Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 23. leden 2020, 09:06

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 76 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
bubanek napsal:
Smith napsal:

co ty furt meleš za sračky??!!
lidi nedonutíte mít jenom IE8, takže webařům to NIC NEVYŘEŠÍ


Samozrejme, a proto kazdym tydnem klesa podil IE6 jak kamen ve vode...

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2005
Bydliště: Dobruška
Nahoru
bubanek: Výborně, a když vynutíš stahování IE7 (v budoucnu 8) přes WU i kdyz je vypnuté a uživatel to nebude mít možnost ovlivnit, to ti asi lidi pěkně poděkují ...

_________________
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message


Naposledy upravil matajon dne čt 6. březen 2008, 19:40, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Smith napsal:
bubanek napsal:
a jsme u toho znova: nová IE8 nepřinese pro webaře nic, co by jim zlepšilo práci, jedině to, že budou muset mít nainstalované 3x IE (6,7,8)

a teď meleš přímo sračky ... samozřejmě, že přinese... přinese dodržování standardů ve výchozím nastavení a to co je pro webdesignery nejdůležitější

IE7 a IE6 potřebovat nebudeš, protože IE8 může web renderovat jako IE7 nebo i jako IE6.

a důvod? mít neaktualizovaný systém?

Tož já bych z částí souhlasil s bubanekem. Je sice hezký, že se asi vyskytne nové IE, jenž bude dodržovat standardy, ale jak mi to pomůže, když 50% uživatelů IE tj. cca 25% návštěvníků webu bude stále úžívat IE 7 ne-li IE 6?

To je od něj milé, jsem se obával, že budu muset instalovat 3. IE :-D

Já nějak ani důvod nemám, ale postě když jsem inst ten Win XP Profesional SP2 a vše funguje, tak nevidím důvod proč bych mu měl dovolovat aby si sám stahovala a instaloval co se mu zachce :? Obzvláště pak když hlavním OS je Mandriva 2008 Free :-)

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:39 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
no hurá. někdo to chápe a není naivní jako smith, který věří, že od vydání IE8 budou mít všichni IE8 a nebude už proto muset řešit nedodělky předešlých verzí


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:54 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
bubanek napsal:
no hurá. někdo to chápe a není naivní jako smith, který věří, že od vydání IE8 budou mít všichni IE8 a nebude už proto muset řešit nedodělky předešlých verzí

nejsem naivní... netvrdím, že od vydání IE8 budou mít všichni IE8... zkus si ještě přečíst, co jsem psal
IE8 je krok správným směrem... podíl IE6 každým dnem klesá, podíl IE7 stoupá... a přechod z IE7 na IE8 bude imho rychlejší a jednodušší než z IE6 na IE7, což jsem už ovšem jednou psal.

martin.ol napsal:
Já nějak ani důvod nemám, ale postě když jsem inst ten Win XP Profesional SP2 a vše funguje, tak nevidím důvod proč bych mu měl dovolovat aby si sám stahovala a instaloval co se mu zachce :?

Neinstaluje co se mu zachce, ale instaluje aktualizace systému... opravdu je logické mít neaktualizovaný systém :sleepy:

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 19:59 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
boze, tohle se uz vazne neda cist. trenujete na politickou karieru?

kdyz prelozim rozumy co jsi tady vyplodil, tak IE8 je zbytecny, nejlepsi bude, kdyz vsichni zustanou u IE6, aby jsi TY nemusel instalovat 3 IE a jak pujde cas dale, tak se budou muset objevovat dalsi hacky a dalsi a dalsi. nemyslis, ze je uz vhodne se z techto sracek co nejdrive dotat? ze by pomoci nove verze prohlizece? aaa blik!

a s nucenim nove verze uzivatelum bych neresil. jestli bude nekdo v dobe IE8 pouzivat IE6 je jeho chyba a vyvojari by se meli na tyhle lidi vysrat. a jakmile nejakemu uzivateli IE6 nepojede nejaka stranka, co udela? hmm? podiva se po nove verzi... :roll:

_________________
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 20:12 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
nebo se koukne na tvůj obchod, řekne si "ha, nejede jim to, **** na ně" a půjde ke konkurenci, které to náhodou fungovat bude

a nikde jsem neřekl že IE8 je krok špatným směrem, dokonce vítám že MS je nyní aktivní na poli browserů (a modlím se aby IE hacky už od verze 8 nebyly potřeba)
jenom mým pohledem mi nepomůže vyřešit problémy ostatních verzí IE, takže je pro mě zbytečný, dokud ho všichni nebudou mít

jinak je sice hezké že podíl IE6 klesá, za rok a půl o 50%, to ale znamená že v době kdy bude vydaná IE8 lidi ještě budou mít IE6 a nic jim nezabrání ho dále používat

a proto opět: IE8 pro webaře nepřinese nic výhodného (až za hodně dlouho a to bude IE9 atd...)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 20:26 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
bubanek napsal:
jinak je sice hezké že podíl IE6 klesá, za rok a půl o 50%, to ale znamená že v době kdy bude vydaná IE8 lidi ještě budou mít IE6 a nic jim nezabrání ho dále používat


Existuji i lide kteri maji IE5.5, ty budes taky podporovat? :wink:

