Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 8. prosinec 2019, 19:56

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 76 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět: Internet Explorer 8
PříspěvekZaslal v: st 5. březen 2008, 22:23 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
stahuj primo od MS (klikni)


//edit Wilik - upraveno

// OndraSter - upraven název, není jen beta ale i final

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 5. březen 2008, 22:36 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
jako by uz nenapachali dost zla, nedavno vysla IE7, takze nemeli poradne cas to opravit..

Porovnani me stranky s IE8Beta s emulaci IE7 (osreg7.jpg) a IE8beta (osreg.jpg):
http://ukazto.com/?id=2972364&klic=HIeLbw7M&overall=1

:cry: :cry: :cry: :sad: :(

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 5. březen 2008, 23:13 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
ale mě se nechce učit nové MS hacky (jako by jich už nebylo dost :( )
mohli s tím počkat ještě rok, dva...

jaká byla prodleva mezi IE6 -> IE7 a IE7 -> IE8?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 09:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. leden 2007
Nahoru
nechali se slyset ze ie8 bude mit rezim maximalne dodrzujici standardy

_________________
just me


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 09:30 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
OndraSter napsal:
jako by uz nenapachali dost zla, nedavno vysla IE7, takze nemeli poradne cas to opravit..

tak tohle jsem trochu nepochopil ... co nemeli poradne cas opravit?


bubanek napsal:
ale mě se nechce učit nové MS hacky (jako by jich už nebylo dost :( )

styly pro IE jdou dělat i imho elegantnějším způsobem než používat hacky.
Navíc IE8 bude dodržovat standardy, takže čím dřív tu bude, tím líp.

bubanek napsal:
jaká byla prodleva mezi IE6 -> IE7 a IE7 -> IE8?

rozdíl mezi IE6 a IE7 je 5 let, čímž Microsoft udělal dost velkou chybu ... i od vydání IE7 je to už 1,5 roku a to je docela dost.

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 13:51 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Smith napsal:
OndraSter napsal:
jako by uz nenapachali dost zla, nedavno vysla IE7, takze nemeli poradne cas to opravit..

tak tohle jsem trochu nepochopil ... co nemeli poradne cas opravit?


Vsechno.. Boxmodel se mi nezdal presny - pro jednu vec jsem musel pouzit neco jako:

.neco {
height: 500px;
%height: 515px;
_height: 511px;
}

proste pro kazdy IE jiny hack protoze to pocital jeste jinak nez to melo byt.. (bylo to neco s paddingem, marginem apod)..

Ale myslim ze ty screeny co jsem ukazoval ^ svedci za vse :up:

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 14:06 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
kdyby to aspoň nabídlo (sám IE) aktualizaci, ale on nenabídne
a hromada lidí má aktualizace systému vypnuté, takže třeba o novém IE ani neví
takže tu máme haldu lidí co používá IE6 (hacky),IE7 (hacky2), a ještě IE8 (že by už žádné hacky?), to znamená že tam ty hacky (či jak někteří říkají "úpravy") budu muset stále psát
nový prohlížeč toho moc nevyřeší, když ho lidem nikdo nevnutí


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 14:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. únor 2006
Bydliště: KönigGratz
Nahoru
OndraSter napsal:
proste pro kazdy IE jiny hack...


Používání IE hacků není validní způsob..Mrkni na podmíněné komentáře 8)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 14:09 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
TomTom napsal:
OndraSter napsal:
proste pro kazdy IE jiny hack...


Používání IE hacků není validní způsob..Mrkni na podmíněné komentáře 8)

koho zajímají validní způsoby když to podle nich nefunguje...? haldy lidí to raději udělají tak, aby to fungovalo než aby to bylo "validní"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 14:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. únor 2006
Bydliště: KönigGratz
Nahoru
Citace:
koho zajímají validní způsoby když to podle nich nefunguje...? haldy lidí to raději udělají tak, aby to fungovalo než aby to bylo "validní"


Třeba dobrého vývojáře určitě :)
S IE hacky jsou dost problémy, pokud vím tak pod IE 7 nefungují hacky,které se používali u IE6 apod. Podmíněné komentáře dobře vyřeší problém s nedodržováním standardů u IE. A navíc to je elegantní, čisté a validní řešení :)

edit: Komu se nelíbí standardy, může dělat weby třeba v MS Frontpage :twisted:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 14:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
bubanek napsal:
kdyby to aspoň nabídlo (sám IE) aktualizaci, ale on nenabídne
a hromada lidí má aktualizace systému vypnuté, takže třeba o novém IE ani neví
takže tu máme haldu lidí co používá IE6 (hacky),IE7 (hacky2), a ještě IE8 (že by už žádné hacky?), to znamená že tam ty hacky (či jak někteří říkají "úpravy") budu muset stále psát
nový prohlížeč toho moc nevyřeší, když ho lidem nikdo nevnutí


Proboha, a co chces vnucovat kdyz jde o betaverzi? :stupid:


TomTom napsal:
edit: Komu se nelíbí standardy, může dělat weby třeba v MS Frontpage :twisted:


ne ne, word je lepsi :P

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 14:31 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
MS Frontpage uz neni :P

Jak psal bubanek - k cemu mi je validita kdyz to nebude vypadat spravne? Proc pouzivat podmineny komentare, kdyz muzu pouzit hack?

