PCTuning • Zobrazit téma - Google Chrome
    Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je čt 16. srpen 2018, 19:42

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 153 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: po 22. prosinec 2014, 21:45 
Černá karta
Černá karta

Založen: 22. prosinec 2014
Nahoru
Občas mi Adblock hlásí při svém vyvolání hlášku "chyba : něco se pokazilo: žádné prvky nebylo přeposlány"... Nevíte, o co se jedná a a co by to mohlo způsobovat? Jak tuto chybu opravit?


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 25. prosinec 2014, 22:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2012
Bydliště: Kladensko
Nahoru
Zdravím pánové možná jsem mimo téma ,ale můžete mě poradit proč mě cca 1x za týden v chromu zmizí Adblock a Adblock + nejsem schíza ale fakt mně točej ty reklamy co my to všecko roztáhnou na celou obrazovku a jsou všude.Jo a při pokusu vložit rozšíření mě to nahlásí chybu připojení a Adblock se nepřidá.Řeším to odinstalací Chromu a nainstalováním znovu včetně Adblocku.Vím je to zmatený ale vadí mě to když to musím dělat dokola.Díky

_________________
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: po 4. červen 2018, 07:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2012
Nahoru
Při vstupu na většinu cizích stránek se mi stránka zobrazí v němčině, jako bych byl Němec. Pokud se přihlásím a změním na EN tak to potom funguje, ale pokud jsme na stránce nepřihlášen, tak se mi defaultně zobrazuje spíš němčina. Ví někdo jak to změnit na angličtinu?

_________________
CPU AMD Phenom II X4 965 BE rev. C3, MB Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H , RAM OCZ 2x2GB DDR3 1600 , SSD Crucial m4 - 128GB , HDD WD Caviar Green, 3,5" SATA II 1TB , GPU Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 , CASE COOLERMASTER Elite 335 , REPRO Genius SW-HF 5.1 4000, Zdroj Seasonic SS-500ET T3


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: po 4. červen 2018, 11:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
https://support.google.com/chromebook/answer/1059490?hl=en

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: út 5. červen 2018, 07:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2012
Nahoru
Aaaajo, super, díkec. :)

_________________
CPU AMD Phenom II X4 965 BE rev. C3, MB Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H , RAM OCZ 2x2GB DDR3 1600 , SSD Crucial m4 - 128GB , HDD WD Caviar Green, 3,5" SATA II 1TB , GPU Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 , CASE COOLERMASTER Elite 335 , REPRO Genius SW-HF 5.1 4000, Zdroj Seasonic SS-500ET T3


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: so 14. červenec 2018, 13:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Uherský Brod
Nahoru
"nový chrome"
Stáhl jsem, funguje a líbí se mi mnohem víc.

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: GTX 1050Ti @ ~1750/8000Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: st 25. červenec 2018, 21:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Zdravím, mám menší problém s Chrome, po aktualizaci na verzi 68 byl nejprve se žlutým nádechem stránek, tento "bug" jsem ale vyřešil vynucením sRGB profilu v nastavení Chrome, ale mám další menší problém - lišta záložek má tlačítka příliš daleko od sebe, starší verze měla mezery menší, nevím jak docílit menších rozestupů tlačítek, zkusil jsem měnit UI layout přes exp. menu, ale nic. Prostě mezery asi kvůli dotykovým zařízením, nevím. Díky za možné řešení, ale tipuji že to změnit nejde.

_________________
CPU: i5-2500K GPU: GTX 970 RAM: 16GB DDR3 LCD: 1920x1200 OS: WIN10 x64


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: st 25. červenec 2018, 21:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2015
Bydliště: Košice
Nahoru
Tiež som to hneď ráno hľadal :D ale nenašiel som nič. Asi nieje až tak customize-able friendly ako by sme chceli :P


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 26. červenec 2018, 18:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Vyřešil jsem to složkami na liště kam jsem přesunul něco a zbytek bez text popisu jen dle favicon webky bez popisu aby mi to nepřetékalo mimo lištu, nevím co s tím jinak, třeba nějaká další aktualizace něco nabídne.

_________________
CPU: i5-2500K GPU: GTX 970 RAM: 16GB DDR3 LCD: 1920x1200 OS: WIN10 x64


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 26. červenec 2018, 18:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2015
Bydliště: Košice
Nahoru
no já mám práve už tie složky po konec :D a teraz jak tam hodilo tie medzery tak niektoré zmizli


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 26. červenec 2018, 19:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Tak další složky ve složkách a podsložky a je to :mrgreen: Snad dají možnost změny nebo vrátí co bylo, ale kdo ví, největší šok jsem měl z toho jak bylo vše po spuštění po aktualizaci na 68 do žluta, moc hezké, opravdu...

_________________
CPU: i5-2500K GPU: GTX 970 RAM: 16GB DDR3 LCD: 1920x1200 OS: WIN10 x64


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: st 1. srpen 2018, 09:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Tak nevím zda proběhla aktualizace (asi ano), ale lišta je už zase ok a vejde se tam toho opět více jako dříve, možná dokonce ještě více, nevím, lištu jsem si upravil, takže tam mám teď jen pár položek, každopádně doufám že už to tak nechají.

_________________
CPU: i5-2500K GPU: GTX 970 RAM: 16GB DDR3 LCD: 1920x1200 OS: WIN10 x64


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: st 1. srpen 2018, 10:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2015
Bydliště: Košice
Nahoru
Prave som ti išiel pisať a už vidim ze si to tu dal :D ja som vymazal komplet cookies z chromu - nie preto zeby som to isiel vyskusat ale nahodne. Vypnem/zapnem chrome a lišta je ok :D neviem čim to je


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 153 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.