Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 25. leden 2020, 15:15

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: FX 5600 325/400@365/435 jen 9439bodů v 3DMarku01
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 09:23 
Červená karta
Červená karta

Založen: 05. listopad 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Mám FX 5600 325/400@365/435 a mám jen 9439bodů v 3DMarku01. Nevíte co s tim mě se to zdá málo.

_________________
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 10:57 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
To je uplne vpohode...... co by si cakal od FX5600?!?

_________________
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163


 Profil  
 Předmět: Re: FX 5600 325/400@365/435 jen 9439bodů v 3DMarku01
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 10:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
3G@L napsal:
Mám FX 5600 325/400@365/435 a mám jen 9439bodů v 3DMarku01. Nevíte co s tim mě se to zdá málo.


mně ne.

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 11:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
taky se mi zdá odpovídající, co bys chtěl od FX 5600? Možná zkus novější ovladače 56.64 a třeba ti to přeleze 10k :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 11:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
bigbalu napsal:
taky se mi zdá odpovídající, co bys chtěl od FX 5600? Možná zkus novější ovladače 56.64 a třeba ti to přeleze 10k :wink:


pokud jede, nic neměnit !!!!! Navíc bych spíše čekal pokles (u mé 5700 se konal + total krach). Boha na nic už nehrábnu, pokud vše jede ok.

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 13:12 
Červená karta
Červená karta

Založen: 05. listopad 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak už sem dal 10032bodů v 3DMarku01, přetaktil sem procík na 185*11->2035MHz a grafiku na 369/437MHz. Hura

_________________
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 14:14 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Podla mna by ta karta mala ist este aj trochu viac...... najme tie pamate mas pretaktovane dost malo 437MHz ?!? To moja 128b FX5600XT cholila s pamatami bez problemu na 470MHz..... a to bolo manli....

_________________
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 14:16 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 02. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
3G@L napsal:
Tak už sem dal 10032bodů v 3DMarku01, přetaktil sem procík na 185*11->2035MHz a grafiku na 369/437MHz. Hura


a to se ti zda jako naky vyrazny posun??? 100 bodu navrch? se divim ze z toho vubec tolik vylezlo...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 15:11 
Červená karta
Červená karta

Založen: 05. listopad 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
random napsal:
Podla mna by ta karta mala ist este aj trochu viac...... najme tie pamate mas pretaktovane dost malo 437MHz ?!? To moja 128b FX5600XT cholila s pamatami bez problemu na 470MHz..... a to bolo manli....
Ono to má 5ns 256MB paměti takže sem rád že mi to na těch 437MHz jede.

_________________
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 16:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. únor 2004
Bydliště: Brno,Jihlava,Zlin
Nahoru
On do 3DMarku 01 mluvi taky procesor,ja bych zkusil 3DMark03,tam uz je to vec grafiky,pak uvidis

_________________
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2004, 16:45 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
3G@L napsal:
Ono to má 5ns 256MB paměti takže sem rád že mi to na těch 437MHz jede.


256MB verzie maju vacsinou horsie pamate .... co je asi aj tvoj pripad :( ......... radcej si mal pred kupou porozmyslat a kupit 128MB verziu.... vykon by bol mozno vdaka lepsim pamatiam este lepsi....... ( ja som mal na svojom 5600XT 4ns pamate :) ...... )

_________________
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. duben 2004, 11:15 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
ten vysledek je zcela ok , na tech samejch taktech s fx5600xt mam stejne skore zhruba, bez pretakt CPU

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. duben 2004, 17:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. říjen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
nj kdyz mas oseklou pameti jen na 400
normal ma 550 ne?

_________________
P4E 540J 3.2 @ 4.03 GHz(1,325V) * Asus P5WD2 (i955x) *4x512MB Apacer 533@672MHz (4-3-10-4) *club3D X1800XL

playing EverQuest II on Runnyeye server


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. duben 2004, 19:45 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. březen 2004
Bydliště: Karlsbad
Nahoru
cool.user napsal:
ten vysledek je zcela ok , na tech samejch taktech s fx5600xt mam stejne skore zhruba, bez pretakt CPU


To je náký divný ne? Když FX5600xt je ještě osekaná verze normální 5600.. nepleteš si to s Ultrou?

_________________
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. duben 2004, 19:46 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
DeLamer napsal:
nj kdyz mas oseklou pameti jen na 400
normal ma 550 ne?

normal by mel bejr 400-600

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět: Re: FX 5600 325/400@365/435 jen 9439bodů v 3DMarku01
PříspěvekZaslal v: po 19. duben 2004, 21:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2004
Nahoru
3G@L napsal:
Mám FX 5600 325/400@365/435 a mám jen 9439bodů v 3DMarku01. Nevíte co s tim mě se to zdá málo.

tolko bodov(snad o par aj viac) mam ja v 3DMarku2001, mrkni dole popis :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. duben 2004, 00:13 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Adamsquare napsal:
cool.user napsal:
ten vysledek je zcela ok , na tech samejch taktech s fx5600xt mam stejne skore zhruba, bez pretakt CPU


To je náký divný ne? Když FX5600xt je ještě osekaná verze normální 5600.. nepleteš si to s Ultrou?

nepletu , ale kdyz z xtcko maj jen snize ne frekvence a pokud narazis na dobrejm kus, tak ju vpohode dostanes na frekvence klasicke 5600

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.