Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 24. únor 2020, 01:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Program pro zjisteni odberu el.energie
PříspěvekZaslal v: čt 29. březen 2007, 07:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. leden 2006
Nahoru
Zdarec chci se zeptat jestli existuje nejakej program ktery umi nejak zjistit kolik bere Watt ze zdroje.(treba grafika;CPU)atd...nebo klidne dohromady
DIKEC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. březen 2007, 14:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2007
Bydliště: Fallout_Vault13
Nahoru
Myslím, že není takový soft nebo se mýlím??

_________________
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. březen 2007, 15:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. leden 2007
Nahoru
je, ale musis mit APC - UPS a dobry soft k tomu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. březen 2007, 15:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
kup si nakej Watt merak . stoji to par stovek a mas vystarano. softwarove to bez HW pomoci merit nijak nemuzes.

a UPSka je trosku drahej merak :) ikdyz UPSka se hodi vzdy

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 480GB Kingston MLC SSD, 400GB Samsung MLC SSD, 525GB Crucial MX300 M.2, 1TB Patriot Burst SSD, TT Core V21 + Corsair RM650X , Roccat Ryos MK Glow, Razer Naga Trinity, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. březen 2007, 20:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
h@a napsal:
je, ale musis mit APC - UPS a dobry soft k tomu.

Pozor, tohle umi ale pouze nektere modely APC a jeste je to omezene revizemi!!!
Nezalezi vubec na sw(sw uz je pak pouze prostrednik), ale na konkretni UPS. Napriklad posledni verze Cyberfortu to umely, ale treba nove Cyberforty 2 uz to neumi.


Osobne mam ted tohle a doporucuji:
http://www.conrad.cz/monitor-spotreby-e ... e+dp73254/

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. březen 2007, 20:34 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
jj, power shut od APC to umí ale jak řekl Butch..

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. březen 2007, 07:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. leden 2006
Nahoru
AhA tak to JN ja myslel jestli nahodou neco takoviho neexistuje....protoze si skladam PC a mam 350w zdroj tak jestli to utahne...
(GIGABYTE MB Sc AM2 M61P-S3, 4xDDR2;DIMM DDR2 512MB 667MHz;AMD A64 X2 3800+ EE)CPU vím kolik žere bylo to tam napsaty žere 65w...Ale ostatni nevim...Hadam ze by to ted ten zdroj utahl ale kdyz bych tam dal nejakej HDD a grafarnu tak NwM..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. březen 2007, 07:24 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2004
Bydliště: Kladno/Praha
Nahoru
no jde hlavne o znacku, pokus to bude nejakej shit jako EC nebo LC tak na to zapomen rovnou...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 4. duben 2007, 08:03 
Červená karta
Červená karta

Založen: 24. říjen 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Existuje Total WATT Viewer od Thermaltaku , sam ho mam , je to merak ktery mas v 5.25" pozici a ten ti ukazuje aktualni odber + s tim muzes jeste ridit otacky dvou ventilatoru. Pokud nejake mas :)

_________________
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.