Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 1. červen 2020, 07:32

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: 3DMark05,06 nejde spustit
PříspěvekZaslal v: pá 18. květen 2007, 11:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Zdravím Vás a chtěl bych požádat o radu, jak jsem v názvu napsal, tak se děje. V momentě kdy začne scan hw 3dmarku před spuštěním, přestane program odpovídat a musím jedině ukončit proces. Děla to jak 05, tak 06 a nejen s HD2900XT, ale i s původní X1900XT, to celé i na úplně čisté instalaci....

Předem děkuji za pomoc....

_________________
Asus CROSSHAIR, AMD64 X2 6000+@3300MHz, KHX6400D2LLK2/2GN 2x1024MB@840MHz CL4-4-4-12/2T, ATI HD3870 X2, WD raptor 10k. 76GB, 2x80GB Seagate Raid0, 2x250GB Seagate, Samsung SH182M, SH203N, Fortron Epsilon 700W, LCD 2232BW Samsung 22"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. květen 2007, 13:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. červen 2006
Bydliště: Európska únia
Nahoru
Musis ho spustit s parametrom -nosysteminfo ;)

_________________
.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. květen 2007, 19:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
omlouvám se, nejsem až takový sw guru, jak přesně má příkaz vypadat, vím google, ale moc bys mi to usnadnil...

_________________
Asus CROSSHAIR, AMD64 X2 6000+@3300MHz, KHX6400D2LLK2/2GN 2x1024MB@840MHz CL4-4-4-12/2T, ATI HD3870 X2, WD raptor 10k. 76GB, 2x80GB Seagate Raid0, 2x250GB Seagate, Samsung SH182M, SH203N, Fortron Epsilon 700W, LCD 2232BW Samsung 22"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. květen 2007, 20:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
tak google je google, díky moc... !

_________________
Asus CROSSHAIR, AMD64 X2 6000+@3300MHz, KHX6400D2LLK2/2GN 2x1024MB@840MHz CL4-4-4-12/2T, ATI HD3870 X2, WD raptor 10k. 76GB, 2x80GB Seagate Raid0, 2x250GB Seagate, Samsung SH182M, SH203N, Fortron Epsilon 700W, LCD 2232BW Samsung 22"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 22. květen 2007, 21:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. září 2004
Bydliště: Jiráskova 1322,Hlinsko
Nahoru
mám podobný problém je mi nejde spustit test,přez tu první obrazovku se dostanu ale pustit už to nejde mám čerstou instalaci tak nevím jestli mě tam něco nechybý


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 14. červenec 2007, 21:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. září 2006
Nahoru
abych zbytečně nezakládal nový vlákno, tak se ptám zde

3Dmark06 normálně cbhodil, teď sem přeinstaloval PC a nejde spustit, když ho zapnu tak naběhne ta úvodní čtvercová obrazovka(s verzí, copyrightem..... víte co myslim) a tady sem skončil dál se to ani nehne, a to to v procesech ani nejni že neodpovídá, prostě to nenaběhne ani po 1,5hodině, nevíte čím to je? :(

_________________
CPU: Intel Core2Duo E6750 2,66GHz@3,4GHz, Chladič : ASUS Silent Square ; MB: ASUS P5N32-E SLI PLUS ; GPU: ASUS EN8800GTS 640MB 600/1800 MHz ; RAM: Kingston PC6400 2x1024MB ; HDD: 2x WD 250GB, 1x Seagate 120GB ; PWR: ASUS 550W ; DVDRW: Asus DRW-1814BLT, HP DVD-Writer dvd840i ; TV: Leadtek PVR2000XP Expert ; FDD: ??? (černá); CASE: Asus TA21A


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 20. červenec 2007, 15:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
ASUSik napsal:
abych zbytečně nezakládal nový vlákno, tak se ptám zde

3Dmark06 normálně cbhodil, teď sem přeinstaloval PC a nejde spustit, když ho zapnu tak naběhne ta úvodní čtvercová obrazovka(s verzí, copyrightem..... víte co myslim) a tady sem skončil dál se to ani nehne, a to to v procesech ani nejni že neodpovídá, prostě to nenaběhne ani po 1,5hodině, nevíte čím to je? :(
stalo se mi to same, pouzij ten nosysteminfo parametr jak radi barco :)

_________________
.: PC :. AMD Ryzen 5 1400, Wraith Stealth, 2x8GB 3000 MHz DDR4 Corsair Vengeance LPX Blue, Intel 600p M.2 256GB NVMe + 2x 2,5" 250GB SATA (Toshiba, Fujitsu), ASRock Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac, Corsair HX620, Cooler Master Elite 110, Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti D5 4GB, Samsung SM 226BW, Epson WorkForce WF-2750DWF, W10pro .: HTPC :. Athlon 5150, ASRock AM1B-ITX, 2x4GB RAM, 64GB SSD + SATA 500/750/1500/3000 GB, Axago PCES-S1, Fractal Design Node 304, Enermax NAXN450, W10pro, i-tec MySafe 640/640 GB .: Raspberry Pi 3 model B :. retro konzole .: PB :. A64 X2 3800+, Asus A8N-SLI SE, 2GB RAM, MSI X1950Pro 256MB, HDD 500GB, EC ML5470, Enermax Liberty 400W, Samsung SM 2032BW, CanoScan 4400F, Konica Minolta PagePro 1350W, W7 .: NB :. Acer TravelMate 4502LCi WXP .: Tablet :. Samsung Galaxy P3100 TAB 2 7.0 3G + 32GB karta .: GSM :. iPhone SE 16GB .: PC OLD :. C2D E8200, GB P35-DS4, 8GB RAM, Radeon HD 4670 512MB GDDR4, SDD 128GB, Ubuntu


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.