Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 13. prosinec 2019, 10:59

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 265 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  další
Autor Zpráva
 Předmět: Opera 9 - final
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 11:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
je venku :)


Win verze || Linux verze || MacOS verze || FreeBSD verze
http://opera.com/
http://my.opera.com/desktopteam/blog/show.dml/306391
changelog: http://www.opera.com/docs/changelogs/windows/900/ (thx to Matajon)


(snad sou ty linky správně :lol: )

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 12:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. únor 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
hurá na operu...

btw. už v této verzi zmizely ty reklamní bannery? 8-) docela mě tam štvou a rači používám Firefox.....

btwbtw. firefox rullez :wink:

_________________
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda


Naposledy upravil *EasY_TarGeT* dne po 14. srpen 2006, 08:35, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 13:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
reklamní bannery nejsou v Opeře již přibližně rok... <šťouchnutí>na to že uživatelé FF sou pozadu sem si zvykl</ šťouchnutí> ;)

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 13:39 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
no uvidime dame ji sanci :D


//tak vyzkouseno :D

Vzhled je silene preplacanej, zlatej jednoduchej FF
Menu je strasne titerny oproti FF
Stale to neumi jako homape page prazdnou stranku jen to s ni umi nastartovat.
Fakt nevidim duvod na prechod z FF
Stranky co jsou delane pouze pro IE se v opere proste korektne nenactou - priklad www.compos.cz (fakt prasostranka co funguje jen v IE)

Proste a jednoduse jako dlouhodobeho uzivatele FF me nicim nezaujala.

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 480GB Kingston MLC SSD, 400GB Samsung MLC SSD, 525GB Crucial MX300 M.2, 1TB Patriot Burst SSD, TT Core V21 + Corsair RM650X , Roccat Ryos MK Glow, Razer Naga Trinity, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 14:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. únor 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
jakože mě se nezdá nijak špatná... naopak se mi líbí, že scrolluje plynule a firefox po skocích... toto umožňuje snadnější orientaci v textu... sice css načítá asi lehce jinak než sem zvyklej ve FF, ale to nevadí... u rychlýho netu to není problém... jinak svižnost tam je a co mě docela dost překvapilo je, že umí jako první po IE načítat z css barevnost scroll-barů... celkově mě opera docela dost překvapila a asi určitě si přeinstaluju tu lůzu co tam mám teď (tím myslím starší verzi a ne FF :P :-D 8) ) akorát je jedna věc, která mě trochu vadí a to je lišta se záložkama(se stránkama) až nad adress-barem, ale zase mě naopak příjemně překvapilo při přepínání záložek Ctrl+Tab se zobrazuje při přepínání název záložky a nepřepíná zbytečně hned po stisku, ale až po puštění Ctrl... další maličkost je, že mi občas trochu chybí samostatný tlačítka - reload x stop (což ná jen IE a FF) a někdy to může vadit... jinak dojem z nový opery mám docela dobrý a rozhodně ji nainstaluju... ale post defaultního prohlížeče asi nechám pořád FF :wink:

tak a teď to má zpečetěný! klávesová zkratka Alt+S neodesílá přízpěvky na PCT, ale otevířá nabídku "Soubor" :evil: FF je default bez debat :P

edit: vracení na předchozí články jede oproti FF tady na fóru o 100% svižněji (asi lepší styl cachování)... tak nevím... nám z toho pocit 50:50 :)

ale to Alt+S mě sere!!!

_________________
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 14:58 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
wallot napsal:
Vzhled je silene preplacanej, zlatej jednoduchej FF

Záleží na použitém skinu. Mě zas vůbec nesedí vzhled Firefoxu, připadá mi hrozný. :wink:

wallot napsal:
Menu je strasne titerny oproti FF

Jaké menu myslíš? :?

wallot napsal:
Stale to neumi jako homape page prazdnou stranku jen to s ni umi nastartovat.

Nechápu jaký význam má prázdná stránka jako homepage. :?

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 15:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. říjen 2004
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
*EasY_TarGeT* napsal:
... naopak se mi líbí, že scrolluje plynule a firefox po skocích...

To si muzes v FF nastavit taky ;-)

*EasY_TarGeT* napsal:
sice css načítá asi lehce jinak než sem zvyklej ve FF, ale to nevadí... u rychlýho netu to není problém...

Jak souvisi zpusob nacitani CSS s rychlosti internetu?

Jinak Opera je celkem fajn, obcas ji taky pouzivam, jen me na ni vadi par veci a proto zustavam verny FF.

_________________

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 15:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
2 Smith

prazdna stranka jako homepage je muj zvyk na homepage klikam kdyz se vlastne chci zbavit toho na co koukam. mam to tak od jakziva a odmitam cokoliv jineho

male menu myslim celkove to vse co je nahore (mozna to je mym rozliseni 1600x1200)

samozrejme ze vzhled je subjektivni zalezitost.