Ale jsem zvedavy, jestli bdue potreba zase ohackovavat ruzne hodnoty, v IE7 uz nefunguje _, je potreba pouzit %.. A v IE8? Kdo to zkusi? :roll:

PS: nevim proc lidem cpat betaverzi, jeste ke vsemu jen v en, IE8 lidem, co neupgradli ani na IE7.. Proto hacky budou vecne..

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 14:50 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
OndraSter napsal:
MS Frontpage uz neni :P

Už je MS Expression Web, který generuje krasný validní kód :wink:

OndraSter napsal:
Jak psal bubanek - k cemu mi je validita kdyz to nebude vypadat spravne? Proc pouzivat podmineny komentare, kdyz muzu pouzit hack?

protože podmíněné komentáře jsou validní, hacky validní nejsou... jak vidim, pro někoho je to velmi obtížné pochopit.
Osobně jsem nikdy žádný hack pro IE nepoužil a to práva z důvodu nevalidity, radši používám elegantnější a hlavně validní metody.

OndraSter napsal:
Ale jsem zvedavy, jestli bdue potreba zase ohackovavat ruzne hodnoty, v IE7 uz nefunguje _, je potreba pouzit %.. A v IE8? Kdo to zkusi? :roll:

IE8 má tři režimy ... výchozí režim renderuje web dle W3C standardů, pak má režim, který emuluje IE7, a třetí režim kompatibilní s IE6.

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 14:56 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
k cemu mi je validita? Ja teda neonanuju nad obrazkem ze muj web splnuje standarty..

O MS EW vim, ale jeste jsem ho nijak poradne nevidel a ani dokonce nezkousel.

Otazkou je, proc, kdyz renderuje podle w3c, se mi zobrazi na tom screenu, co jsem posilal, spodni okraj spravne ve vsech prohlizecich krom IE8? :roll:

V CSS co mam na webu zadny hack nemam (resp. sem si zadneho nevsiml, nedelal jsem tu templatu ja tak nevim presne, ale po zbeznem zhlednuti tam opravdu zadny nebyl co by mel co spolecneho se spodnim okrajem).

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 15:01 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
OndraSter napsal:
k cemu mi je validita? Ja teda neonanuju nad obrazkem ze muj web splnuje standarty..

asi nechápeš od čeho jsou standardy ... a jsi neschopný/líný to udělat validně.

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 15:09 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Vim od ceho jsou (aby se dodrzovaly), ale ja davam prednost pred funkcnosti. Pro me jsou lepsi hacky nez podminene komentare. (Uz jenom proto, ze se me to lepe cte.)

A vubec, ja jsem PHP programator, ne nejaky designer ci rozsekavac :wink:

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 15:15 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
OndraSter napsal:
A vubec, ja jsem PHP programator, ne nejaky designer ci rozsekavac :wink:

A to ma co spolecneho s IE8?

Krom toho ondro bych rekl ze je chyba nekde na tve strane/tvem pc, pac me ie8 renderuje tvuj web relativne vpohode... http://img2.imgup.eu/ie8smithsmrdi.png

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 15:22 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
OndraSter napsal:
Vim od ceho jsou (aby se dodrzovaly), ale ja davam prednost pred funkcnosti. Pro me jsou lepsi hacky nez podminene komentare. (Uz jenom proto, ze se me to lepe cte.)

Tak ono se to dá udělat i třeba pomocí PHP (a 100% to funguje), když seš ten PHP programátor ... a rozhodně je to přehlednější než nějaké hacky.

OndraSter napsal:
A vubec, ja jsem PHP programator, ne nejaky designer ci rozsekavac :wink:

ty PHP programátore, víš, že PHP není programování, ale skriptování?

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 15:39 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Coololooser napsal:
OndraSter napsal:
A vubec, ja jsem PHP programator, ne nejaky designer ci rozsekavac :wink:

A to ma co spolecneho s IE8?

Krom toho ondro bych rekl ze je chyba nekde na tve strane/tvem pc, pac me ie8 renderuje tvuj web relativne vpohode... http://img2.imgup.eu/ie8smithsmrdi.png


spolecneho s IE8 to nema nic..

A co se tyce toho obrazku - jsem z toho jelen :oops: .. Me to opravdu zobrazilo podle toho screenu vcera. Dnes to je OK.. Omlouvam se MS :onfire: .

Smith napsal:
ty PHP programátore, víš, že PHP není programování, ale skriptování?


Kdyz bych nekomu rekl ze jsem PHP skripter tak mi odpovi: "Coze? PHP stripter?"
Rozdil mezi skriptovanim a programovanim je.. Na teoreticke urovni je, na prakticke to je jedno - v obou aplikacich je vysledkem neco dynamickeho a lidem je jedno, jestli sem to naprogramoval nebo naskriptoval :wink: .

OKi, budu si rikat web application developer aby vsichni byli spokojeni.

Ale ukonceneme OT...

// a ted mi to pismo prijde mazly jak (damy prominou, panove jsou zvykli) hovno na bote.. (doslovne)

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 16:02 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
OndraSter napsal:
...

jen tak btw, i kdyby to IE 8 zobrazoval blbě, tak se není čemu divit ... 52 chyb na 82 řádků kódu je... trochu hodně.

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 76 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.