Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 27. leden 2020, 02:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 76 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 16:05 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Coololooser napsal:
Proboha, a co chces vnucovat kdyz jde o betaverzi? :stupid:

třeba IE7 měli vnutit všem kdo měl IE6 a prd :stupid:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 16:34 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
bubanek napsal:
Coololooser napsal:
Proboha, a co chces vnucovat kdyz jde o betaverzi? :stupid:

třeba IE7 měli vnutit všem kdo měl IE6 a prd :stupid:

IE7 je jako aktualizace ve Windows Update ... každý kdo má zapnutý WU, má IE7

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 16:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
bubanek napsal:
Coololooser napsal:
Proboha, a co chces vnucovat kdyz jde o betaverzi? :stupid:

třeba IE7 měli vnutit všem kdo měl IE6 a prd :stupid:

A co to ma spolecnyho s IE8b1? :stupid:

Krom toho IE7 je uz davno na WU :wink:

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 16:42 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Coololooser napsal:
bubanek napsal:
Coololooser napsal:
Proboha, a co chces vnucovat kdyz jde o betaverzi? :stupid:

třeba IE7 měli vnutit všem kdo měl IE6 a prd :stupid:

A co to ma spolecnyho s IE8b1? :stupid:

že když to lidem nevnutí, tak to mít nebudou :stupid:
protože haldy lidí mají WU vypnutý :stupid:
nebo ho mají zapnutý a IE7 (IE8) si prostě nestáhli a mají IE6 :stupid:
mají to nutit jak to nutí firefox nebo opera :oha:
formou: byla stažena nová aktualizace, pro zavedení změn restartuje aplikaci :oha:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 16:46 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
bubanek napsal:
protože haldy lidí mají WU vypnutý :stupid:

Pokud si vypinas WU ses bud idiot, pirat nebo hooodne divnej

bubanek napsal:
nebo ho mají zapnutý a IE7 (IE8) si prostě nestáhli a mají IE6 :stupid:


Tak znova, pokud si ve FF vypnes aktualizace tak je to same jako kdyz vypnes WU...

bubanek napsal:
mají to nutit jak to nutí firefox nebo opera :oha:

1) to nuti stejne prostrednictvym WU
2) kdyz si vypnes aktualizace v FF tak se ti taky nebude aktualizovat, ale jen idiot by pak nadaval na to ze mu mozilla necpe updaty

bubanek napsal:
formou: byla stažena nová aktualizace, pro zavedení změn restartuje aplikaci :oha:


Vsak to tak nuti... :roll:

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 16:47 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
bubanek napsal:
že když to lidem nevnutí, tak to mít nebudou :stupid:
protože haldy lidí mají WU vypnutý :stupid:

vypnutý WU mají tak warezaci

bubanek napsal:
nebo ho mají zapnutý a IE7 (IE8) si prostě nestáhli a mají IE6 :stupid:

IE7 se z WU stahuje a instaluje automaticky

(a nemluv o IE8, který je ve fázi beta verze, ten sotva někomu budou nutit).

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 17:49 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
vy mě asi furt nechápete nebo co
já říkám že nová verze nic neřeší (aspoň pro mě - někoho kdo se snaží vytvořit web na který se dá dívat ve všem), protože ty IE hacky pro verze 6 a 7 do toho kódu budu muset stejně psát, dokud mi někdo nezaručí že všichni mají IE8


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 18:00 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
bubanek napsal:
vy mě asi furt nechápete nebo co
já říkám že nová verze nic neřeší (aspoň pro mě - někoho kdo se snaží vytvořit web na který se dá dívat ve všem), protože ty IE hacky pro verze 6 a 7 do toho kódu budu muset stejně psát, dokud mi někdo nezaručí že všichni mají IE8


Chapes co to znamena BETA verze?

Doporucuji wikipediu http://cs.wikipedia.org/wiki/Betaverze

_________________
0118 999 881 999 119 7253


Naposledy upravil Coololooser dne čt 6. březen 2008, 18:01, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 18:01 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Coololooser napsal:
bubanek napsal:
vy mě asi furt nechápete nebo co
já říkám že nová verze nic neřeší (aspoň pro mě - někoho kdo se snaží vytvořit web na který se dá dívat ve všem), protože ty IE hacky pro verze 6 a 7 do toho kódu budu muset stejně psát, dokud mi někdo nezaručí že všichni mají IE8


Chapes co to znamena BETA verze?

chápeš že je jedno jestli je to beta nebo hotový program?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 18:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
bubanek napsal:
chápeš že je jedno jestli je to beta nebo hotový program?


Dobre, takze co chces? Aby microsoft tedkom pomoci WU zacal sirit IE8B1? Pac ja te fakt nechapu, nejdriv tady brecit ze IE7 neni na WU, pak brecis ze IE7 se automaticky nestahne kdyz lidi maji vypnutej WU a ted brecis ze IE8B1 se aktualne nesiri pres WU?

