Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 1. duben 2020, 04:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: p III
PříspěvekZaslal v: út 26. červen 2007, 13:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Valasske Mezirici
Nahoru
jak mam zjistit teplotu cpu?
zadny program mi to neukazal



sestava je to :
HP vectra vl 400
deska : nejaka hp
cpu : p III 800 mhz
ram : 384 hp
zdroj : asi taky nejaky hp
grafarna : geforce 2 mx/mx 400 64mb

//edit mhl, presun z intelu

_________________
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 26. červen 2007, 14:22 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
V biosu by teplota být měla. Jaké programy jsi zkoušel?

_________________
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 26. červen 2007, 14:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Valasske Mezirici
Nahoru
everest,intel thermal analysis tool, a takove diagnosicke programy

_________________
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 26. červen 2007, 16:41 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
1) P III nema teplotni senzory, ma je max deska => tipuju ze je nema :wink:

// mysleno tim zpusobem, ze je sice ma, ale neprectes je

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


Naposledy upravil OndraSter dne st 27. červen 2007, 20:25, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 26. červen 2007, 23:18 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Nitra-SVK
Nahoru
Pentium III ma teplotne senzory,ako by fungovala teplotna ochrana proti vysokej teplote ak by ziadne nemala? (Toto sa tyka verzii Socket 370)

O Slot 1 vezrii nie som si teraz,radsej zatial nic nepoviem. :wink:

Co samozrejme nema Pentium III je digitalna diagnostika teploty,takze CoreTemp,TAT ako meradla vypadavaju.

_________________
PC: Intel Core 2 Extreme QX6700@2,66Ghz ES Noctua NH-U12P + NF-F12 (500-800rpm) 1,1V - Asus P5B + (Noctua NC-U6) - A-Data DDR2 2x 2048MB 800Mhz CL6 + Kingston DDR2 2x 2048MB 800MHz CL6 - MSI R7750-PMD1GD5/OC V2 - Dell P2414H 24" (16:9) - SanDisk Extreme Pro SSD 240GB + 2x Toshiba DT01ACA300 3TB + PCES-30 RAID1 (2x Toshiba DT01ACA200 2TB) + PCES-30 RAID1 (2x Toshiba E300 2TB) - Fractal Design Define XL R2 - Super Flower SF-550P14PE Golden King
Foto: Sony α850 + Minolta 7000 AF


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červen 2007, 07:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Co nějaká utilita přímo od HP?
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... ang=13#930

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červen 2007, 12:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Valasske Mezirici
Nahoru
zkusim. dik zatim

nevim co mam na tom hp stahnout

_________________
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červen 2007, 13:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Taky nevím, že by to, co je v Diagnostic? Musíš vyzkoušet.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 15:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Valasske Mezirici
Nahoru
ee

_________________
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 2. srpen 2007, 18:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Valasske Mezirici
Nahoru
je to socket 370

_________________
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.