Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 21. únor 2020, 20:14

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 41 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl - Timedemo!
PříspěvekZaslal v: ne 25. březen 2007, 22:04 
Černá karta
Černá karta

Založen: 20. srpen 2003
Bydliště: PHA, CB, TP, Aus, Ger
Nahoru
Zdar zucastnete se vsichni!

Tady exklusivne prvni na svete mate moznost otestovat tuto hru time-demem! Nikdo jiny tento zpusob jeste neodhalil, a funguje to super! Dema samotna delat nejdou, zatim... takze testujte timhle.

Navod jak na to :

1. Stahni toto : http://obr.czweb.org/stalker_bench.zip
2. Zkopiruj vsechno z a rchivu do:
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-SHOC\savedgames
3. Zapni hru ...
4. Loadni "obr" pozici...
5. Stiskni klavesu ~ pro konzoli
6. Napis v konzoli: demo_play obr a Enter

- OBR 2007 -



Priklad postu :

Core 2 Duo 3.5GHz
8800GTX @ default
Ovladace nastaveno na MAX
Hra nastavena na MAX
Rozliseni 1280x1024

Fraps :
min - 20
avg - 73
max - 169


------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Koukam ze vysledky na podobnych sestavach jsou vcelku vyrovnane, to je dobra zprava. Jinak vypovidaci hodnotu jako test to ma, protoze vsichni projizdime to same demo. Ale samotna hra je samo jina, ja pro clanek pouzil jine demo a vysledky jsou zcela jine. Ale pro srovnani je to super. Pamatujete jak se treba cukal test v Doom3 a hra potom ne?


Naposledy upravil OBR dne po 26. březen 2007, 08:24, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 25. březen 2007, 22:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. červen 2006
Bydliště: Európska únia
Nahoru
Ako druhy na svete 8) (super thread OBR)

A64 2,5Ghz
1GB RAM
Gainward 7600GS DDR3 @ 520/740Mhz
Object dynamic lightning
Hra nastavena do tristvrte, AA a AF do jednej stvrtiny
Rozlisenie 1024x768

Hra:
Min. 26FPS
Avg. 55FPS
Max. 267fps (:D)

_________________
.


Naposledy upravil barco dne po 26. březen 2007, 08:13, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 25. březen 2007, 23:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. leden 2007
Bydliště: Frýdek Místek
Nahoru
BARCO TY HADE no tak jsem aspoň bronzovej :)
udaje z konzole

rozl. 1024x768
Objects dynamic lighting
Medium

Min. 2,5
Avg. 37,3
Max. 310 avg. sice slušné ale i tak se to seka ovl. grafiky 7.3 beta

rozl.1280x1024
Full dinamic light
Maximum

Min.1,2
Avg. 16,7
Max178

_________________
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
OS: 7 64bit Net. - Down 25Mbit Upl 5Mbit 802.cz


Naposledy upravil Dejv Rok 99FPS dne po 26. březen 2007, 09:13, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 00:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Bratislava
Nahoru
ObrázekObrázekObrázek

Core 2 Duo 3.6GHz
2GB RAM (4,4,4,12)
1950XTX @ default (Cat 7.2)
Ovladace nastaveno na app. controlled
Hra nastavena na max (vid screen)
Rozlisenie 1280x1024
0AA, 16AF


udaje z console:
min - 17
avg - 80
max - 865
middle - 156

Vobec ale vobec sa mi nepacia tie vysledky, lebo su podla mna prehnane. bezne pri takomto nastaveni mi to skace 35-50. Trosku ma trapi, ze pokial nastavim Full dynamic lighting, v hre nejde AA. Neviem cim je to sposobene.

