Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 22. leden 2020, 01:07

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 35 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. červenec 2008, 22:13 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
oneill_sx1 napsal:
...


Tuším že přesně tuhle má bratr a v pohodě s tím jel do Anglie až do Skotska -> a zpátky, jel přes Německo, Francii, zpátky se stavovali v Dánsku a v pohodě. O žádném problému nemluvil, mapy tam jsou snad pro celou Evropu..

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. červenec 2008, 13:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. květen 2006
Nahoru
Jak je na tom IGO s mapama obchodů,benzinek,bankomatu,hospod atd. oproti tomtom 6?

_________________
Seš sám, já sem taky sama..
Ale já nejsem sám, já tady tak chlastám...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. červenec 2008, 14:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2005
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Nahoru
obchody a spol neviem, ale benzinky su super pokryte. Skusal som to na Krete a boli tam aj niektore male benzinky. Nemecko, SK takmer kazda.

_________________
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. červenec 2008, 14:46 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 13. červenec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Tomtom je na tom stejně.

_________________
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. červenec 2008, 17:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červenec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Přemýšlím taky o koupě navigace, ale nechci do toho dávat moc peněz, a když už, tak aby se to dalo použít i jinak - proto uvažuji o PDA s GPS přijímačem. Zaujal mě Asus MyPal A696, ale ten neumí přijímat informace o dopravní situaci. Jak moc je ta feature užitečná nebo nepotřebná? A dají se ty data pro navigační program stáhnout z internetu, když se zastavím ve městě a připojím se na free Wi-Fi síť?

_________________
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. červenec 2008, 08:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2005
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Nahoru
Lukfi napsal:
Přemýšlím taky o koupě navigace, ale nechci do toho dávat moc peněz, a když už, tak aby se to dalo použít i jinak - proto uvažuji o PDA s GPS přijímačem. Zaujal mě Asus MyPal A696, ale ten neumí přijímat informace o dopravní situaci. Jak moc je ta feature užitečná nebo nepotřebná? A dají se ty data pro navigační program stáhnout z internetu, když se zastavím ve městě a připojím se na free Wi-Fi síť?


iGO co mam v mojom A696 ma mapy na vlastnej SD karte. Z internetu sa nestahuje nic pocas cesty.
TMC je urcite byt dobra vec, dokazem sa bez toho vsak zaobist, PDA prepocita novu trasu do 5-10 sekund.

_________________
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. červenec 2008, 09:03 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červenec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Dík. A jak je třeba ten iGO intuitivní na ovládání? Dá se s tím naučit nějak rychle, nebo je potřeba si na to pár dní zvykat?

_________________
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. červenec 2008, 10:22 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2005
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Nahoru
ja som inu navigaciu predtym nemal a zvykol som si okamzite, ziadne problemy nemam ani ja, ani frajerka.
Myslim, ze ci iGO, alebo TomTom, obe sa ovladaju super.

_________________
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. červenec 2008, 10:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červenec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
No, mě totiž čekají dvě "delší" cesty (v rámci ČR) hned příští týden a nevím, jestli není na pořizování navigace trochu pozdě :)

_________________
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. červenec 2008, 10:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2006
Bydliště: Хрудим
Nahoru
U nás TMC nefunguje tak jako na západě.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. červenec 2008, 10:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červenec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Ještě něco. Když si koupím TomTom One, abych to měl levně a bez patlání se s tím, dají se do toho nahrát další mapy, když to nemá slot na karty?

_________________
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. červenec 2008, 15:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2005
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Nahoru
tie mapy su strasne velke (50-150MB pri iGO), nemyslim, ze maly TomTom ma na to miesto.

Inak najvacsiu cenu pri navigacii robia prave mapy. Na mapach moc nesetri, cela Europa je napr. pre mna potrebna. Ale ak nudes behat len v CR, staci aj zakladna sada map.

_________________
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. červenec 2008, 15:21 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červenec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Myslím, že to má 512 MB paměti, takže nějaká 150MB mapa by se tam vejít měla, kdyby se třeba smazaly ty zrovna nepotřebné.
Budu si to muset ještě pořádně rozmyslet, jestli má smysl to kupovat takhle narychlo, mám z toho trochu strach :( ale každopádně díky za rady...

_________________
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.


 Profil  
 Předmět: Re: Navigace do auta
PříspěvekZaslal v: po 21. červenec 2008, 21:48 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. srpen 2003
Bydliště: Praha, Jindřichův Hradec
Nahoru
Do navigace, která nemá slot na karty a má pouze 512MB interní paměť bych nešel. Chce to opravdu slot na karty, 2GB stačí na celou evropu. Ale při 512MB by se muselo často mazat a nahrávat a není to zrovna 2x pohodlné

_________________
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2


 Profil  
 Předmět: Re: Navigace do auta
PříspěvekZaslal v: po 21. červenec 2008, 22:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červenec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak jsme to vyřešili tak, že na výlet do Jižních Čech si navigaci půjčíme a potom do Jizerek trefíme i bez ní :)

_________________
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 35 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.