Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 05:58

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Firefox 3.6.3 - problémy, dotazy, ...
PříspěvekZaslal v: so 10. duben 2010, 18:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Výsluní - Chomutovsko
Nahoru
Zdravim, cca pred rokem jsem si stahnul FF portable, ktery pravidelne updatuju, nyni mam verzi 3.6.3 Problem vezi v tom, ze si FF bere strasne moc pameti, po cca hodine surfovani neni problem dosahnout 700MB jen na FF.Obcas se mi taky stava, ze tesne po startu se FF zasekne a nereaguje,cca po pul minute se zase rozjede - zde vidim problem ve flashi.Vic me ale trapi to, ze si bere cim dal vic pameti a pak je desne pomalej.Cim to ?

_________________
Zalman R1 | GigaByte Z87-HD3 | Core i5 4670k 3.4GHz@4GHz | 8GB Kingston HyperX Beast DDR3 1600MHz | Sapphire HD7950 3GB | 240GB SSD SP| WD 640GB AAKS | WD 1TB WD10EADS| ext. Toshiba 3TB | Corsair TX650 | BluRay LG BH08LS |


Naposledy upravil OndraSter dne po 12. duben 2010, 08:40, celkem upraveno 1x.
Reason: Hlavní thread pro FF 3.6.x


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s Firefoxem 3.6.3
PříspěvekZaslal v: so 10. duben 2010, 21:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Zkoušels upgradovat flash na nejnovější verzi?
http://www.slunecnice.cz/sw/flash-player/

A taky bych zkontroloval, zda máš svá rozšíření v nejnovějších verzích. Často je v tom samotný Firefox nevinně. Můžeš spustit Firefox v safe módu a ověřit si, zda to dělá i bez rozšíření. Stačí upravit zástupce a spustit Firefox s parametrem takhle:
firefox -safe-mode
Pokud to bude v pohodě, je na vině nějaké rozšíření. Pro upřesnění se koukni sem:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode

_________________
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s Firefoxem 3.6.3
PříspěvekZaslal v: so 10. duben 2010, 22:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Výsluní - Chomutovsko
Nahoru
kocourleo napsal:
Zkoušels upgradovat flash na nejnovější verzi?
http://www.slunecnice.cz/sw/flash-player/

A taky bych zkontroloval, zda máš svá rozšíření v nejnovějších verzích. Často je v tom samotný Firefox nevinně. Můžeš spustit Firefox v safe módu a ověřit si, zda to dělá i bez rozšíření. Stačí upravit zástupce a spustit Firefox s parametrem takhle:
firefox -safe-mode
Pokud to bude v pohodě, je na vině nějaké rozšíření. Pro upřesnění se koukni sem:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode



Flash jsem samozrejme nainstaloval nejnovejsi, zkusim safe mod a pak dam vedet :)

_________________
Zalman R1 | GigaByte Z87-HD3 | Core i5 4670k 3.4GHz@4GHz | 8GB Kingston HyperX Beast DDR3 1600MHz | Sapphire HD7950 3GB | 240GB SSD SP| WD 640GB AAKS | WD 1TB WD10EADS| ext. Toshiba 3TB | Corsair TX650 | BluRay LG BH08LS |


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s Firefoxem 3.6.3
PříspěvekZaslal v: ne 11. duben 2010, 08:53 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Výsluní - Chomutovsko
Nahoru
Tak se zda, ze je to opravdu nejakym doplnkem, protoze ted se ,,spotreba" FF pohybuje do 200MB a stale se meni dle vyuziti, takze zacnu postupne zapinat doplnky :)

_________________
Zalman R1 | GigaByte Z87-HD3 | Core i5 4670k 3.4GHz@4GHz | 8GB Kingston HyperX Beast DDR3 1600MHz | Sapphire HD7950 3GB | 240GB SSD SP| WD 640GB AAKS | WD 1TB WD10EADS| ext. Toshiba 3TB | Corsair TX650 | BluRay LG BH08LS |


 Profil  
 Předmět: Firefox se pořád připojuje přes proxy
PříspěvekZaslal v: ne 11. duben 2010, 16:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. říjen 2008
Nahoru
Kdykoliv ho zapnu, napíše že proxy server odmítl spojení a musím jít do nastavení připojení a tam to změnit buď na bez proxy serveru, nebo automaticky detekovat nastavení - potom všechno jde, ale při dalším spuštění je to zase nastavený na ruční konfigurace proxy serverů. V nouzovém režimu, když jsem zakázal všechny doplňky to dělá taky... Neví někdo čím to je?