_________________
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB:
Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 01:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
ObrázekObrázekObrázek
X2 3800+ @2,42GHz
1,5GB RAM @404MHz (2,5/4/4/7)
X1300PRO 256MB (@681/964) cat 7.2 - nastaveno na app controlled
80GB Seagate 7007ATA 100 (st380021a - 7,2k ot. 9,5ms)
Object dynamic light.
800x600, low detaily (a nejake upravy, viz screen) + fast bloom v konfigu

FPS:
min - 3
avg - 71
max - 411


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 06:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Core 2 Duo E6600 3.280MHz
Gigabyte 8800GTX @ default
2GB RAM CL - 4-4-4-12
X-Fi EAX
nV 97.44
Rozliseni hry 1280x1024 vše na MAX

Fraps :
min - 19
avg - 78
max - 189

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F11 CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x8 - 16GB Kingston HyperX DDR4 3333MHz CL16 Predator SSD: CRUCIAL MX500 250GB SSD: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB : ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: AOC 27" U2777PQU 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT 1903


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 14:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Hradec Králové; Prešov
Nahoru
Core 2 Duo E6600 3.200MHz
Gigabyte 8800GTX @ default
2GB RAM800 CL - 4-4-4-12
X-Fi EAX
nV 97.92
Rozlisenie hry 1280x1024 všetko na MAX
v ovladačoch všetko na MAX

Fraps :
min - 17
avg - 63
max - 144

_________________
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 15:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2005
Bydliště: Praha / Hradec Králové
Nahoru
P5B Deluxe
Core 2 Duo E6300 3GHz
Ati Radeon X1950 Pro @ default
2GB RAM800

1280x1024, všechno na MAX

Fraps :
min - 21
avg - 71
max - 332

_________________
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 16:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
Rig
- Athlon 2500+ Barton @ default (1837MHz)
- Leadtek 6600GT 500/900 @ 555/1184 (ForceWare nV 96.89)
- Kingston 1GB RAM400 2,5-3-3-8 Single chanell (papírově mají být CL2)
- MSI K7N2-D (nForce 5.10)

Settings
- Resolution - 1280x1024 (kvuli LCD)
- Statická světla :oops:
- Nastavení detailů - medium
- Anizo a AA - off
- Vše ostatní nastaveno o něco výše jak na polovinu.
- Stalker zdefragmenován.

Stalker Bench [FPS]
- average - 60
- min - 7
- max - 263
- middle - 97

- Teplota GFX jádro z 36°C (system) -> 44°C (demo)

Čekal sem lepší průlet krajinou. Výběr levelu je v pohodě, ale stále záběry na nebe jistě zvyšují FPS... Ale aspon nějaký demo, ve kterým se dá porovnávat :)

Edit: S jinými ovladači, 95.97 je to
- average - 80
- min - 10
- max - 260
- middle - 106


Naposledy upravil SpeedyGT dne po 26. březen 2007, 18:33, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 17:03 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. květen 2006
Bydliště: Trenčín
Nahoru
E4300@2,8GHz
ATI x1900XT@XTX 650/1550
A-DATA 2x1GB 667MHz@780MHz

všetko na max
AA na 2/3
1280x1024

MIN:17
AVG:79
MAX:622
MIDDLE:143

_________________
PC1:CPU:E8400 3GHz+Scythe Ninja/MB:ASUS MAXIMUS II Formula/RAM:2x2GB Corsair XMS2DHX 800MHz CL4/GPU:Powercolor HD6870/HDD:2xWD Caviar 250GB2500YS SATA II Raid 0/Mechaniky:,Samsung S223Q SATA/Monitor:SAMSUNG 22" 226BW/Repro:Logitech X-530/Keyboard:Microsoft Wireless Optical Desktop/Zdroj:500W Enermax Liberti/Case:Tt Soprano 1000BWS
PC2:CPU:P4 3,4GHz 1MB LGA BOX/MB:ABIT AS8/RAM:2x512MB DDR400 + 1GB/GPU:MSI FX5500 64b 128MB/HDD:Hitaschi 80GB SATAII 8MB, 250GB SEAGATE SATAII/DVDRW LG 4167/19"CRT LG Flat/350W FORTRON
PC3:CPU:E5200 @3GHz + Freezer/MB:ASUS P5W DH DELUXE/RAM:2x1GB DDRII 667@600MHz CL4 AM1 +2x1GB ADATA/GPU:ASUS HD3870 512MB DDR4/HDD:Maxtor 250GB 8MB, 1TB WD, 250GB WDIDE/MECH:Liteon 16H5S/17" LCD ASUS/Repro: Logitech 2.1 X-230/350W Fortron


