Designove mi vyhovuje vice 2, 3 je takova obla a mam ji cca 2 mesice a uz je poskrabana po hranach :/ , je o trochu tezsi, jsem hubenej a mam mensi zapesti, je to poznat pri behu. Byl jsem s tim na vodu a vydrzela.
Co se tyce baterie jsem si 100% jist ze vydrzi mene nez 2. Sice uvadeji ze ma vetsi kapacita ale 2 mi vydrzela cca mesic mozna i vic a 3 jen +/- 3tydny. Naramek pouzivam jen pri sportu tzn. 2x beh denne 4x v tydnu, jinak normalne ji nenosim. Co se tyce funkce tak jsem zijstil ze krokomer je trochu mimo ale ne moc, to plati i u ostatni znacek naramku/hodinek. Telefon pocita lepe!, ostatni funkce jako sledovani tepu, a kvalita spanku se tezko hodnoti, pro me to jsou jen bezvyznamny informace

, sparovani s samsung s7 edge/ s9 perfektne vibruje kdyz ti prijde hovor/sms ukazuje kousek textu(k nicemu

) a na tak malem displej fakt nechces cist. Jinak nahradni naramky se daji koupit na ali/ebay jsou levny vyber nekonecny a pokud to nosis porad a na vsechny akce tak jsou i ,,luxusnejsi,, varianty naramku.