Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 1. červen 2020, 06:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: core temp vede k restartu pc
PříspěvekZaslal v: út 22. květen 2007, 13:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. duben 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
ahoj mam taky mensi problem. ked chcem spustit program core temp tak mi restartuje pocitac. poradi mi niekto co s tym? :? dik.


//Fifi: Prosím snažte se v předmětu popisovat problém.

_________________
My ochotni, vedeni nevědomými,děláme nemožné pro nevdečné.
mechanici ČSA


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červen 2007, 00:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. duben 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
no vidim ze mi tu asi nikto nepomoze :(

_________________
My ochotni, vedeni nevědomými,děláme nemožné pro nevdečné.
mechanici ČSA


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červen 2007, 09:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Pouzivej jiny program...

Cim to je netusim a patrat potom a hledat priciny by bylo zbytecne komplikovane..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. červen 2007, 09:40 
Nováček
Nováček

Založen: 05. říjen 2006
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Jakou pouzivas verzi? zkus 0.94 jestli pouzivas 0.95.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. červen 2007, 10:34 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Praha, Ostrava, Brno, Bratislava
Nahoru
Problém bych hledal v systému, nebo v ovladačích.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. červen 2007, 10:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. leden 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
A jinej zátěžovej program si zkoušel?
Řek bych že to bude málo V do CPU.

_________________
CPU:E8600 4.41Ghz (465 x 9.5) D-Tek FuZion V2 Deska: Asus Striker Extreme Paměť: 4x1GB DDR2 PC8500 A-DATA Extreme Edition Vitesta 1066+ VGA: 2 x BFG GTX280 OC2 SLI Aqua AquaGraFX - GTX 280 Zvuk:SOUND BLASTER X-Fi XtremeGamer HDD: 2x WESTERN DIGITAL Raptor 150GB RAID0 2 x SEAGATE Barracuda 320GB RAID1, Case: CoolerMaster Cosmos S Zdroj: CoolerMaster Real Power M1000W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. červen 2007, 11:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. duben 2007
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Skus everest. tam su teploty vsetkych komponentov.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. červen 2007, 12:41 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
radikator napsal:
A jinej zátěžovej program si zkoušel?
Řek bych že to bude málo V do CPU.

Core temp ale neni zatezovej program.

Osobne bych to moc neresil. Pokud ti funguje speedfan tak pouzivej jeho nebo pokud pouzivas RMclock tak i ten umi odecitat data z digitalniho senzoru.

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. červen 2007, 12:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. leden 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
Už sem s těch programů debil! Soryy, já mysle, že se píše o Orthos. :(
Chce to míň kafe :lol:

_________________
CPU:E8600 4.41Ghz (465 x 9.5) D-Tek FuZion V2 Deska: Asus Striker Extreme Paměť: 4x1GB DDR2 PC8500 A-DATA Extreme Edition Vitesta 1066+ VGA: 2 x BFG GTX280 OC2 SLI Aqua AquaGraFX - GTX 280 Zvuk:SOUND BLASTER X-Fi XtremeGamer HDD: 2x WESTERN DIGITAL Raptor 150GB RAID0 2 x SEAGATE Barracuda 320GB RAID1, Case: CoolerMaster Cosmos S Zdroj: CoolerMaster Real Power M1000W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. červen 2007, 13:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. prosinec 2005
Nahoru
Mam podobnej problem, me zpusobuje BSOD pritom starsi verze to nedelala, nekde jsem vygooglil ze na nekterejch deskach to tohle dela, takze bych zkusil jak uz tady nekdo psal starsi verzi...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 5. červenec 2007, 08:53 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. únor 2006
Bydliště: Dolní Dobrouč, Purkyňovy koleje Brno
Nahoru
me to taky restartne pc kdys ho pustvim verze 0.95 :(

_________________
NB:Acer Aspire V3 571G


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 5. červenec 2007, 12:12 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Skuste Intel Thermal Analysis Tools.

_________________
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.