Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 23. listopad 2020, 23:09

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: DELL T3500
PříspěvekZaslal v: so 11. leden 2020, 08:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. leden 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Zdar, mam moznost koupit zachovale pc, pouzivano prevazne na kancelarske aplikace takze neni nejak vyhorelej.

4jadrovej xeon lga 1366
6gb ram
128ssd
640gb hdd
Quatro 2000 1gb
Vse za 1000kc.

V planu mam upgrade cpu na 6 jader xeon X5675 za 500kc a k tomu 3x4 nebo 3x8 ecc ram z aliexpressu. Chce to i nejakou grafiku, premyslel jsem nad geforce 1660, ale mam rad ticho takze mozna spis /
Geforce 1650 nejakou pasivne chlazenou? Hry skoro nehraju, ale rikal sem si ze na stary kolena bych oprasil nejaky hity z minulych let...

Sly byste do toho?

_________________
NTB: ProBook 4740s


 Profil  
 Předmět: Re: DELL T3500
PříspěvekZaslal v: so 11. leden 2020, 09:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Zjisti si jaky je tam presne za zdroj, aby to vůbec po ugradu utahl. Muze byt u OEM sestavy i problem s BIOSem, jak v podpore CPU, RAM, tak i nove GPU.


 Profil  
 Předmět: Re: DELL T3500
PříspěvekZaslal v: so 11. leden 2020, 12:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. leden 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
killerek napsal:
Zjisti si jaky je tam presne za zdroj, aby to vůbec po ugradu utahl. Muze byt u OEM sestavy i problem s BIOSem, jak v podpore CPU, RAM, tak i nove GPU.


Zdroj problem nebude, mam kdyztak moznost ho prohodit s tim co mam ve stare sestave, kterou jsem pred 10lety nechal rodicum doma...je to seasonic 430 II, bezel jen na kancl aplikace v prumeru tak hodinu denne s E5200 a radeon Hd4670.

Bios je tam A14, s datem vydani unor 2012. To by westmere znat melo. S xeony by meli fungovat i ecc libovolne ecc ramky ne?

_________________
NTB: ProBook 4740s


 Profil  
 Předmět: Re: DELL T3500
PříspěvekZaslal v: ne 12. leden 2020, 12:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Uplne libovolne ECC ne, jsou totiz registered, unbuffered, fully buffered...


 Profil  
 Předmět: Re: DELL T3500
PříspěvekZaslal v: ne 12. leden 2020, 13:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. leden 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Aha, díky za info. Jaky v tom teda rozběhám?

edit/ už sem to nasel na youtube https://www.youtube.com/watch?v=eOAlCyc3CQA

_________________
NTB: ProBook 4740s


 Profil  
 Předmět: Re: DELL T3500
PříspěvekZaslal v: ne 12. leden 2020, 15:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Jenom pozor na ten zdroj, nemusí mít klasický rozložení a ATX ;)

Jinak svého času dávali Delty, takže cajk.

Spíš ten BIOS no.

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: DELL T3500
PříspěvekZaslal v: ne 12. leden 2020, 18:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. leden 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Skoda ze to umi jen 10600U a 10600E. To jsou drahe ramky. Jo kdyby to umelo 10600R to jsou ramky za hubicku. Skoda. Takze to vidim na pridani dalsich 3x2GB klasickych ram. Tzn. Celkem 6x2gb tj 12gb ram.

Melo by to zvladat bezne graficke karty ne? Nebo muze hrozit nejaka nekompatibilita?

_________________
NTB: ProBook 4740s


 Profil  
 Předmět: Re: DELL T3500
PříspěvekZaslal v: ne 12. leden 2020, 18:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Whitelist / blacklist.

Zkus pohledat.

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: DELL T3500
PříspěvekZaslal v: ne 12. leden 2020, 22:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Citace:
Takze to vidim na pridani dalsich 3x2GB klasickych ram. Tzn. Celkem 6x2gb tj 12gb ram.

ECC a non-ECC spolu nepojedou.


 Profil  
 Předmět: Re: DELL T3500
PříspěvekZaslal v: po 13. leden 2020, 07:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. leden 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Uz ted tam jsou obycejny. Pridam jen dalsi obycejny.

_________________
NTB: ProBook 4740s


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Walker1134 a 13 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.