Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 24. únor 2020, 00:56

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: nejde program super pi
PříspěvekZaslal v: so 9. červen 2007, 12:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. červen 2007
Nahoru
ahoj.celou dobu jsem používal program super pi,a dal jsem do PC nový procesor,a taky to šlo.ted jsem ten nový procesor přetaktoval a chtěl jsem to vyzkoušet a píše to:

1M Calculation start-19 iterations
Real memory 1073201152
Available real memory 735760384
Allocated memory 8388648

ERROR not convergent in SQR05

nevíte co to znamená?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 9. červen 2007, 12:32 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
CPU nebo něco jinýho není stable, snížit takt případně si pohrát s nastavením blbostí okolo (voltáž u CPU, pamětí, jejich časování).

Při OC používám SuperPI jako první test stability, když neprijde SuperPI, nemá cenu zkoušet cokoliv jinýho.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 9. červen 2007, 12:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. červen 2007
Nahoru
mám Athlon 3000+ a pameti 2x512 400.nastavil jsem:
HT-3 (bylo auto)
cas latency 2.5 (bylo 2)
cpu/ddr clock ratio 2/1.33 (bylo 2/1.66)
cpu frekvency 235 (bylo 200)

nevíte,co by mohlo být špatně?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 9. červen 2007, 12:59 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Me treba blbne kdyz se htt snizi na 3x a zvysim fsb.. Nenabehne to.. Ale kdyz necham htt na auto, necha si libit i 250 fsb... Tak to zkus taky.. A nebo nastavit jeste nizsi ( napr 2x)

No a dalsi veci by mohlo byt to, ze tyhle athlony zrovna nevynikaji co se tyce dosahovani vysokych frekvencich.. Vetsinou se pohybuji od 2,4GHz do 2,6GHz, ale musi se trosku vic prikrmit na napeti.. Zkus jej postupne zvysovat.. Nemel bys vsak prekrocit 1,55V real a poradne chladit..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 9. červen 2007, 13:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. červen 2007
Nahoru
ted jsem zkusil vrátit vše do normálu,akorát jsem nechal HT-3 a CPU frekvency 225 a jede to.

jak to,že to nejde zvednout?měl jsem Sempron 2600+ a CPU Frequency jsem zvednul na 280 a měl jsem z 1.6Ghz-2.3Ghz.tady to zvednu na 228 maximum.jak je to možný?

zkusim poslat obrázky z programu CPU-Z,jestli z toho něco nevyčtete :)
http://multipics.net/?id=15020&klic=nTtcLDHL&overall=1


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.