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. březen 2008, 20:31 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Coololooser napsal:
bubanek napsal:
jinak je sice hezké že podíl IE6 klesá, za rok a půl o 50%, to ale znamená že v době kdy bude vydaná IE8 lidi ještě budou mít IE6 a nic jim nezabrání ho dále používat


Existuji i lide kteri maji IE5.5, ty budes taky podporovat? :wink:

jelikož rozdíl oproti IE6 (až na několik drobností) nevidím, tak jsou zatím podporováni
ale takových lidí už je opravdu minimum, takže až stejný počet lidí bude mít IE6, budu jásat a plesat

a pánové přestaňme se hádat... musíte uznat že dokud tady bude IE 5.5/6/7 tak budeme muset dělat různá opatření, aby se to ukazovalo správně...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. březen 2008, 16:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2005
Bydliště: Dobruška
Nahoru
bubanek: a co ti brani prepnout IE8 do render modu IE7? Tím by se vyřešilo všechno na co si tady stěžuješ ;)

_________________
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. březen 2008, 16:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Takže, tím, že někdo bude v budoucí verzi IE8, u které by snad mohla již konečně stačit verze css souboru bez hacku, používat render mod IE7 či IE6, se vyřeší bubankův a i můj problém, že musíme dělat pro každou verzi IE jiný hack/css soubor? Inu, že se mi ani nezdá :roll: :? :lol:

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. březen 2008, 16:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2005
Bydliště: Dobruška
Nahoru
martin.ol napsal:
Takže, tím, že někdo bude v budoucí verzi IE8, u které by snad mohla již konečně stačit verze css souboru bez hacku, používat render mod IE7 či IE6, se vyřeší bubankův a i můj problém, že musíme dělat pro každou verzi IE jiný hack/css soubor? Inu, že se mi ani nezdá :roll: :? :lol:

Inu, mně se zdá, že si tady bubanek stěžoval na nutnost používat současně 3 různé verze IE na vývoj ... a tento problém opravdu odpadá.

_________________
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. březen 2008, 16:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Ano, ten odpadá 8-) Ale to není "všechno", jak uvádíš, na co si stěžoval... :lol:

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. březen 2008, 00:23 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
matajon napsal:
Inu, mně se zdá, že si tady bubanek stěžoval na nutnost používat současně 3 různé verze IE na vývoj ... a tento problém opravdu odpadá.

ano, o tom mě asi stránku předem informovali kolegové (webaři), takže to je paráda a naprosto to vítám
já si bohužel stěžoval hlavně na to, že budou mít někteří lidi IE co umí standarty (pozor, standarty měla umět aji IE7... :roll: ) a někteří budou mít IE co standarty neumí (z různých důvodů, kvůli kterým se zase nechci hádat), takže ti vlastně IE8 (aspoň 1-2roky od vydání) žádnou práci neušetří (ano, stačí zakliknout "chci to mít jako v IE7", ale to se počítá jenom z půlky)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. březen 2008, 01:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Já se obávám, že IE, jenž bude umět standarty se nedočkáme 8-) maximálně tak IE, jenž bude umět standardy :lol:

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. březen 2008, 08:25 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
PCTuning novinky napsal:
Zajímavé také je, že IE8 nebude automatickým upgradem pro uživatele IE7, což znamená že si vývojáři nejspíše budou lámat hlavu s tím, pro kterou verzi prohlížeče svůj web lépe přizpůsobit.


vsiml jsem si toho drive, ale zapomnel jsem to sem napsat. Myslim ze prichod IE8 nebude nijak velky protoze kolik lidi toto sleduje a stahuje?

I pres zaply WU budou mit porad IE7... Tento krok absolutne nechapu :?

//
martin.ol napsal:
Já se obávám, že IE, jenž bude umět standarty se nedočkáme 8-) maximálně tak IE, jenž bude umět standardy :lol:


Ja myslim ze jo, MS si uvedomuje co zpusobuje pouzivanim svych standartu...

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. březen 2008, 10:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Hmm, a jak mi pomůže, že IE8 bude podporovat vlajku na hradě? :roll:

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět: Re: Internet Explorer 8 Beta1
PříspěvekZaslal v: so 30. srpen 2008, 09:49 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
a máme tu IE8b2. líbí se mi to, subjektivně rychlejší, hezčí a přehlednější než IE7 nebo IE8b1. zpozoroval jsem jen že nefunguje současná verze flash playeru.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Internet Explorer 8 Beta1
PříspěvekZaslal v: ne 31. srpen 2008, 09:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2005
Bydliště: Dobruška
Nahoru
zombux napsal:
zpozoroval jsem jen že nefunguje současná verze flash playeru.

To není na škodu, beztak to je děravej bastl :)

_________________
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message


 Profil  
 Předmět: Re: Internet Explorer 8 Beta1
PříspěvekZaslal v: ne 8. únor 2009, 18:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. březen 2004
Bydliště: Karlsbad
Nahoru
Ohraná písnička s IE8, nejde mi přihlásit se do emailu na seznamu. Nejdou žádná streamovaná videa. Má někdo nějaké funkční řešení? (kromě uninstalace :-) )

Zatím jsem sevším neúspěšný, pořád něco mele o doplňcích, ale ať povoluji či zakazuji, pořád nic nejde :evil:

EDIT: Tak se to nějak samo opravilo :? Videa už jdou, i chyby v doplňcích zmizely... jen ten email zůstavá :(

_________________
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 76 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.