Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 26. únor 2020, 21:31

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: nizke hodnoty v 3dMarkoch
PříspěvekZaslal v: ne 29. říjen 2006, 13:18 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Piešťany
Nahoru
vlastnim GK Gigabyte 7600GT Silent Pipe II a na mojej dole uvedenej zostave mam dost nizke hodnoty v 3dmarkoch. Pri default nastaveniach mam v 2003 cca 12100b, v 2005 cca 5500 a v 06 cca 2890. Pri taktoch 600/1600 som mal v 3d marku 2003 12700. Cim mozu byt take nizke hodnoty? forceware mam 96.89

_________________
CPU: AMD Athlon 64 3000+@ 3500+ Venice + AC Freezer 64pro MB: DFI NF4 SLI INFINITY VGA: Gigabyte 7600GT NX76T256D-RH Silent Pipe II 256MB RAM: 2x 512MB 400Mhz Kingston (2-3-3-6 1T) HDD: Seagate Nearline 250GB SATA II + Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16Mb SATA II DVD RW: NEC 3520AW Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W Repro: Redstar RS-213


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. říjen 2006, 13:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. červenec 2005
Bydliště: Orlová
Nahoru
osobne bych rek ze pro tuhle kartu a tvuj komp naprosto normalni vysledky ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. říjen 2006, 13:31 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 04. leden 2006
Bydliště: Praha - Štěrboholy, Hloubětín
Nahoru
je to OK ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. říjen 2006, 13:32 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Je to v normálu....:)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. říjen 2006, 20:04 
Nováček
Nováček

Založen: 10. červenec 2005
Bydliště: Telč, Praha
Nahoru
jj souhlasim s predchozima prispevkama. Vykon odpovida graficke karte.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 11. listopad 2006, 08:36 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Nahoru
pouzivas Win Vista ? protoze FW 96.89 jsou dle meho nazoru pro Visty. A pokud ano, pak je otazka jak se tento OS projevuje vlivem i na testy.

_________________
---


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 11. listopad 2006, 10:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
96.89 jsou normálně pro win2000/xp a možná i pro vistu (to nevím)
jinak na jaké frekvenci ti běží to CPU? máš to přetaktované o 200MHz?

Osobně si myslím že by výsledky mohli být i lepší - hlavně 03 je dost mizerný výsledek, tam bych čekal tak o 1000 bodů více
ale na tom s projevuje (nejen na 03) i celkové nastavení systému - kolik howadin a programů ti běží rezidentně na pozadí, nastavení winů atd., takže ty výsledky mohou být ok.

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. leden 2007, 19:26 
Nováček
Nováček

Založen: 15. leden 2007
Nahoru
Mněl bych dotaz nedávno sem si pořídil nový Pc a udělal sem si test v 3DMark 06 a docela mně zarazil výsledek testu.

Core 2 Duo E6700 ASUS 8800GTX 2 GB RAM, P5W DH DLX, CORSAR 620W


SM2.0 - 1175
HDR/SM3.0 - 1148
CPU - 2227

3128
není taktováno.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 18. leden 2007, 07:36 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Smazán velmi přínosný post od usera shanker.

To buton - Jakou grafiku jsi měl v PC předtím ? Jsou všechny ovladače správě nainstalované ? Zkoušel jsi i jiné benchmarky ? Co čistí instalace systému ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. leden 2007, 20:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2006
Nahoru
Kamarád má taky 7600GT a v 05 má o cca. 800bodů méně jak ty, takže opravdu nechápu, co řešíš :?

_________________
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 21. leden 2007, 18:21 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. říjen 2005
Bydliště: Plzen
Nahoru
mival jsem stejny vysledky ,kdyz jsem si pretaktoval starou 7600GS


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. duben 2007, 07:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. květen 2006
Nahoru
Ahoj

koupil jsem uplně nový PC viz . podpis a nainstaloval aktualní ovladače a spustil 3d Mark 2005 vysledek je 5400 bodu. Nic jsem zatim netaktoval, ale i tak se mi to zda dost malo. Co mam zkontrolovat... co muze tento test tak ovlivnit? Dekuij za radu Q.

_________________
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. duben 2007, 18:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2006
Nahoru
qwertown napsal:
Ahoj

koupil jsem uplně nový PC viz . podpis a nainstaloval aktualní ovladače a spustil 3d Mark 2005 vysledek je 5400 bodu. Nic jsem zatim netaktoval, ale i tak se mi to zda dost malo. Co mam zkontrolovat... co muze tento test tak ovlivnit? Dekuij za radu Q.


Nastav ovladače na default a 3Dmark taky na default a zkus to znovu.

_________________
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. duben 2007, 21:20 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2007
Nahoru
CPU: INTEL Core 2 Duo Conroe E6300 1,86GHz/2MB
MB: ASUS P5N32-E SLI PLUS - nForce680i SLI
RAM: Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400DC)
Grafika: Asus EN7600GT - NVIDIA GeForce 7600 GT, 558 MHz / 702 MHz

Main Test Results
3DMark Score 3250 3DMarks
SM 2.0 Score 1315 Marks
SM 3.0 Score 1193 Marks
CPU Score 1642 Marks

nic netaktováno, je to muj první podobný test v životě :oops: takže nějak nemam tušení zda je to ok či ne, chtěl bych ho na pár dní pořádně zatížit abych věděl že mu můžu věřit, případně poraďte, díky. Kompy skoro nevypipínam a mnohdy makaj i když já spim proto bych rád otestoval jak výkon tak stabilitu... předem díky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. duben 2007, 22:06 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
FlyGon napsal:
CPU: INTEL Core 2 Duo Conroe E6300 1,86GHz/2MB
MB: ASUS P5N32-E SLI PLUS - nForce680i SLI
RAM: Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400DC)
Grafika: Asus EN7600GT - NVIDIA GeForce 7600 GT, 558 MHz / 702 MHz

Main Test Results
3DMark Score 3250 3DMarks
SM 2.0 Score 1315 Marks
SM 3.0 Score 1193 Marks
CPU Score 1642 Marks

nic netaktováno, je to muj první podobný test v životě :oops: takže nějak nemam tušení zda je to ok či ne, chtěl bych ho na pár dní pořádně zatížit abych věděl že mu můžu věřit, případně poraďte, díky. Kompy skoro nevypipínam a mnohdy makaj i když já spim proto bych rád otestoval jak výkon tak stabilitu... předem díky

To je 3Dmark06, že? Vysledky jsou ok.
Citace:
zatížit abych věděl že mu můžu věřit, případně poraďte

To znám :), jestli ho chceš zatižit, třeba přes ten 3Dmark, tak ho nech zacyklit donekonečna, ale projistotu sleduj teploty :). Pak mužeš zkusit třeba super PI, prime na ramky atd...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. duben 2007, 18:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2006
Nahoru
Na zatížení zkus Orthos :wink:

_________________
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.