Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 14:07

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 172 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2012, 06:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2009
Bydliště: Brno
Nahoru
dneska ráno jsem si chtěl pustit video na YT ale chrome se absolutně zbláznil, zvuk nejede vůbec a video se sekne po 10ti sekundách, dávám to za vinu novému updatu(?) 21.0.1180.60, protože jsem zkoušel reinstall a pak starší verzi a tam je vše v pohodě, i v jiném prohlížeči to jede... má někdo stejný problém? ať vím jestli to řešit nebo to není chyba na mojí straně

_________________
CPU: Core i7-8700K + SCYTHE Ninja 5 MB: ASRock Z370 Extreme 4 RAM: HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz VGA: MSI GTX1070 GAMING X M.2 SSD: Samsung 970 EVO 500GB SSD: 2x Samsung 840 256GB HDD: WD Green 2TB PSU: Seasonic Focus Plus Gold 550W Case: Fractal Define R4 Monitor: ViewSonic XG2402 + Dell U2412M Mouse: Logitech G403 + Razer Sphex Keyboard: SteelSeries 6GV2 Audio: HyperX Cloud, Microlab Solo 9C NAS: NETGEAR ReadyNAS 312 - 2x WD Red 3TB


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2012, 09:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2011
Nahoru
známy má ten istý problém a pravdepodobne je chyba vo flashi http://forums.adobe.com/message/4493030

u mňa sa ten problém neprejavil po update chrome
moja verzia flashu 11,3,31,222 ktorú hlási adobe stránka
activex version 11.3.300.270
plugin version 11.3.300.270

_________________
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: ne 30. září 2012, 15:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. duben 2011
Nahoru
Zdravím,

taky se Vám to teď stává?
Aktualizoval jsem chrome na verzi 22.0.1229.79 m, ale když stáhnu jakýkoli soubor, neobjeví - ani ve složce a ani na ploše, prostě k nenalezení.

Nevíte co s tím?


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: so 27. říjen 2012, 20:58 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. říjen 2010
Nahoru
nejsem si jist, ale nemas predelanou finalni cestu uloziste nekde jinde?


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: po 26. listopad 2012, 17:41 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
Caf,
mam dve otazky (zatial ) ohladom otvarania tabov.

1.Da sa nastavit,aby mi koliesko otvaralo taby na popredi ?
2.Da sa nastavit aby sa otvoril novy tab s vysledkami vyhladavania ?


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: po 26. listopad 2012, 21:37 
Černá karta
Černá karta

Založen: 09. červen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Podívej se do Chrome storu ;-) , na obojí tam tuším jsou rozšíření.


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: po 26. listopad 2012, 23:19 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
jo..nechem mat na kazdu hlupost addon..
su adony aj na to aby ti odkaz maito otvaralo v gmaily..ale da sa to nastavit aj bez toho


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: út 27. listopad 2012, 08:01 
Černá karta
Černá karta

Založen: 09. červen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
V nastavení ani v about:flags toto nikde není. Takže jedině addon.


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: st 24. duben 2013, 15:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. září 2009
Bydliště: Litovel, Nová Ves (Olomoucký kraj)
Nahoru
Na uvod se priznam, ze tohle tema jsem neprocital, ale mam dotaz...

Seka se mi chrome i chromium. Proste zapnu nejakou stranku a chvili v pohode, pak zapnu treba dalsi a na ni se jako by sekne flash a proste nejde scrolovat, klikat na jakekoli dotazy, u videi se sekne obraz. Musim jedine vypnout prohlizec. Kdyz otevru novy panel tak to nedela a normalne se da fungovat. Firefox ani IE nic takoveho nedela (nepozorovano). Flashplayer jsem odinstaloval z pocitace. Hodi se rict, ze se to zacalo projevovat po reinstalaci windows (Win7 64bit). Predtim fungoval chrome naprosto bez problemu. Chrome byl prvni program co jsem isntaloval (po ovladacich a antiviru) tak snad to nedela zadny jiny program.

Diky za rady...

_________________
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: st 16. červenec 2014, 16:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. leden 2008
Bydliště: Varnsdorf
Nahoru
Zdravím, nevím jestli tohle téma ještě někdo prohlíží, ale nechce se mi zakládat nové.
Nevíte náhodou, jestli jde odstranit zobrazování odkazu vlevo dole při najetí myši na klikatelný obsah na stránce? Jde mi o to, že při zobrazení některých videí na celou obrazovku mi tato bublina s odkazem nezmizí a je to dost rušivé.


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 17. červenec 2014, 08:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Hmm, také by mne zajímalo, mám verzi 36.0.1985.125 m a mám shodný problém, někde jsem četl že jde o známý bug, ale zatím asi není řešen. Vypnutí hw akcelerace jak někde psali jako radu neřeší nic, jen se video aj. akceleruje přes cpu.


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 17. červenec 2014, 08:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2011
Bydliště: Slovensko
Nahoru
JJ, tiez mi to vadi a ani za boa neviem zistit, ako to zrusit :evil:


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 17. červenec 2014, 09:55 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
Pomohol by scrren.

_________________
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 3070-8G-OC; CoolerMaster ML500; iPhone Xr 128GB


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 17. červenec 2014, 10:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. leden 2008
Bydliště: Varnsdorf
Nahoru
https://www.dropbox.com/s/9wlfhib8fwl3y ... 818%29.png


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 17. červenec 2014, 10:33 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
divne, pouzival som vyvojovu verziu v38 a tento problem nemala..
Ja som ale problemy s Chromom poriesil razne.. Po 2,5r letel z PC.. Zamrzanie, crashovanie, nepodporovanie nepodpisanych addonov.. stacilo

_________________
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 3070-8G-OC; CoolerMaster ML500; iPhone Xr 128GB


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 17. červenec 2014, 10:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2011
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Mne nezamrza, necrashuje a addony nepouzivam. Kazdopadne uninstall nie je pre mna, ako aj pre viacerych riesenie :roll:


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 17. červenec 2014, 20:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Teď jsem dal 37.0.2062.20 beta-m a tam to už není, tak snad v další aktualizaci stable to bude ok. :)


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: čt 17. červenec 2014, 22:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2011
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Verzia 37.0.2062.20 beta-m
...mne to robi aj tam :(


 Profil  
 Předmět: Chrome link u videa
PříspěvekZaslal v: po 28. červenec 2014, 13:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
38.0.2101.0 m (64-bit)

chrome://plugins/ >> podrobnosti >>

Kód:
Shockwave Flash
Popis:   Shockwave Flash 14.0 r0
Verze:   14,0,0,145
Umístění:   C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\NPSWF64_14_0_0_145.dll

DEAKTIVOVÁNO

- teď mi to jede přes pepflashplayer.dll, ten jsem nechal aktivovaný a link u videa se již nezobrazuje


 Profil  
 Předmět: Re: Google Chrome
PříspěvekZaslal v: po 28. červenec 2014, 13:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2011
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Dik, ale u mna to funguje takto:

Obrázek

Konecne :)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 172 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.