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 17:14 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. březen 2006
Bydliště: Kyjov okr.Hodonín
Nahoru
AMDXP2500 1833mhz@2400Mhz 2x1024MB RAM 7600GT 580/1550
nastaveni-1280x1024 AF-16x AA-off vse na max
static lighting
min-10fps
avg-114fps
max-395fps
middle-158fps
FULL DYNAMIC
min-0fps
avg-20fps
max-180fps
middle-35fps


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 17:43 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. červen 2006
Bydliště: Európska únia
Nahoru
OT - nechapem ako to mozes hrat na static lightning, pri tom ta hra vypada o 5 rokov starsia... Radsej nizsie rozlisenie a detaily, ale zasa Object dynamic lightning... Fakt :) - OT

_________________
.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 17:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. březen 2006
Bydliště: Kyjov okr.Hodonín
Nahoru
no na 19LCD to je hnusne v 1024


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 19:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. listopad 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
COre 2 duo E6400 (3.0 ghz)
A-DATA 2x1 GB 800 mhz 5.5.5.15 :(
ASUS 8800 GTX @ (default)
nv 97.92
Rozlišení 1280/1024 vše na max.

FPS:
min - 13
avg - 55
max- 135

_________________
NOTEBOOK !!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 20:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Kvoli lepsiemu prehladu by som navrhoval standartne nastavenie ktore pouzil OBR, inak tu nemame moc co porovnavat :wink:

_________________
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB:
Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2007, 21:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
l0k2 napsal:
Kvoli lepsiemu prehladu by som navrhoval standartne nastavenie ktore pouzil OBR, inak tu nemame moc co porovnavat :wink:


myslim ze je zbytecne testovat high detaily v 1280x1024 na kartach jako je treba GF6600,7300 nebo radeony x1600pro a x1300, ale spis informacne, v jakem rozliseni a nastaveni si clovek, co se chysta eventuelne hru koupit, muze na svem HW hrat. a jak hra asi vypada


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 27. březen 2007, 08:48 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Presne tak...ma se to otestovat na high jinak to nema vyznam...jinak na x1300 to musi bejt teda soda :D 800x600 nula detaily 10fps...uprime na video ano na hry nikoliv dyk je to lowend ..jinak koukam radeony maji dost divokej rozptyl..asi to nekorektne meri


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 27. březen 2007, 09:21 
Černá karta
Černá karta

Založen: 20. srpen 2003
Bydliště: PHA, CB, TP, Aus, Ger
Nahoru
lidi nedelejte mi tu bugr! At kazdej testuje na svym HRATELNYM stavu, at se vidi jak ta hra na ruznych nastaveni s ruznyma grafikama jede ...

Casem dam jeste dalsi dema abychom to meli s cim porovnat ... i v jinejch demech/lokacich


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 27. březen 2007, 11:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
A643700+@2930
2GB DDR420Mhz
GF8800GTS 580/2000


1280x1024 vse max.

min-12
avg-49
max-130.

Imho nektery vysledky tady sou celkem k smichu....Ze clovek s x1950pro ma daleko lepsi vysledky jak clovek s 8800GTS/gtx... :)

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 27. březen 2007, 13:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2005
Bydliště: Praha / Hradec Králové
Nahoru
jo je to nejaky divny (predpokladam ze mluvis o mne), ale todle mi vyhodil fraps no...

_________________
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 41 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.