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 18:50 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
já brečím nad tím, že dělají novej prohlížeč, když nedokážou zajistit, aby lidi co mají widle používaly ten starý rok a půl a ne ten co je starý 6 a půl roku

protože tím nevyřeší nedodělky těch předešlých verzí, protože lidi to budou pořád používat


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 18:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
bubanek napsal:
já brečím nad tím, že dělají novej prohlížeč, když nedokážou zajistit, aby lidi co mají widle používaly ten starý rok a půl a ne ten co je starý 6 a půl roku

Dobra a ted mi povez jak to chces resit ty? Krom toho v CR aktualne vic lidi uz pouziva IE7 nez IE6. Clovek kterej ma legalni OS nema jedinej duvod vypinat WU a pokud WU nevypnul tak na svem pc uz s nejvetsi pravdepodobnosti IE7 davno ma, a pokud je to pirat tak jeho problem zejo...

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Smith napsal:
vypnutý WU mají tak warezaci

Tož já například o warez ještě nezakopl a WU mám vypnutej, a k tomu dokonce i IE6...

BTW kašlete na hacky, nejlepší je přes user_agent zjistit co je to zač a pak zvolit css soubor :lol: :P

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:08 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
teď už to imho vyřešit nejde, na to měli myslet dřív
jo a taky jsou lidi, co mají nastavené: aktualizace stahovat, ale neinstalovat
a v tom případě se můžou na IE7 vykašlat
jo a mimochodem, i warezáci se dívají na net, a že jich není zrovna málo...

a jsme u toho znova: nová IE8 nepřinese pro webaře nic, co by jim zlepšilo práci, jedině to, že budou muset mít nainstalované 3x IE (6,7,8)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
martin.ol napsal:
Tož já například o warez ještě nezakopl a WU mám vypnutej...

Máš pro to nějakej rozumnej důvod?

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:14 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Rozumnej? Mno to nevím, ale prostě nejsem rád, když se mi do PC instalují samovolně kdovíjaký potvory... Kdyby se mi třebas zrovna to IE 6 updatnulo na IE 7, tož bych zrovna moc šťastnej nebyl, páč to IE 6 celkem využívám vývojářské účely...

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:19 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
bubanek napsal:
já brečím nad tím, že dělají novej prohlížeč, když nedokážou zajistit, aby lidi co mají widle používaly ten starý rok a půl a ne ten co je starý 6 a půl roku

např. dle Toplistu je podíl IE6 a IE7 cca stejný.
a každý kdo má zapnutý WU má IE7, tak nemel bludy.

bubanek napsal:
a jsme u toho znova: nová IE8 nepřinese pro webaře nic, co by jim zlepšilo práci, jedině to, že budou muset mít nainstalované 3x IE (6,7,8)

a teď meleš přímo sračky ... samozřejmě, že přinese... přinese dodržování standardů ve výchozím nastavení a to co je pro webdesignery nejdůležitější
IE7 a IE6 potřebovat nebudeš, protože IE8 může web renderovat jako IE7 nebo i jako IE6.

martin.ol napsal:
Tož já například o warez ještě nezakopl a WU mám vypnutej, a k tomu dokonce i IE6...

a důvod? mít neaktualizovaný systém?

martin.ol napsal:
BTW kašlete na hacky, nejlepší je přes user_agent zjistit co je to zač a pak zvolit css soubor :lol: :P

ano, takhle to řeším já, resp. templatovací systém v CMS. (1 hlavní, a rozdílové pro IE6/7 a FF).

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
bubanek napsal:
teď už to imho vyřešit nejde, na to měli myslet dřív


Ale prd, jiste ze to jde vyresit, pres WU. A s argumentem ze lide maj vypnutej WU jdi do prcic, pac stejne tak muzes mit vypnutou aktualizaci ve FF. Jediny stesti FF je to ze od dob 1.0 az po 2.0 fungovalo prakticky porad na stejnym renderovacim jadru, coz se ovsem u FF3 zmeni...

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:24 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
[quote="Smith"][/quote]
co ty furt meleš za sračky??!!
lidi nedonutíte mít jenom IE8, takže webařům to NIC NEVYŘEŠÍ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:29 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
bubanek napsal:
co ty furt meleš za sračky??!!
lidi nedonutíte mít jenom IE8, takže webařům to NIC NEVYŘEŠÍ

podíl IE6 klesá, podíl IE7 se zvyšuje
IE8 je beta!!! o jejím používání teď nemůže být vůbec řeč.

než vyjde IE8 final, tak podíl IE6 bude ještě menší ... a přechod z IE7 na IE8 bude imho podstatně jednodušší a rychlejší než z IE6 na IE7 ... chce to je čas, kdy tu bude podíl IE6 zanedbatelný.

btw, sračky tu celou dobu meleš jen ty :wink:

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 76 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.