Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 9. duben 2020, 11:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: 1000 fps
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 21:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2006
Nahoru
chcete sa celkom pobavit co tak mat skro alebo az alebo aj + 1000FPS :D je to jednoduche staci si vypat vertikalnu synchronyzaciu a dat si direct 3D test (FPS som si pozrel FRAPS-om) a pak ta kocka vyzera teda uzasne :lol: napiste kolko ste mali FPS tak priblizne ja na mojej fx 5500 som mal 1000 fps


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 21:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
O čem to mluvíš? jaká kočka? :D

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 22:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2006
Nahoru
Mr.Nigga napsal:
O čem to mluvíš? jaká kočka? :D

OMG to je po slovensky kocka D krychle po cesky napr 1*1*1 :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 22:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
jako kostka, aha :lol:

a kde se to pouští?

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 22:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
Start > Spustit > dxdiag > Zobrazení > Test rozhraní Direct3D :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 22:28 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
No nevim, me pohled na 1000fps nijak nevzrusuje, no ale kazdej jsme nejakej ze :)

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 3. říjen 2006, 13:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. červenec 2005
Bydliště: Orlová
Nahoru
me taky ne ale tech 1000fps ti udelam treba v all of duty :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 3. říjen 2006, 15:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2006
Nahoru
to jen jako na odreagovani taka kryhle ale nefim jak to vyzera na takom 2ms LCD ja mam crt 85HZ :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 18:03 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
jdu se odreagovat.

zapínám krychli .... 1700 fps ....

aaaah, cítím se tak svěží, jako bych se právě odreagoval :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 18:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Mě se více jak 999fps nezobrazí.. Měřeno FRAPSem :)
..pakárna.. :lol:

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 22. leden 2007, 10:09 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. říjen 2005
Bydliště: Plzen
Nahoru
1800fps, to docela dava :D ,ale nak me z toho boli hlava :oops:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. únor 2007, 15:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2007
Nahoru
jejda,,,asi to moc nechapu..ale docela by se mi to siklo pac hraju CoD1 skoro profesionalne 8)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 19:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. říjen 2006
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
ja na ty kostce mam 60 FPS nak to nechapu:D je to strasne malo... grafku mam X 1650 Pro... neni mozny ze mam nekde max. FPS omezenej?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 19:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Nahoru
Je to lepsi jak "P"

_________________
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 20:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Obrázek

_________________
CPU:RYZEN 3 1200 +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte GTX 1060 OC 6GB
;
STEAM Acc.;BF:BC2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 20:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2007
Nahoru
Pls poradte mi ja to nak nezvladam :) Me se zadny FPS nezobrazuje
:evil:

PS:Tech 1000FPS by se mi do Call of Duty seklo, kdybyste nekdo vedel jak na to tak pisnete :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 20:29 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2004
Bydliště: Kladno/Praha
Nahoru
bmX napsal:
Pls poradte mi ja to nak nezvladam :) Me se zadny FPS nezobrazuje
:evil:

PS:Tech 1000FPS by se mi do Call of Duty seklo, kdybyste nekdo vedel jak na to tak pisnete :wink:


E6600, GTX jak asi :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 21:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 31. červenec 2004
Bydliště: Hrob
Nahoru
ono sis staci pustit na novy masine Q3 :lol:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 21:16 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 21. leden 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
ThomasVT napsal:
ja na ty kostce mam 60 FPS nak to nechapu:D je to strasne malo... grafku mam X 1650 Pro... neni mozny ze mam nekde max. FPS omezenej?


ze by ovladace od GK ??
postup otevri ovladace od GK :-D
3D, all setings, wait for vertical refresh-always off
ted ti to pojede hoodne fps

jinak ja mam kolem 7000 má karta jede jako...
:onfire: :-D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. květen 2007, 06:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
9999 :lol:
Obrázek

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.