Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 28. leden 2020, 21:39

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Příjem české televize v cizině
PříspěvekZaslal v: so 13. říjen 2007, 19:01 
Nováček
Nováček

Založen: 07. říjen 2007
Bydliště: OTRAVA
Nahoru
Ahoj písmaci. Žiju 11 měsícu v roce v Norsku. Už mě nebaví koukat na jejich televizní program a s PC též většin volného času nejde utratit. Poradí mi někdo jestli jde nějakým způsobem sledovat české-slovenské tv programy typu Nova ČT 1, 2, Prima, Markýza atd. Vlastním notbuk ACER Aspire 3100 a klasickou televizi. Připojení k internetu je různe někdy pomalé jindy rychlejši někdy Wifi jindy kabelem, dost se totiž stěhuji. Nebránim se zakoupení různych komponentů, TV karta, menší satelit nebo i jiné. Muselo by ale jít o zboží dostupné na zdejším trhu. Poradí mi někdo nebo radši mám zapomenout na svou mateřštinu. Bydlím totiž sám a s českými radii si nevystačím. Prosím pomozte. Díky :( :onfire: hééééélp


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. říjen 2007, 19:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
Bohužel, budeš si muset v ČR koupit kartu pro dekódování CS Link, buď od Gitalu nebo od Trade & Technology a satelit se slotem pro karty Cryptoworks. Pro slovenské programy si musíš koupit kartu Skylink, potřebuješ ale někoho, kdo má bydliště v SR, na nějž tu kartu zaregistruješ.
Je to udělané kvůli ochraně autorských práv (ČT24, která vysílá pouze vlastní zpravodajství, je dostupná na satelitu nekódovaně).


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. říjen 2007, 20:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. únor 2006
Bydliště: Brno, Kr. Pole
Nahoru
ja nevim a mozna budu psat blbosti, ale nejde dreambox napojit na net a dat nejakej emulator, kterej z netu stahne kody a dekoduje signal a tim padem mas vsechny programy? Kamarad to titiz ma a chyta skoro vsechny programy co jsou v Evrope

_________________
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)

CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.