|
Dobrý deň, dnes som kúpil z druhej ruky používanú grafiku RX 580 ktorou som chcel nahradiť pôvodnú HD 7950. Vybral som teda starú, dal novú a všetko zapojil ako ma byt. Spustil som PC, nabehol, no nenabehol mi Windows ale nabehla Modra obrazovka s tým že diagnostikuje PC, potom tam nabehli Automatic repair a na konci ukázalo že automatic repair sa nepodaril a boli tam 2 možnosti že vypnúť PC alebo nejaké pokročilé nastavenia. Tak si vravím že dobre, nahodim tam tu starú grafiku naspäť a zazalohujem si nejaké dôležité veci čo mám a potom sa pustím do hentoho a pomocou netu čosi vygooglim a snáď to spojazdnim. Lenže ako som tam dal starú grafiku, zapol som PC tak zrazu nič nenabehlo a ostal čierny display.
PC sa zapne, nič nepipa ako keď je niečo pokazené, všetko je riadne zapojené, všetky vetraky sa točia, no nenacita ani bios, len sa zapne, beží a je tma. Robí to s oboma grafikami ako HD 7950 tak aj s novou RX 580. Monitor je funkčný.
Neviete ma nejako naviest kde by mohol byt problém? PC Zostavu mám v podpise
Dakujem
_________________ COMPUTER: Motherboard MSI Z77MA-G45 Processor Intel Core i5-3570K (default) CPU Cooler GELID Solutions Tranquillo rev. 2 Graphic Card SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 4G Memory Kingston 16GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition SSD Kingston HyperX Fury 120GB HDD Seagate Barracuda 7200.12 1000GB Supply Seasonic S12II-620 80Plus Bronze 620W Retail DVD Writer ASUS DRW-24B5ST Case Enermax ECA3250-BW Ostrog Monitor Dell U2515H NOTEBOOK: Lenovo IdeaPad Yoga 500 (14") (Intel i3, Intel HD 5500, 128GB SSD) MOBILE PHONE: iPhone 7 Product RED 128GB TABLET: iPad mini 2 16GB
|