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox se pořád připojuje přes proxy
PříspěvekZaslal v: po 12. duben 2010, 08:37 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Virus?


// Plus spojeno s aktuálním FF 3.6.3 threadem, který se stal threadem pro tuto řadu.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.6.3 - problémy, dotazy, ...
PříspěvekZaslal v: st 5. květen 2010, 18:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Výsluní - Chomutovsko
Nahoru
Zdravim,

jiz dlouho pouzivam FF portable, kterou stale updatuju.Rad bych ale zase cisty prohlizec, avsak se vsema svyma zalozkama a heslama.Jde nejak prekopirovat do ,,nove" FF Portable toto nastaveni ?

Diky

_________________
Zalman R1 | GigaByte Z87-HD3 | Core i5 4670k 3.4GHz@4GHz | 8GB Kingston HyperX Beast DDR3 1600MHz | Sapphire HD7950 3GB | 240GB SSD SP| WD 640GB AAKS | WD 1TB WD10EADS| ext. Toshiba 3TB | Corsair TX650 | BluRay LG BH08LS |


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.6.3 - problémy, dotazy, ...
PříspěvekZaslal v: čt 6. květen 2010, 12:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Zkopíruj si složku profile (v adresáři Data) a pak touto zálohou přepiš profil v nové instalaci Portable Firefoxu.

_________________
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.6.3 - problémy, dotazy, ...
PříspěvekZaslal v: čt 6. květen 2010, 20:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Výsluní - Chomutovsko
Nahoru
kocourleo napsal:
Zkopíruj si složku profile (v adresáři Data) a pak touto zálohou přepiš profil v nové instalaci Portable Firefoxu.



Diky, pomohlo :)

_________________
Zalman R1 | GigaByte Z87-HD3 | Core i5 4670k 3.4GHz@4GHz | 8GB Kingston HyperX Beast DDR3 1600MHz | Sapphire HD7950 3GB | 240GB SSD SP| WD 640GB AAKS | WD 1TB WD10EADS| ext. Toshiba 3TB | Corsair TX650 | BluRay LG BH08LS |


 Profil  
 Předmět: Firefox - minimalizace her
PříspěvekZaslal v: út 10. srpen 2010, 14:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Přerov/Olomouc/Brno
Nahoru
Nevím, jestli jsem v tom sám, ale od určité verze se mi děje to, že pokud mám otevřené byť jediné okno ve firefoxu a spustím si hru, tak hra se minimalizuje do lišty....


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox - minimalizace her
PříspěvekZaslal v: út 10. srpen 2010, 15:08 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Napiš, jaká verze to je, a já to sloučím do příslušného threadu.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox - minimalizace her
PříspěvekZaslal v: út 10. srpen 2010, 15:18 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Zkus na té stránce co máš otevřenou odskrolovat kousek dolů.
Zní to debilně, ale mě to pomohlo :mrgreen:


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox - minimalizace her
PříspěvekZaslal v: út 10. srpen 2010, 18:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Přerov/Olomouc/Brno
Nahoru
verze je to presne 3.6.8

je to divny, ale opravdu to pomohlo, srolovat tu stranku az dolu, diky ti mnohokrat!

ale je to zahada...


// OndraSter - sloučeno


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox 3.6.3 - problémy, dotazy, ...
PříspěvekZaslal v: út 10. srpen 2010, 19:16 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Jo není zač. Já se jenom hrozně směju co ten Fiefox umí :lol:


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.