Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 24. únor 2020, 01:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Dá se nějak otestovat paměť integr. GK v notebooku?
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2007, 16:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Mám tady notebook u kterého když nainstaluju ovladače GK tak padá. Hodí se mi na zlomek vteřiny modrá obrazovka (nestihnu si všimnout co je tam napsané). Zkoušel jsem několikery ovladače a vždycky to skončí stejně. Pokud najedu do nouzáku a odinstaluju ovladače, všechno je "ok" až na to, že se tak nedá ve win pracovat.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2007, 16:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. říjen 2006
Nahoru
Neda. Navic integr. GPU to bere z systemove RAM. Vypni si restart pri BSOD a uvidis kde je chyba. Asi ovladace.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2007, 16:16 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
[CZ]Airwolf[OC] napsal:
Neda. Navic integr. GPU to bere z systemove RAM. Vypni si restart pri BSOD a uvidis kde je chyba. Asi ovladace.

Kde to vypnu? S tou integr... jsem to napsal špatně. Je tam Ati 9000 s 32 RAM -> není integrovaná.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2007, 16:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. říjen 2006
Nahoru
Tento pocitac-vlastnosti-upresnit-spusteni a zotaveni sys-automaticky restartovat


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2007, 20:13 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
No, takže při BSOD mi to píše:
Citace:
STOP: c0000415 Unknown Hard Error
Unkonwn Hard Error
Zahajování výpisu fyzické paměti RAM
Výpis fyzické paměti je dokončen


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2007, 20:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
No, tak podle toho, co jsem vygooglil, tak je problém s těmi ovladači...
Citace:
This issue may occur if you have an ATI Radeon 7200 series display adapter installed on your computer. The drivers that are supplied with this adapter may not work correctly with Windows XP.

Ale já už jsem zkoušel troje a dělá mi to u všech.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.