Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je ne 16. prosinec 2018, 00:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Bude fungovat ?
PříspěvekZaslal v: út 9. říjen 2018, 14:28 
Nováček
Nováček

Založen: 09. říjen 2018
Nahoru
https://www.czc.cz/219330,189362,237133 ... 87659/kody


Dobrý den , chtěl bych se vás zeptat jestli tato počítačová sestava bude fungovat , nejsem v tom nijak zběhlý , popřípadě jestli by jste mi řekli co vyměnit nebo něco co jste navrhli s těmito komponenty. Předem děkuji za odpověd :)

Grafickou kartu bych použil ze svého stávajícího PC a to je : Sapphire Pulse RX 560 4GB GDDR5

a zdroj : Approx Gaming 800W


 Profil  
 Předmět: Re: Bude fungovat ?
PříspěvekZaslal v: út 9. říjen 2018, 14:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Ahoj,
osobne bych vyhodil chladic, stock je OK. Vzal bych levnejsi desku a za usetrene penize koupil SSD aspon na system.
pameti bych vzal https://www.czc.cz/adata-xpg-gammix-d10-8gb-ddr4-3000-cervena/223347/produkt
(B350 snad umi nastavit XMP, kdyz tam me opravte...)

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Bude fungovat ?
PříspěvekZaslal v: út 9. říjen 2018, 14:59 
Nováček
Nováček

Založen: 09. říjen 2018
Nahoru
Děkuji za odpověd, skusím vybrat to podle vašich rad :)


 Profil  
 Předmět: Re: Bude fungovat ?
PříspěvekZaslal v: út 9. říjen 2018, 15:50 
Nováček
Nováček

Založen: 24. listopad 2013
Bydliště: Brno
Nahoru
1. 800w zdroj je minimálně 2x silnější než je protřeba, opravdu neefektivní řešení, ale pokud se válí doma...
2. deska stačí co nejlevnější např https://www.czc.cz/gigabyte-ax370m-ds3h-amd-x370/245799/produkt
3. chladič stačí stock, není potřeba kupovat
4. připlatit si aspon na ryzen 1400 https://www.czc.cz/amd-ryzen-5-1400/209976/produkt
idealně 1600

_________________
GIGABYTE Z370M-D3H,Intel Core i7-8700K,Gelid Solution Tranquillo,HyperX Fury Black 16GB DDR4 2400 @2666 CL16, MSI GTX 1070 Armor @ 2050/8400, SSD 250Gb Samsung EVO ,HDD 2000Gb+1Tb+1,5Tb,Lite-On LH-20A1S, Samsung C24FG73, M-Audio BX 5-A Deluxe,Antec Nine Hundred, Enermax PRO82+ 525W


 Profil  
 Předmět: Re: Bude fungovat ?
PříspěvekZaslal v: st 10. říjen 2018, 10:42 
Nováček
Nováček

Založen: 03. září 2018
Nahoru
Ale ber 16 GB paměti DDR 4 3000 MHz


 Profil  
 Předmět: Re: Bude fungovat ?
PříspěvekZaslal v: st 10. říjen 2018, 14:25 
Nováček
Nováček

Založen: 24. listopad 2013
Bydliště: Brno
Nahoru
staci 8gb ted a dalsich 8gb az dle potreby

_________________
GIGABYTE Z370M-D3H,Intel Core i7-8700K,Gelid Solution Tranquillo,HyperX Fury Black 16GB DDR4 2400 @2666 CL16, MSI GTX 1070 Armor @ 2050/8400, SSD 250Gb Samsung EVO ,HDD 2000Gb+1Tb+1,5Tb,Lite-On LH-20A1S, Samsung C24FG73, M-Audio BX 5-A Deluxe,Antec Nine Hundred, Enermax PRO82+ 525W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.