Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 21. únor 2020, 19:38

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Ako vyvolat Time demo v COD2?
PříspěvekZaslal v: čt 5. duben 2007, 12:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. září 2006
Bydliště: Zilina, Hajik
Nahoru
cuss, chcel by som sa spytat aky prikaz treba dat do konzoly aby sa vyvolal benchmark (nieco ako time demo v DOOM). diky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. duben 2007, 08:03 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
COD2 zadny time demo nema, musis si ho sam vytvorit. Do konzole napis /record nazev a pak ho tusim spustis prikazem /demo nazev

FPS muzes sledovat a davat do grafu programem FRAPS


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.