Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 24. květen 2019, 15:51

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 06:23 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Tak mě dnes Firefox 66.0.3. kompletně "disabnul" všechny rozšíření popisováno zde:
https://winfuture.de/news,108744.html
tak už na to nemám nervy a šel po tolika letech z kompu.... :twisted:

_________________
Case:Zalman Z1+Akasa AK-PAX-2+5xfans Noctua NF-S12 ~500rpm (2xIn, 3xOut) PSU:Corsair HX620 Motheboard:MSI Z87-G45 Gaming [bios 1A4beta] CPU: i7-4790K Devil's Canyon 4,60Ghz on 1,245V + Scythe Ninja 4 +2xAkasa Apache ~600rpm RAM:A-DATA XPG 24GB [2x8 + 2x4] 11-12-12-28 1T [2200Mhz]GPU:MSI GeForce GTX 1080 8G +15sh +150mem default voltage Sound:Realtek ALC1150 [24bit/96Khz] + Superlux HD660 + Velour Pads Monitor:LG 25UM58-P@75Hz 2560x1080 Ultrawide 1080p SSD [System + Games]: Crucial MX500 1TB HDD [Backup]:WD Caviar Green 4TB Keyboard + Mouse + Pad:A4Tech Bloody B180R + Ajazz GTX [2500dpi/1000Hz] + Trust GXT204 System:Windows 10 Pro x64bit 1903 + Kaspersky Antivir Free 3dmark11:X10.142 FW430.64whql


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 07:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Bydliště: Zlín
Nahoru
Jojo, taky jsem na toto vcera cumel :? Jsem rad, ze to nakonec neni chyba jen u me... jestli to brzy neopravi, taky pujde pryc.

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|MSI GTX 1060 6GB|G.SKill Ripjaws V 3200 MHz 2x8GB|Samsung 960 EVO 250GB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
PC3: AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 07:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. květen 2007
Bydliště: Havířov/Ostrava/Brno
Nahoru
jojo.. nainstaloval jsem si beta verzi firefoxu a mam to zpet.. ale je to opruz..

_________________
ASUS Maximus VIII Impact ~ Intel i7 7700k ~ MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G ~ 2x8GB Kingston 3000MHz CL15 ~ Corsair SF600W ~ Fractal Design Core 500 ~ BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 08:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. říjen 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Vůbec neví co s tím viz https://twitter.com/mozamo
Argumentace stylu víme přesně co to způsobilo, bude fix, ten nejde, další nejde, furt to nejde, ETA není, pracujeme na tom. Ještě, že je ten prohlížeč "zdarma", protože tohle je tragický. A na to jak jsem FF používal víc jak 10 let tak snad fakt přejdu na Chrome nebo zpátky k Opeře.

_________________
PC1> R7 1700, Asus Crosshair Hero VI X370, Corsair Vengeance LPX DDR4 @ 3 Ghz CL15 32 GB, EVGA GTX 1080, Samsung 960 Pro 512 GB, Sandisk Ultra II 480 + 960 GB, WD Green 1+2TB, WD Blue 1 TB, Toshiba 2x3TB, EVGA G3 750, Fractal R5
PC2> Phenom 720 BE, Gigabyte GA-MA790XT, Kingston HyperX 1666 DDR3 CL9 4x2048, Gigabyte GTX 560 (SOC edice), Samsung 850 Evo 250 GB + WD Black 640 GB, Corsair XT 520W
PC other>C2D E7400 + Radeon 5770, Athlon XP 3000+ Gigabyte GA-7VA Via KT 400, 1 GB DDR 333 CL2.5 + Radeon X800GT
NTB> Lenovo E125 + Dell Latitude E6420(i5,8GB RAM, 960 GB SanDisk SSD)


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 08:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2007
Nahoru
Ešte že nepoužívam žiadne rozšírenie, takže som vpohode. :-D

_________________
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + AKG K701 + Creative Inspire 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G500s + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 7 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 08:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Bydliště: Zlín
Nahoru
Zajímavé, že doma na PC mi doplňky fungují, kdežto včera na ntb to zmizelo, oboje 66.0.3.

