PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Prime95 vs. Sandra Arithmetic benchmark?
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=8763
Stránka 1 z 1

Autor:  PeetRees [ čt 25. březen 2004, 22:23 ]
Předmět:  Prime95 vs. Sandra Arithmetic benchmark?

Zdravim všechny, co je lepší tester stability CPU? A ještě jedna otázka, v Prime 95 dám torture test, ale nevim co mám dát tam za test :-( děkuju!

Autor:  JanoF [ čt 25. březen 2004, 23:29 ]
Předmět:  Re: Prime95 vs. Sandra Arithmetic benchmark?

PeetRees napsal:
Zdravim všechny, co je lepší tester stability CPU? A ještě jedna otázka, v Prime 95 dám torture test, ale nevim co mám dát tam za test :-( děkuju!
mas tam 4 na vyber ten 1 to je na zataz procaku,2 to je tak na komplet,procak aj pamete a ten 3 je tak sa my zda ze len na pamete a 4 tam si to mozes nastavit podla seba

Autor:  Tommi [ čt 25. březen 2004, 23:44 ]
Předmět: 

test 1 male bloky silan zataz fpu a L1 popripade malej casti L2 otestuje stabilitu procesora ale velmi ho nezahreje a neotestuje L2 a ani velmi neotestuje ci je doska schopna dodavat stabilne tolko prudu kolko by ten procak chcel
test 2 to iste ale su pouzite dlhe bloky cize nie je az taka zataz FPU ale zato prcesor zozerie vela prudu a ja sa nahreje na max teploty cize nejlepsie je nechat najprv take 3hod ten prvy a potomtaku 1 hod ten druhy a mas to stabilne
test 3 kombinuje preve dva testy a este prida aj test so blokmi dlzky 4MB co vlastne testuje pamet ale memtest je aj tak lepsi ciz eje to podla mna zbytocnost
a ten 4 ten ti uz visvetlil JANOF

Autor:  PeetRees [ pá 26. březen 2004, 00:25 ]
Předmět: 

unnamed napsal:
test 1 male bloky silan zataz fpu a L1 popripade malej casti L2 otestuje stabilitu procesora ale velmi ho nezahreje a neotestuje L2 a ani velmi neotestuje ci je doska schopna dodavat stabilne tolko prudu kolko by ten procak chcel
test 2 to iste ale su pouzite dlhe bloky cize nie je az taka zataz FPU ale zato prcesor zozerie vela prudu a ja sa nahreje na max teploty cize nejlepsie je nechat najprv take 3hod ten prvy a potomtaku 1 hod ten druhy a mas to stabilne
test 3 kombinuje preve dva testy a este prida aj test so blokmi dlzky 4MB co vlastne testuje pamet ale memtest je aj tak lepsi ciz eje to podla mna zbytocnost
a ten 4 ten ti uz visvetlil JANOF

díky moc

Autor:  PeetRees [ pá 26. březen 2004, 10:19 ]
Předmět: 

unnamed napsal:
test 1 male bloky silan zataz fpu a L1 popripade malej casti L2 otestuje stabilitu procesora ale velmi ho nezahreje a neotestuje L2 a ani velmi neotestuje ci je doska schopna dodavat stabilne tolko prudu kolko by ten procak chcel
test 2 to iste ale su pouzite dlhe bloky cize nie je az taka zataz FPU ale zato prcesor zozerie vela prudu a ja sa nahreje na max teploty cize nejlepsie je nechat najprv take 3hod ten prvy a potomtaku 1 hod ten druhy a mas to stabilne
test 3 kombinuje preve dva testy a este prida aj test so blokmi dlzky 4MB co vlastne testuje pamet ale memtest je aj tak lepsi ciz eje to podla mna zbytocnost
a ten 4 ten ti uz visvetlil JANOF

tak prime první test mi jel 7h 37min a pak sem ho už vypnul, a musel sem dát napětí a fregvenci 3.4GHz 1.62V max 53°C, ono by se to drželo i na 45°C, ale to by musel jet větrák na max a to bych neusnul a neslišel tv :-)ale stabiní(zatim) teť du na ten druhej, a ješte by mě zajímalo jestli na tom můžu normálně dělat, třeba poštět mp3, filmy a tak, jestli ho nezahrnuju jednoduchejma instrukcema a pak ty důležytý dou pomalejš? :-(