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 480GB Kingston MLC SSD, 400GB Samsung MLC SSD, 525GB Crucial MX300 M.2, 1TB Patriot Burst SSD, TT Core V21 + Corsair RM650X , Roccat Ryos MK Glow, Razer Naga Trinity, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 15:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
wallot napsal:
prazdna stranka jako homepage je muj zvyk na homepage klikam kdyz se vlastne chci zbavit toho na co koukam. mam to tak od jakziva a odmitam cokoliv jineho


Jak to myslíš? Když klikneš na "New tab" tak se objeví prázdná stránka. Jinak Homepage od doby přechodu na Operu nepoužívám. Radši mám zobrazení stránek, kde jsem byl minule

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 15:42 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Mr.Nigga napsal:
wallot napsal:
prazdna stranka jako homepage je muj zvyk na homepage klikam kdyz se vlastne chci zbavit toho na co koukam. mam to tak od jakziva a odmitam cokoliv jineho


Jak to myslíš? Když klikneš na "New tab" tak se objeví prázdná stránka. Jinak Homepage od doby přechodu na Operu nepoužívám. Radši mám zobrazení stránek, kde jsem byl minule


jak to pisu tak to myslim proste chci po klidnuti na home mit bilo :D co je na tom divneho. nekdo tam ma tohle forum, nekdo treba seznam ja mam rad poradek :D

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 480GB Kingston MLC SSD, 400GB Samsung MLC SSD, 525GB Crucial MX300 M.2, 1TB Patriot Burst SSD, TT Core V21 + Corsair RM650X , Roccat Ryos MK Glow, Razer Naga Trinity, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 15:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
Hmmm mouse gestures se musejí "ručně" (tím myslím vlezením do menu) zapnout - nečekal jsem :oops: . Ale jinak myslím hustý - jdu smazat Betu2 :) .

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 15:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
wallot napsal:
...ja mam rad poradek :D


tak si tam dej tohle http://www.empty.cz :lol:

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 16:14 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
wallot napsal:
no uvidime dame ji sanci :D


//tak vyzkouseno :D

Vzhled je silene preplacanej, zlatej jednoduchej FF
Menu je strasne titerny oproti FF
Stale to neumi jako homape page prazdnou stranku jen to s ni umi nastartovat.
Fakt nevidim duvod na prechod z FF
Stranky co jsou delane pouze pro IE se v opere proste korektne nenactou - priklad www.compos.cz (fakt prasostranka co funguje jen v IE)

Proste a jednoduse jako dlouhodobeho uzivatele FF me nicim nezaujala.


přeplácanej? no nevim... dvě barvy mi přeplácaný nepřijdou
menu jde samozřejmě upravit dle potřeby
homepage jako prázdnou stránku? LOL a co myslíš že používám já :roll:
co se týká webů pro IE tak ty nejedou ani v opeře ani ve FF, je to spíš dílem náhody. opera renderuje ze všech browserů nejsprávnějí - viz ACID2 test

dál:
mouse gestures se zapnou při jejich prvním použití, respektive se opera zeptá jestli používat nebo ne

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 16:39 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
zombux napsal:
dál:
mouse gestures se zapnou při jejich prvním použití, respektive se opera zeptá jestli používat nebo ne

No mně se nějak nezeptala - klasický tažení dolů na novej tab a prd - musel jsem kvůli tomu lízt do menu :oops: ... No nic to je malej detail :) .

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 16:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 10. červen 2005
Bydliště: In a galaxy, far, far away...
Nahoru
Funguje vám filtrace reklam? Dělal sem čistou instalaci, editnul Opera6.ini, použil svůj upravenej filter.ini z 8.54, vymazal soukromá data a... nic! :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 17:09 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Ten Bittorrent. klient v Opeře není nic moc... spíš úplně slabej... :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 17:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. prosinec 2005
Bydliště: Slovensko
Nahoru
wallot napsal:
Stranky co jsou delane pouze pro IE se v opere proste korektne nenactou - priklad www.compos.cz (fakt prasostranka co funguje jen v IE)



To že niektoré stránky sa v Opere nezobrazia korektne je chyba autora toho webu, pretoze Opera ako jedina zobrazuje stranky tak ako su napisane, to že niekto v dnešnej dobe robi stranku len pre jeden prehliadač je pekne smutné.

Na tejto novej opere sa mi najviac asi paci celkovy narast rychlosti oproti 8.54 ci uz toje v spusteni alebo aj v nacitavani novej stranky.

Neni nad Operu :)

PS: ešte som zabudol vcelku fajná je to zobrazovanie nahladov stranky po prejduti myšou nad Tabs


Naposledy upravil xman dne út 20. červen 2006, 17:15, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 17:13 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
wector napsal:
Funguje vám filtrace reklam? Dělal sem čistou instalaci, editnul Opera6.ini, použil svůj upravenej filter.ini z 8.54, vymazal soukromá data a... nic! :?


funguje :wink:

_________________
# Desktop i7-5820K [48 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti Boost, tripleview 7040x1440(1200), W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+
# Samsung Galaxy S7 edge # Canon EOS 5D MkIV, Fuji X-T1, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 17:21 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
Shit napsal:
Ten Bittorrent. klient v Opeře není nic moc... spíš úplně slabej... :(
mno, od něj sem nic nečekal a splnil to :))) uTorrent rox

btw, pro ještě rychlejší načítání stránek používám tohle (no, asi to bude prasárna pro linku, ale tak co):
Obrázek

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 17:47 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Shit napsal:
Ten Bittorrent. klient v Opeře není nic moc... spíš úplně slabej... :(


speciální klient je speciální klient, v zásadě nevidím důvod proč bittorrent v opeře používat.

naopak hodně mě překvapil mail klient, je výbornej.

*EasY_TarGeT* ohledně jinýho načítání webu myslel nejspíš jiný pořadí načítání prvků na stránce, čili i CSS. prostě než se stránka načte, každej prohlížeč ji vizuálně jinak zobrazuje. IE a FF ji načítají jakoby postupně zvrchu, opera prvně nějak zobrazí co jí zatím dorazilo a web se postupně "morfuje" do konečný podoby, tady bych nějak nehledal problémy, všechny přístupy jsou v pohodě

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 265 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.