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|MSI GTX 1060 6GB|G.SKill Ripjaws V 3200 MHz 2x8GB|Samsung 960 EVO 250GB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
PC3: AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 09:26 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Kajula napsal:
Vůbec neví co s tím viz https://twitter.com/mozamo
Argumentace stylu víme přesně co to způsobilo, bude fix, ten nejde, další nejde, furt to nejde, ETA není, pracujeme na tom. Ještě, že je ten prohlížeč "zdarma", protože tohle je tragický. A na to jak jsem FF používal víc jak 10 let tak snad fakt přejdu na Chrome nebo zpátky k Opeře.


Šel jsem do Vivaldi, používal jsem na Firefoxu standartně jen tři doplňky a to adblock +
I don't care about cookies + něco na download (nyní chrono) a to mi vše chodí i s Vivaldi takže max. spokojenost.

_________________
Case:Zalman Z1+Akasa AK-PAX-2+5xfans Noctua NF-S12 ~500rpm (2xIn, 3xOut) PSU:Corsair HX620 Motheboard:MSI Z87-G45 Gaming [bios 1A4beta] CPU: i7-4790K Devil's Canyon 4,60Ghz on 1,245V + Scythe Ninja 4 +2xAkasa Apache ~600rpm RAM:A-DATA XPG 24GB [2x8 + 2x4] 11-12-12-28 1T [2200Mhz]GPU:MSI GeForce GTX 1080 8G +15sh +150mem default voltage Sound:Realtek ALC1150 [24bit/96Khz] + Superlux HD660 + Velour Pads Monitor:LG 25UM58-P@75Hz 2560x1080 Ultrawide 1080p SSD [System + Games]: Crucial MX500 1TB HDD [Backup]:WD Caviar Green 4TB Keyboard + Mouse + Pad:A4Tech Bloody B180R + Ajazz GTX [2500dpi/1000Hz] + Trust GXT204 System:Windows 10 Pro x64bit 1903 + Kaspersky Antivir Free 3dmark11:X10.142 FW430.64whql


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 11:57 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 16. srpen 2009
Nahoru
Smazal jsem cesky FF 66.0.3 a nainstaloval tu samou verzi v englishtine a jede to, netusim jestli hraje roli jazyk app, nebo se reinstalem nekde neco promazalo.


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 12:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
mne to proste nabehlo samé :D

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 , Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 12:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Nejak se jim to nepovedlo:
https://www.idnes.cz/technet/software/p ... ftware_nyv

_________________
PC1: CPU: Intel Core i5 2500K, MB: ASRock Z77 Extreme4, GPU: XFX RX 480 Backplate Black Edition OC, RAM: 2x 8 GB DDR3 1600, HDD: Intel 320 - 80 GB + Intel 535 - 480 GB, Case: Fractal Design Define XL R2, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, Monitor: Dell P2416D

PC2: CPU: AMD Kaveri A10-7700K, MB: ASUS A88XM-PLUS, RAM: Kingston 2x4GB DDR3 1866, HDD: Intel 520 - 120 GB, Case: SilverStone SST-PS09B, PSU: Be quiet! Pure Power L8 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 12:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. říjen 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Na živě někdo postnul funkční workaround, což mi teda zpátky nahodilo addons, ale jen proto, abych z nich vyexportoval nastavení a odinstaloval ten prohlížeč (jinak to vypadá, že funguje ok - do doby, než to opraví).

In about:config set xpinstall.signatures.required to false
Shut down Firefox
C:\Users\(account)\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\abcdefgh.default
Open extensions.json
Replace all instances of "appDisabled":true with "appDisabled":false
Replace all instances of "signedState":-1 with "signedState":2
Save and start browser
Disable and re-enable the extensions in about:addons if neeed
Enjoy

_________________
PC1> R7 1700, Asus Crosshair Hero VI X370, Corsair Vengeance LPX DDR4 @ 3 Ghz CL15 32 GB, EVGA GTX 1080, Samsung 960 Pro 512 GB, Sandisk Ultra II 480 + 960 GB, WD Green 1+2TB, WD Blue 1 TB, Toshiba 2x3TB, EVGA G3 750, Fractal R5
PC2> Phenom 720 BE, Gigabyte GA-MA790XT, Kingston HyperX 1666 DDR3 CL9 4x2048, Gigabyte GTX 560 (SOC edice), Samsung 850 Evo 250 GB + WD Black 640 GB, Corsair XT 520W
PC other>C2D E7400 + Radeon 5770, Athlon XP 3000+ Gigabyte GA-7VA Via KT 400, 1 GB DDR 333 CL2.5 + Radeon X800GT
NTB> Lenovo E125 + Dell Latitude E6420(i5,8GB RAM, 960 GB SanDisk SSD)


