PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Kde zozeniem 3D Mark???
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=8078
Stránka 1 z 1

Autor:  Mikee [ ne 14. březen 2004, 13:39 ]
Předmět:  Kde zozeniem 3D Mark???

KEd ste sa tu bavili o 3d marku ako o samozrejmej veci tak som si myslel ze to asi dostanem k novej grafickej karte... ale nic.. To je program ako akykolvek iny? treba zakupit alebo stiahnut? a ked stiahnut tak kde? PRoste chcem sapokusit taktnutGraficku ale neviem kdenaberem 3dmark... Dik. Dufam ze vas z tej otazky neslahne o zem :oops:
dufam ze ak sa dastiahnuttak nenimoc velkylebomam dial-up :)

Autor:  random [ ne 14. březen 2004, 13:41 ]
Předmět: 

Tak tu mas link na download 3D makru 2003 a 2001SE....

www.futuremark.com/download/

Samozrejme su to volne verzie..... plna je za poplatok...!!!!

Autor:  Marian [ ne 14. březen 2004, 15:29 ]
Předmět: 

PRoste chcem sapokusit taktnutGraficku ale neviem kdenaberem 3dmark..."
Neviem ci som to dobre pochopil, ale v 3dmarku grafiku nepretaktujes len otestujes. Na taktovanie si stiahni rivatuner z PCTuningu v sekci Ovladace a ultility. Odkaz:
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ov ... rtId=18536

Autor:  zombux [ ne 14. březen 2004, 15:33 ]
Předmět: 

chtělo by to přesun do sekce Benchmarky... pokud mě paměť neklame, tak tam je i odkaz ve FAQu

Autor:  Marian [ ne 14. březen 2004, 15:34 ]
Předmět: 

A ked mas ATI grafiku tak si najprv stiahni Omega nebo DNA ovladace a az potom mozes taktovat! Napr. Rivatunerem, ale da sa aj v omegach /len dost hrubo/.

Autor:  sir.morpheus [ ne 14. březen 2004, 21:00 ]
Předmět: 

Pro to OC doporucuji ATItools je to hodne dobre a spolehlive.

Autor:  martin_CZ [ ne 14. březen 2004, 21:59 ]
Předmět:  Re: Kde zozeniem 3D Mark???

Mikee napsal:
KEd ste sa tu bavili o 3d marku ako o samozrejmej veci tak som si myslel ze to asi dostanem k novej grafickej karte... ale nic.. To je program ako akykolvek iny? treba zakupit alebo stiahnut? a ked stiahnut tak kde? PRoste chcem sapokusit taktnutGraficku ale neviem kdenaberem 3dmark... Dik. Dufam ze vas z tej otazky neslahne o zem :oops:
dufam ze ak sa dastiahnuttak nenimoc velkylebomam dial-up :)

3dmark 03 ma (neni to myslim verze 340) kolem 180MB, takze na to asi zapomen, pokud nemas poradny nervy.. :-D

Autor:  Paja [ po 15. březen 2004, 09:43 ]
Předmět: 

presunuto ze sekce AMD...

Autor:  Mikee [ út 16. březen 2004, 17:49 ]
Předmět: 

no dakujem ale 3dmark 03 asi tazko kedto ma 180mb :) ale dik moc ste mi pomohli. a sorry za to umiestnenie.

Autor:  zombux [ út 16. březen 2004, 17:51 ]
Předmět: 

3DMark je často na CD k různým časopisům :wink:

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/