Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 24. únor 2020, 01:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Opravdu 100% zatížení CPU?
PříspěvekZaslal v: út 9. leden 2007, 18:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2006
Nahoru
Chtěl jsem testovat CPU v ORTHOSu. Tak sem ho zapnul, podíval se do správce uloh a tam bylo 100%...ok. Pak sem ale zkusil chodit složkama, zapnout nějaké aplikace a všechno běhalo normálně svižně. Ale když sem dal 100% v programu TAT (Intel Thermal Analysis Tool) , tak se mi komp sekal, což bych řek že je správně. Tak proč se mi při tom ORTHOSu taky komp nezpomalil, ačkoliv ve správci to píše 100%? :?
Dík za ansvery... :wink:

_________________
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. leden 2007, 18:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Nitra-SVK
Nahoru
TAT (Intel Thermal Analysis Tool) sa sprava ako utilita a Program na zatazenie uplne inak ako druhe systemy,proste si nepusti data.

Napr. aj taky 2x Prime 95 nezatazi az tak CPU.

_________________
PC: Intel Core 2 Extreme QX6700@2,66Ghz ES Noctua NH-U12P + NF-F12 (500-800rpm) 1,1V - Asus P5B + (Noctua NC-U6) - A-Data DDR2 2x 2048MB 800Mhz CL6 + Kingston DDR2 2x 2048MB 800MHz CL6 - MSI R7750-PMD1GD5/OC V2 - Dell P2414H 24" (16:9) - SanDisk Extreme Pro SSD 240GB + 2x Toshiba DT01ACA300 3TB + PCES-30 RAID1 (2x Toshiba DT01ACA200 2TB) + PCES-30 RAID1 (2x Toshiba E300 2TB) - Fractal Design Define XL R2 - Super Flower SF-550P14PE Golden King
Foto: Sony α850 + Minolta 7000 AF


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. leden 2007, 18:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
jednoduše proto, že má nastavenou nízkou prioritu, zkus mu dát Vysokou a uvidíš :)

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 10. leden 2007, 23:37 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 10. červen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
jj tak stejně u mě a nastavit jsem prioritu nejvyšši


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. leden 2007, 14:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2006
Nahoru
to mikiswam: LOL tos moh napsat jednou a né 20x :lol:
BTW díky kluci za odpověď, fakt to je tou prioritou :)

_________________
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.