Autor:  PeetRees [ pá 26. březen 2004, 10:43 ]
Předmět: 

unnamed napsal:
test 1 male bloky silan zataz fpu a L1 popripade malej casti L2 otestuje stabilitu procesora ale velmi ho nezahreje a neotestuje L2 a ani velmi neotestuje ci je doska schopna dodavat stabilne tolko prudu kolko by ten procak chcel
test 2 to iste ale su pouzite dlhe bloky cize nie je az taka zataz FPU ale zato prcesor zozerie vela prudu a ja sa nahreje na max teploty cize nejlepsie je nechat najprv take 3hod ten prvy a potomtaku 1 hod ten druhy a mas to stabilne
test 3 kombinuje preve dva testy a este prida aj test so blokmi dlzky 4MB co vlastne testuje pamet ale memtest je aj tak lepsi ciz eje to podla mna zbytocnost
a ten 4 ten ti uz visvetlil JANOF

Dopr..., 2hej test po 18ti minutách error :-(((((((((((((((((((((((((( co to znamená? co neni stabilní? můžou to bejt ramky?

Autor:  Tommi [ pá 26. březen 2004, 13:18 ]
Předmět: 

skus zvysit napetie procesora, chipsetu alebo to skus lepsie chladit
ale jaskor to bude chipset

Autor:  PeetRees [ pá 26. březen 2004, 13:27 ]
Předmět: 

unnamed napsal:
skus zvysit napetie procesora, chipsetu alebo to skus lepsie chladit
ale jaskor to bude chipset

a proč néé ramka?

Autor:  JanoF [ pá 26. březen 2004, 13:42 ]
Předmět: 

mne ten prvy test som mal pusteny 170hodin a druhy okolo 50hodin na 233@290mhz pekne co kto mal tak dlho pusteny prime :D

Autor:  PeetRees [ pá 26. březen 2004, 13:45 ]
Předmět: 

janof napsal:
mne ten prvy test som mal pusteny 170hodin a druhy okolo 50hodin na 233@290mhz pekne co kto mal tak dlho pusteny prime :D

hmmmm a má to vůbec cenu tak dlouho? :-)

Autor:  JanoF [ pá 26. březen 2004, 13:47 ]
Předmět: 

PeetRees napsal:
janof napsal:
mne ten prvy test som mal pusteny 170hodin a druhy okolo 50hodin na 233@290mhz pekne co kto mal tak dlho pusteny prime :D

hmmmm a má to vůbec cenu tak dlouho? :-)

ja som nato zabudol ale ani jedna chyba ani error ani restart nic :-D

Autor:  PeetRees [ pá 26. březen 2004, 13:50 ]
Předmět: 

janof napsal:
PeetRees napsal:
janof napsal:
mne ten prvy test som mal pusteny 170hodin a druhy okolo 50hodin na 233@290mhz pekne co kto mal tak dlho pusteny prime :D

hmmmm a má to vůbec cenu tak dlouho? :-)

ja som nato zabudol ale ani jedna chyba ani error ani restart nic :-D

:) ale ta chyba v druhym testu po 18 minutách, může to bejt ramkou?

Autor:  JanoF [ pá 26. březen 2004, 13:56 ]
Předmět: 

PeetRees napsal:
janof napsal:
PeetRees napsal:
janof napsal:
mne ten prvy test som mal pusteny 170hodin a druhy okolo 50hodin na 233@290mhz pekne co kto mal tak dlho pusteny prime :D

hmmmm a má to vůbec cenu tak dlouho? :-)

ja som nato zabudol ale ani jedna chyba ani error ani restart nic :-D

:) ale ta chyba v druhym testu po 18 minutách, může to bejt ramkou?
to by uz mohlo byt ramkou hod na to memtest :roll:

Autor:  PeetRees [ pá 26. březen 2004, 13:58 ]
Předmět: 

janof napsal:
PeetRees napsal:
janof napsal:
PeetRees napsal:
janof napsal:
mne ten prvy test som mal pusteny 170hodin a druhy okolo 50hodin na 233@290mhz pekne co kto mal tak dlho pusteny prime :D

hmmmm a má to vůbec cenu tak dlouho? :-)

ja som nato zabudol ale ani jedna chyba ani error ani restart nic :-D

:) ale ta chyba v druhym testu po 18 minutách, může to bejt ramkou?
to by uz mohlo byt ramkou hod na to memtest :roll:

jestli to může bejt ramkou, tak to je jasný, mám 2 256kdy a jedna je 266 a druhá 333, ale obě jednou pře 300, takže to bude tim, a to to sou noname :-)) tak jim zvednu napětí a uvidim, ale teť ne, díky oboum za rady, měj se te

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/