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 13:30 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2009
Bydliště: SVK - Košice
Nahoru
Pepa1 napsal:
Tak mě dnes Firefox 66.0.3. kompletně "disabnul" všechny rozšíření popisováno zde:
https://winfuture.de/news,108744.html
tak už na to nemám nervy a šel po tolika letech z kompu.... :twisted:

tak ako to uz clovek musi mat nervy naozaj v prdeli ked ta taka hovadina vie tak dozrat...
ja by som zas nemal nervy prestavovat a prisposobovat si iny prehliadac, len kvoli tomu ze par hodin ci dni mi nejdu nejake blbe rozsirenia vo Firefoxe...

_________________
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.4Ghz
Toshiba DT 2TB | Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: LG V30 Android 8.0
Time Spy: 11 610


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 13:32 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
a hlavne jak keby tie druhé boli dokonalé :mrgreen:

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 , Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: ne 5. květen 2019, 21:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Bydliště: Zlín
Nahoru
Tak mně už to nabídlo 66.0.4, pluginy jsou zpět.

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|MSI GTX 1060 6GB|G.SKill Ripjaws V 3200 MHz 2x8GB|Samsung 960 EVO 250GB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
PC3: AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: po 6. květen 2019, 17:24 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Stejnj problém, co mě ale dostalo je že jsem pořád používal verzi 62 ala poslední co nevnucuje upgrady, ale stejně je mi to vyřadilo, ala firefox kontroluje certifikáty starejch pluginů na starý verzi... proč proboha. No nic no, gratuluju, přinutili jste mně k upgradu... Schválně jsem na zkoušku na den zapnul Chromiovou Operu jak je na tom a EE, CPU load při přehrávání videa skoro 2x takovej, přepínání fullscreen/okno videa pomalé a video škubne, EE, zůstávám loayální firefoxu.


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: po 6. květen 2019, 17:28 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Chroperu používám vlastně od jejího vzniku (pokračoval jsem z původní Opery), má to svoje mouchy taky. třeba teď s verzí 60 totálně překopali způsob fungování Speed Dialu (je teď z něj spíš "Slow Dial") - jasně že to fixnou, ale bez chyb není žádný browser. Vivaldi je na můj vkus ukrutně, ale ukrutně pomalej, ale zas má výhodu Chrome storu, kdežto Opera má svůj store a nutně kvalitativně o mnoho řádů níž než ten pro Chrome/Vivaldi. no a FF... používám ho taky, jako náhradní prohlížeč někde v koutě, když potřebuju na nějakej web totálně bez jakýchkoli nastavení, pluginů... hezky v anonymním režimu, tak FF se hodí. je to taková poslední štace před IE (Edge ignoruju kompletně, protože to je otřesnej bastl a v serverových OS stejně naštěstí není)

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 66.0.3 bug
PříspěvekZaslal v: út 7. květen 2019, 06:16 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Nahoru
Potvrzuji, že poslední aktualizace 66.0.4 vrací vše zpět do normálu. Pluginy opět fungují zcela korektně.

_________________
MB: ASUS P9X79 PRO, CPU: Intel Core i7-4930K OC 4,4 GHz, FAN: Noctua NH-D15, RAM: Kingston 64GB DDR3 2400MHz CL11 HyperX Series, SSD: 2x Samsung SSD 840 Pro 256 GB, HDD: 2x WD Red 2 TB, GPU: SAPPHIRE R9 290 + ARCTIC Cooling Accelero Xtreme III OC+43% 1270/6680 MHz, PSU: Seasonic Platinum Series 660 W, CASE: FRACTAL Define R4 Arctic White – Window, OS: Windows 10 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: Apple Cinema Display 30" 2560x1600 Alternativně Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 6 Plus


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.