Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 14. červen 2021, 00:31

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 173 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: po 15. říjen 2018, 21:16 
Nováček
Nováček

Založen: 17. březen 2009
Nahoru
Hm, je vidět, že každý přistupujeme různě k uspořádání dat na disku...
V tempu nic nehledám, nezajímá mě. Jsou věci, které si prostě nechci ukládat, ale jenom je otevřít a podívat se, co to je zač. Nechci, aby se mi to stahovalo do mé "Download" složky, kde bych to potom musel zase promazávat. V tempu mi to nevadí.
Pak jsou naopak věci, které si uložit chci. A najdu je ve svém "Downloadu".
Možná je to zastaralé, ale jistě se najde mnoho dalších uživatelů, kteří to dělají podobně.

_________________
CPU: AMD A10-7860K Black Edition | MB: ASUS A88XM-A - AMD A88X | RAM: HyperX Savage 8GB (2x4GB) DDR3 2400 CL11 |HDD: Samsung SSD 850 EVO - 250GB, Basic |OS: Win 10


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: po 15. říjen 2018, 21:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2015
Nahoru
No ja by som za ziveho boha nevedel nieco takto niekde k "systemovym" suborom stiahnut a potom nato akoze zabudnut a zasierat tam miesto este dalsimi vecami. To by som si radsej odrezal ruku. :D Na kompe mam vsetko riadne potriedene a vsetko ma svoje miesto, kam ide. Takze toto ja asi nepochopim nikdy :


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 06:10 
Nováček
Nováček

Založen: 17. březen 2009
Nahoru
Ano, tvůj postoj je legitimní. Ale není jediný. Jiní lidé mohou mít jiné, také legitimní požadavky.
Můj dotaz nebyl, jestli se ti to líbí nebo ne, ale jestli to v Chromu jde tak, jako to šlo je FF a jak to tisíce lidí používalo.

_________________
CPU: AMD A10-7860K Black Edition | MB: ASUS A88XM-A - AMD A88X | RAM: HyperX Savage 8GB (2x4GB) DDR3 2400 CL11 |HDD: Samsung SSD 850 EVO - 250GB, Basic |OS: Win 10


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 08:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2015
Nahoru
Legitímne máš proste smolu.


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 12:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
borisek: Chapu te a je to dobra funkce. Ma ji i IE a Edge. Setri hodne casu, když třeba prohledavas net a otvíráš třeba hromady pdfek s navody(tech. spec), kde si nechas jen jeden "spravny" soubor.

Leon_: Temp adresare jsou tu prave od toho, ze se zadělají bordelem, který nikdo nevyzaduje zálohovat. Muzes smazat temp adresare rucne nebo si klidne nastavit pravidelne mazani.


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 12:34 
Nováček
Nováček

Založen: 17. březen 2009
Nahoru
Díky za pochopení. Chápu tedy dobře, že Chrome to neumí?

_________________
CPU: AMD A10-7860K Black Edition | MB: ASUS A88XM-A - AMD A88X | RAM: HyperX Savage 8GB (2x4GB) DDR3 2400 CL11 |HDD: Samsung SSD 850 EVO - 250GB, Basic |OS: Win 10


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: pá 16. listopad 2018, 22:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
Tak jsem aktualizoval Windows na October update a mám celkem solidní problém s Chrome.
Okno prohlížeče mám maximalizované na levé půlce obrazovky (3440x1440) a pokud se nějakým způsobem přepnu na celou obrazovku (třeba youtube video, twitch stream, atd...) a zase zpět, tak už najednou okno není maximalizované na levé půlce, ale natáhne se i několik pixelů doleva, doprava a dolů viz galerie několika snímků obrazovky. https://imgur.com/a/RMNuYUA
Každý snímek reprezentuje jed no přepnutí na celou obrazovku a zpět, nejlépe je to vidět na záložce v levém horním rohu a na ikonce "2080 Ti" vedle pravého horního rohu.
Setkal jste se s tím někdo?
Zkoušel jsem Edge a tam tento problém není.

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 35" Asus ROG Swift PG35VQ, 3440x1440 @ 144 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: út 26. únor 2019, 23:01 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Zdravím, aktuálně řeším tento dosti palčivý problém: viewtopic.php?f=53&t=273315. Poradíte prosím někdo? Děkuji.

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 28. březen 2019, 20:37 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
Zdar,mam problem so scrollovanim..Ide o rychlost..meni sa..raz to scrooluje rychlo,inokedy zas normalnou rychlostou.. Ziadne addony na scrool nemam

Dik za rady,dost ma to uz serie


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: ne 31. březen 2019, 10:31 
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Založen: 25. listopad 2017
Nahoru
a/ Nastavenia - Rozšírené - Obnovenie predvolených nastavení
b/ skus inú myšku


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: ne 31. březen 2019, 10:59 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
resetoval som flags a ide to ok


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 25. duben 2019, 18:45 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
zdar,v najnovsej verzii sa uz da zapnut dark mode
staci spustit s parametrom
Citace:
-force-dark-mode


 Profil  
 Předmět: Chrome Tab Search
PříspěvekZaslal v: út 25. květen 2021, 21:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. květen 2020
Bydliště: Praha
Nahoru
Chrome Verze 91.0.4472.77 (Oficiální sestavení) (64bitový) - zase tam je ta ikonka na liště Hledat karty a já jí tam nechci, pokud to je možné, nicméně tento postup:

chrome://flags/#enable-tab-search > Disabled

již nefunguje, alespoň u mne ne, položka ve Flags není. Díky za pomoc, pokud to vůbec jde vypnout :(

_________________
i5-2500K + 16GB DDR3 + GTX 970 + 1080p + SSD + Win 10x64


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 173 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.