Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 4. duben 2020, 07:58

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: 3d marky blbnou
PříspěvekZaslal v: čt 12. červenec 2007, 18:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. květen 2006
Nahoru
zdravim po dlouhe dobe mam zase kartu ATI a to HD2900xt
ovladace mam catalysty 7.6 procesor je E4300 zatim def. Win XP prof sp2 2 GB a-data 800mhz a deska je GB P35 S3
v 3dmarku01 mam skore pouze 25627 a 05 a 06 mi sekne pocitac jeste nez se vubec spusti
// zdroj je chieftec 550W
E4300 def.
2x 1 GB A-DATA 800
deska GB P35 S3
SAPPHIRE HD2900xt

_________________
KDO mi odebral moji zlutou kartu


Naposledy upravil r1pper dne čt 12. červenec 2007, 18:34, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 12. červenec 2007, 18:31 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 21. říjen 2006
Bydliště: ČB, Praha
Nahoru
Celou sestavu bys nám nenapsal (včetně zdroje)? Nemáme k dispozici věšteckou kouli....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 12. červenec 2007, 18:45 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Pouštíš ten 3D Mark 06 jako 3DMark06.exe -nosysteminfo doufam ...

_________________
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 12. červenec 2007, 18:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. květen 2006
Nahoru
ted sem to zkusil s tim prikazem a vliv to na to nema
jak naskoci http://img19.imageshack.us/img19/4753/3dmark06be0.jpg tak mi pocitac tak se mi sekne pocitac

tak ani 3dmark03 a pcmark04

_________________
KDO mi odebral moji zlutou kartu


 Profil  
 Předmět: Re: 3d marky blbnou
PříspěvekZaslal v: pá 13. červenec 2007, 14:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2005
Bydliště: Vysočina
Nahoru
r1pper napsal:
zdravim po dlouhe dobe mam zase kartu ATI a to HD2900xt


Kdyz si teda nejspíš měl předtím Gk nejakou Nvidii, a kdyz si ju vymenil za ATI nainstaloval jsi nově Windows?

_________________
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0


 Profil  
 Předmět: Re: 3d marky blbnou
PříspěvekZaslal v: so 14. červenec 2007, 10:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. květen 2006
Nahoru
Brázda.l napsal:
r1pper napsal:
zdravim po dlouhe dobe mam zase kartu ATI a to HD2900xt


Kdyz si teda nejspíš měl předtím Gk nejakou Nvidii, a kdyz si ju vymenil za ATI nainstaloval jsi nově Windows?



jj format zelbohu :( celkovej 300 giga v ******
getdataback se zapoti

_________________
KDO mi odebral moji zlutou kartu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 14. červenec 2007, 11:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. leden 2006
Bydliště: Coventry, United Kingdom
Nahoru
bol by som rad keby sa tu toto doriesilo....mne to robi tiez ale len pri 06.... :(

_________________
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 14. červenec 2007, 11:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. květen 2006
Nahoru
ze bys mel spatnou verzi catalystu na te 8800 ?? :lol: 8)

_________________
KDO mi odebral moji zlutou kartu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 14. červenec 2007, 23:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. leden 2006
Bydliště: Coventry, United Kingdom
Nahoru
r1pper napsal:
ze bys mel spatnou verzi catalystu na te 8800 ?? :lol: 8)


..jj presne..:D....teraz som preinstaloval najnovsie catalisty..a ide to jedla piila.. :lol: ..ale nie...s5 k problemu...robi mi to iste co jemu...spustim...a pri tom okne co postoval to zamrzne..:(....ale nejak ma to netrapi....velmi 3d marky "hrat" nemusim :D...

_________________
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 08:46 
Nováček
Nováček

Založen: 03. srpen 2007
Nahoru
Když jsme u těch problémů: Občas mi 3dMark05 spadne při druhém testu(létající zelený Čestmír :) ), ale někdy to vyhodí hlášku Program provedl atd... a někdy vůbec nic, prostě jen spadne a Win běží dál. Je to problém s taktováním, nebo jen chyba programu? Dělá to na Def a i na OC. Ve hrách pohoda.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 09:15 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 21. říjen 2006
Bydliště: ČB, Praha
Nahoru
Dlouhé Bidlo napsal:
Když jsme u těch problémů: Občas mi 3dMark05 spadne při druhém testu(létající zelený Čestmír :) ), ale někdy to vyhodí hlášku Program provedl atd... a někdy vůbec nic, prostě jen spadne a Win běží dál. Je to problém s taktováním, nebo jen chyba programu? Dělá to na Def a i na OC. Ve hrách pohoda.

Problém programu, možná i widlí....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 4. srpen 2007, 14:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
No mam new grafiku viz popis... ale nevim jak pustit ten 3dmark05 -nosysteminfo ..Jak se to dela ? :roll:

_________________
Ryzen 3700X - Fera 3 - MSI B450 Gaming Plus - Kingston Predator 16Gb, 3466Mhz CL16 T1 - SSD 960 EVO 250GB M2 - Kingston Hyper 240Gb Sata - MSI Nvidia 1080 Aero - Creative Sound Blaster Z - PSU 500W Cooler Master.
Dell Vostro - Intel i7 3612qm 4/8 - Radeon 7670m


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. srpen 2007, 16:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
GaGy napsal:
No mam new grafiku viz popis... ale nevim jak pustit ten 3dmark05 -nosysteminfo ..Jak se to dela ? :roll:

http://www.alfacomp.cz/old/php/podpora. ... =1&pol=272


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. srpen 2007, 17:34 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
nechci tady uz slyset mam to a to "viz. podpis" nebo to budu rovnou mazat :!:

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.