Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 6. březen 2021, 09:39

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Lagy
PříspěvekZaslal v: út 25. leden 2011, 16:47 
Nováček
Nováček

Založen: 20. únor 2005
Nahoru
Zdravim
Předem se omlouvám, jestli to nepatří do tehle sekce..
Uz je to nejaky ten patek co jsem zacal mit lagy na novem PC, nejdrive jsem si myslel, ze mi zkrouhli pripojeni, ale oni mi ho zvysili z 1Mb na 4Mb. Ted jsem se prestehoval k pritelkyni, kde byl muj stary PC a na nem lagy nejsou. O vikendu jsem si vymenil pocitace, k pritelkyni jsem dal novy a lagy jsou stale... Neexistuje nejaky jednoduchy program ktery by zkusil najit pricinu jestli tam neco nehapruje nebo nema nekdo nejakej napad cim by to mohlo byt?
Díky.

_________________
GrEaTwArRiOr


 Profil  
 Předmět: Re: Lagy
PříspěvekZaslal v: út 25. leden 2011, 16:52 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Jelikož nevíme, co máš za PC, ani kde lagy pozoruješ, tak nevíme no :)

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Lagy
PříspěvekZaslal v: út 25. leden 2011, 17:36 
Nováček
Nováček

Založen: 20. únor 2005
Nahoru
PC jsem zkousel vycistit vsemoznyma programkama, viry, spyware atd, ale nic nefunguje, lagy neustupujou..

Zde je moje sestava
DESKA: ASUS M4N78
CPU: AMD Phenom II X4 940 Black Edition
RAM: 2x 2048 A-DATA PC2-6400 DDR2 SDRAM
GPU: nVIDIA GeForce GTX 275 (ASUS ENGTX275)
NETWORK: Nvidia nForce 10/100/1000 Mbps Ethernet
HDD: WDC WD6400AAKS-08A7B2

_________________
GrEaTwArRiOr


 Profil  
 Předmět: Re: Lagy
PříspěvekZaslal v: út 25. leden 2011, 18:37 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
A co se ti laguje?
// jako hry, nebo systém, nebo net, nebo co? Jak sou lagy vydatný (jako jen tak se to potrhává, nebo se to na 15s švihne?)

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Lagy
PříspěvekZaslal v: út 25. leden 2011, 20:34 
Nováček
Nováček

Založen: 20. únor 2005
Nahoru
Aha, to jsem zapomnel napsat, je to pri hre Tremulous

http://www.tremulous.cz/

http://plnehry.idnes.cz/akcni/tremulous-paradni-online-akce-dkl-/clanek.A060729_060709_bw-plneHry-akcni_bw.idn

Je to akcni strilecka s moznosti staveni jakychsi budov, ktere tvori zakladnu, daji se postavit i obrane veze a tech tam je vetsinou plno, takze kdyz hraju za alieny a vylitnu z rohu kde na me ceka 5 obranejch vezi, tak trva asi 1-2 vteriny nez se mi zobrazi a to jsem uz vetsinou mrtev...
Nebo kdyz je bitva napr 4 alieni vs 4 humani, tak je jedno za co hraju, ale pohyby protivnika jsou trhany, warpuje, kdezto kdyz je to bez boje a jsme nekde o vice hraju bez enemyho, tak to nelaguje.. Jak jsem psal, pc jsem zkousel cistit, ale neco tam hapruje, dokonce mi blbne vypalovacka, kdyz zapnu nera, tak mi to hlasi ze je vypnuty rezim DMA a zapne se kdyz klikni na OK a pc se restartuje, ale DMA se nezapne a opet nero ukaze hlasku ze DMA neni zapnuty.. Je mozny ze by to melo neco spolecnyho?

_________________
GrEaTwArRiOr


 Profil  
 Předmět: Re: Lagy
PříspěvekZaslal v: út 25. leden 2011, 20:40 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Těžko to bude mít souvislost ... o tý hře jsem v životě neslyšel. A jelikož je to freeware (jestli jsem to dobře pochopil), tak bych se o to ani nezajímal - prostě to odprasili vývojáři. Jinde lagy nepozoruješ? Jestli ne, tak není co řešit.

Nero máš předpokládám pravé

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Lagy
PříspěvekZaslal v: út 25. leden 2011, 20:48 
Nováček
Nováček

Založen: 20. únor 2005
Nahoru
No ja hraju jen 2 hry a to Enemy territory a tohle a obe jsou free a nerekl bych ze to zprasili, predtim to nedelalo a pak zniceho nic lagy...

A DMA taky prestalo fungovat z niceho nic, Jestli je original nevim, ale mel by byt, kdyz jsem koupil pc, tak uz tam bylo nainstalovany, tak podle me bude orig.. win jsou taky orig..

_________________
GrEaTwArRiOr


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.