když jsem testoval v 3D MARK 2001 SE tak mi vyšlo 8320, což celkem jde, aspoň doufám. Mám dost málo ramky tak jestli to není tím. Díky za radu

8320 nic moc. Moje GeForce 4 Ti4200 s 64MB dava v 10500 :-)
3D Mark 2003 jsem radeji nezkousel ale dokud nebudou hry opravdu vyuzivajici DX9 ktere me budou zajimat tak fakt nemam duvod jit do novejsi karty.
Spis nez vysledky v 3D marku posuzuj vykon podle plynulosti her ktere hrajes.

Autor:  Roman9 [ po 8. březen 2004, 13:09 ]
Předmět: 

skús si stiahnúť zo stránky pagasoft.cz patch 340 na 3D mark 2003
a výkon ti podľa mňa pôjde ešte dole

Autor:  Slezman [ po 8. březen 2004, 13:19 ]
Předmět: 

a není náhodou 64 bitová (koukni se do AIDA32, videokarta, šířka paměťové sběrnice)?

Autor:  Roman9 [ po 8. březen 2004, 14:08 ]
Předmět: 

podľa mňa je 128b.


Tie 5600 sú veľmi slabé karty za cenu, ktorú sa predávajú.
Ich výhodou je len DX9 oproti GF 4 Ti

Dobrý výkon z nich dostaneš ak ich dobre pretaktuješ

Autor:  Neoman [ po 8. březen 2004, 18:23 ]
Předmět: 

Ne je určitě 128 bitová. Ten patch si stahovat rači nebudu, akorát by mě to ještě víc nasralo :) . Zkoušel jsem to taktnout, dal jsem 340/620 MHz a stouplo to tak o 500 bodů, ale stejně je to pořád hodně málo. Až budou prachy tak koupím ramku, možná to pomůže.

Autor:  Roman9 [ po 8. březen 2004, 18:49 ]
Předmět: 

Tá väčšia RAM ti v 3D Marku 2003 vôbec napomôže, možno tak v 3D Mark 2001 ti to zdvihne max. o 100 bodov.

Myslím, že si ju pretaktoval dobre, no viac z nej už nedostaneš.

ja mám manli GF FX 5600 (325/500) a mám v 3D marku 2003 2300bodov.

Tú RAM si určite kúp ale kôli výkonu celému PC a nie kôli grafike

Autor:  Neoman [ po 8. březen 2004, 19:02 ]
Předmět: 

JJ RAMKU musím koupit, 256 MB je hrozně málo. Skoro celou ju sežerou jenom Windowsy XP s antivirem a firewallem.

Autor:  DeLamer [ po 8. březen 2004, 21:40 ]
Předmět: 

no to je nejaka divna 5600 asi nejaka osekana
normal plna 5600 ma takt 325/550 aspon moje mela
a a vyzdimal sem zni v 03 -3150 :) a 2001 -11700
byla to MSI 5600 VTDR 128MB
mno kdyz koukam na tvoji desku s VIA chipsetem ,asi tam bych hledal ztratu vykonu

Autor:  Roman9 [ po 8. březen 2004, 22:30 ]
Předmět: 

ten výkon možno s GF FX 5600 Ultra

Autor:  mhl [ po 8. březen 2004, 23:45 ]
Předmět: 

ja sem taky měl GF FX5600 128MB 128bit(ASUS) a v 3dmarku 2001 sem udělal 8000b a v 3d03 2500b, naštěstí shořela a nechal sem si ji vyměnit za R9600XT( s příplatkem 600kč), to se měl ale štěstí :-D :-D :-D , znova bych ji nechtěl

Autor:  Coololooser [ út 9. březen 2004, 09:17 ]
Předmět: 

haha ja se svou fx5600xt taktnutou na 335/550 udelam na skoro stejne sestave co ma neoman cca 9000 a v 03 udelam cca 2500 :-D :D , to byl ale dobrej kup, (myslim tim ze jsem koupil kartu s vykonem neosekane 5600 za cenu o 1000-2000 levnejs, samozrejme ted lituju ze jsem nevzal treba gf4ticko, ale rek bych ze jako "novej" kousek se fakt nic lepsiho za 3500 nedalo sehnat) :mrgreen: :-D :old2:

Autor:  hippygamer [ út 9. březen 2004, 11:00 ]
Předmět: 

Roman9 napsal:
Tá väčšia RAM ti v 3D Marku 2003 vôbec napomôže, možno tak v 3D Mark 2001 ti to zdvihne max. o 100 bodov.

Myslím, že si ju pretaktoval dobre, no viac z nej už nedostaneš.

ja mám manli GF FX 5600 (325/500) a mám v 3D marku 2003 2300bodov.

Tú RAM si určite kúp ale kôli výkonu celému PC a nie kôli grafike


Neni pravda, me se prikoupenim dalsich 256MB zvedl vykon o 500 bodů :D

Autor:  DeLamer [ út 9. březen 2004, 19:37 ]
Předmět: 

Roman9 napsal:
ten výkon možno s GF FX 5600 Ultra


nene byla to 5600 normal ,jen lehce popohnana s vypnutym HT u CPU,mimochodem to mi pridalo u tyhle karty 500 bodu v 03 a 1000 v 01

Autor:  FERRO [ út 9. březen 2004, 21:57 ]
Předmět: 

tvý skore je opravku malý!Máš tam ovladače na desku?

Stránka 1 z 2 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/