Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 12. prosinec 2019, 12:22

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: út 30. červen 2009, 16:17 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.5&os=win&lang=cs

(Je to zcela shodné s FF 3.5RC3)


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: po 13. červenec 2009, 09:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. květen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
používám firefox 3.5 už ode dne vydání a furt se mi všechny stránky kde sem přihlášenej samy odhlašujou. Například pct. Přihlásím se, navštívím pak jinou stránku a když se vrátím sem, odhlášeno. Mazat cookies můžu do nekonečna

_________________
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: po 13. červenec 2009, 12:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červenec 2008
Bydliště: Krmelín (předměstí Ostravy)
Nahoru
tak ale když smažeš cookies tak tě to odhlásí ne? Teda aspoň tak to je většinou že se tvoje údaje dají do cookies a pak tě to přihlásí.

_________________
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: po 13. červenec 2009, 17:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. květen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
jasně že jo. Ale pak se přihlásím, zatrhnu aby se automaticky přihlásilo příště, ale když na tu stránku dojdu za chvílu, tak je to zase odhlášený aniž bych smazal cookies

_________________
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: út 14. červenec 2009, 06:55 
Nováček
Nováček

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
Taky mám malý problém. Nemohu se v FIrefoxu 3.5 dostat na email. Píše to chybu:
Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

nevíte co by se s tím dalo dělat?


 Profil  
 Předmět: Problém s Mozillou
PříspěvekZaslal v: st 22. červenec 2009, 11:33 
Nováček
Nováček

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
Ahoj.
Mám problém v Mozille. Nemohu se na seznamu připojit na mail.
Prohlížeč napíše tuto chybu (400):
Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

Cookie: /a zde text na několik stran/

Zkoušel jsem instalovat nejnovější verzi, starší verze, ale všude to stejné. A nejde se mi připojit na žádný mail. V IE vše funguje normálně.
Nevíte, jak by to šlo opravit?
Předem díky.
Bodie



// OndraSter - sloučeno


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s Mozillou
PříspěvekZaslal v: st 22. červenec 2009, 12:17 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Zkus smazat cookies (ctrl-shift-delete a tam to vyber)


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s Mozillou
PříspěvekZaslal v: st 22. červenec 2009, 14:55 
Nováček
Nováček

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
Díky, už funguje :)


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: po 27. červenec 2009, 12:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2005
Bydliště: Vsetín
Nahoru
no jako jsem sice vždy nadšen když vyjde nějaká nová verze programu...ale ve většině případů mi to nakonec způsobí víc problémů než užitku -jako ted - proboha jak se dá z nějakého panelu(tab) ve kterém je samozřejmě načtena nějaká www stránka, udělat odkaz (zástupce) na tuto stránku? v dřívějším ff jsem to jednoduše udělal tak že jsem zmenšil okno ff tak abych viděl plochu a pak jsem chytil myší panel a přetáhl jsem ho na plochu - voala a měl jsem na ploše zástupce na tuto stránku. Ted to nejde - ted se místo toho, po přetáhnutí panelu myší na plochu, otevre stránka v novém ff okně, což mi jaksi k ničemu není.

_________________
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: po 27. červenec 2009, 22:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. srpen 2006
Nahoru
Vždy se přihlásím a dám automatické přihlášení ale poté co vypnu FF jsem dohlášensušenky jsem mazal a stále nic. Jak mazat pluginy. Norton mi nainstaloval nákej plugin ale není u něj odinstalovat :(


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: po 27. červenec 2009, 23:30 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Spusť FF jako správce (administrátor...), pak půjde odinstalovat všechno.

A to s tím automatickým přihlášením nechápu. Těžko to bude problém FF, spíš dané stránky.


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: út 28. červenec 2009, 08:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. srpen 2006
Nahoru
děláto furt a všude :( A to jsem ted reinstaloval windows7 na final RTM x64 do ted jsem měl x86.

//
už to mám. Díky aktualizaci na novější verzi FF se vše zatrhlo a mazalo :( :D



// OndraSter - EDIT!


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: pá 18. září 2009, 08:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2005
Bydliště: Vsetín
Nahoru
další problém:
chci nainstalovat doplněk a objeví se po jeho stáhnutí toto:

Aplikace Firefox nemohla stáhnout soubor

https://secure.logmein.com/activex/npRACtrl_ff3.xpi

kvůli chybě: Neočekávaná chyba instalace.
Více informací je možno zjistit ze záznamů v chybové konzole.
-203

toto je v chybové konzoli napsáno ve vyznačeném řádku:
var itemLocation = e.location.getItemLocation(e.id).QueryInterface(Ci.nsILocalFile);

...používám mozbackup,takže jsem si FF obnovil,možná to má s tím něco společného

dik

_________________
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.5 final
PříspěvekZaslal v: čt 29. říjen 2009, 11:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2005
Bydliště: Vsetín
Nahoru
takže problém je opravdu v mozzbackup. řešení:
udělat zálohu FF pomocí mozzbackup
odinstalovat FF(i osobní nastavení)
nainstalovat aktuální verzi FF
nainstalovat doplnky které nesly dříve nainstalovat
obnovit FF pomocí mozbackup

nezaměnte pořadí!

_________________
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.