Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je so 20. říjen 2018, 13:08

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2018, 15:28 
Nováček
Nováček

Založen: 07. říjen 2018
Nahoru
Ahojte asi pred 2 tyzdnami mi restartovalo z nicoho nic pc vyfukal som pc. Zapojil a pc sa zapol ale obraz nenabehol. Vymenil. Som zakladovu dosku zistil som ze zhorel atx 12v konektor . Po vymene zakladovej dosky zapnem pc a po 5s sa vypne aj sa zapol. Dakujem za vase rady


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2018, 16:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
:?


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2018, 11:35 
Nováček
Nováček

Založen: 07. říjen 2018
Nahoru
Ziadne rady. No dik. zapojim vsetko od znova a po5 sekundach ho vypne . aj ked ho zapnem tak chvilu nic. Az po 2 sekundach pipne a nabehne obraz. A o cchvili vypne. Cim to moze byt ? Sorry pisem z mobilu


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2018, 15:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Vyfoukal? nebo jsi pouzil vysavac?

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2018, 07:13 
Nováček
Nováček

Založen: 07. říjen 2018
Nahoru
Vyfukal som


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2018, 07:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2009
Bydliště: Cheb
Nahoru
Co tam máš za zdroj? Tohle je silně podezřelé.

_________________
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2018, 11:45 
Nováček
Nováček

Založen: 07. říjen 2018
Nahoru
Je tam cooler master 550w skusal som ho merat multimetrom a vsetko sedi , jedine ze by skratoval


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2018, 12:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2009
Bydliště: Cheb
Nahoru
To není zrovna moc dobrý zdroj, trochu se obávám, aby chyba nebyla tady.

_________________
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2018, 13:17 
Nováček
Nováček

Založen: 07. říjen 2018
Nahoru
Preco myslis?


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2018, 13:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
Protože tam třeba nejspíš asi tekl solidní proud, když to odpálilo konektor, nebo je ten konektor už tak blbej, že má velkej přechodovej odpor, bůhví co to nadělalo s tím zdrojem nebo zbytkem komponent v PC. No každopádně pokud to neběží ani s minimem zapojených věcí (=všechno co nepotřebuje PC k fungování odpoj) a nemáš domá náhradní věci na testování, tak to dej někam do servisu...


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2018, 15:56 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 21. srpen 2010
Bydliště: Diváky
Nahoru
Začal bych tím pípáním, když máš beeper tak ti deska řekne kde je problém viz manuál k základní desce...


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2018, 22:55 
Nováček
Nováček

Založen: 07. říjen 2018
Nahoru
Atapi napsal:
Protože tam třeba nejspíš asi tekl solidní proud, když to odpálilo konektor, nebo je ten konektor už tak blbej, že má velkej přechodovej odpor, bůhví co to nadělalo s tím zdrojem nebo zbytkem komponent v PC. No každopádně pokud to neběží ani s minimem zapojených věcí (=všechno co nepotřebuje PC k fungování odpoj) a nemáš domá náhradní věci na testování, tak to dej někam do servisu...

Ano konektor bol uplne rozteceny to tam muselo skratovat a zato tie restarty. Pc. skusal som grafiku hdd ramky to by malo byt ok. Jedine zdroj alebo cpu


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2018, 22:57 
Nováček
Nováček

Založen: 07. říjen 2018
Nahoru
Natural napsal:
Začal bych tím pípáním, když máš beeper tak ti deska řekne kde je problém viz manuál k základní desce...

Mam beeper.. on len raz pipne ked zapnem pc. Najprv nic potom o cca 2s pipne a zapne monitor . no keby nieco skratuje tak asi nepipne


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2018, 23:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
Jestli to máš ozkoušený, tak spíš zdroj no, cpu většinou umře tak, že to nejde vůbec, když už náhodou teda umře.


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: so 13. říjen 2018, 00:06 
Nováček
Nováček

Založen: 07. říjen 2018
Nahoru
Atapi napsal:
Jestli to máš ozkoušený, tak spíš zdroj no, cpu většinou umře tak, že to nejde vůbec, když už náhodou teda umře.

Ok skusim kupit novy zdroj. Pozeral som zdroje. A chcel by som modularny. Znacka seasonic je to wpohode zdroj??https://m.alza.sk/seasonic-m12ii-620-evo-d1470792.htm


 Profil  
 Předmět: Re: Pc sa vypina
PříspěvekZaslal v: so 13. říjen 2018, 09:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
Nevím co máš za pc, ale obecně to je slušný zdroj. V podobný ceně je i focus 550 jestli chceš gold zdroj.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: zajo12 a 6 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.